Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar sanırım kızımı memeden kesicem. Gönlümden geçen emebildiği kadar emzirmekti ama artık psikolojim bozuluyor şimdi ısırdı birazdan ısıtacak diye gerim gerim geriliyorum emzirirken. Velhasıl zaten mutlaka ısırıyor az önce olduğu gibi bazen o kadar canım yanıyor ki bağırıyorum ama kendimi tutmasam sağlam bir tokat yapıştırırım o derece Şu an göğüs ucumun acısını resmen beynimde hissediyorum o kadar sızlıyor ve yanıyor. Mecburen sonlanacak emme serüvenimiz sanırım

Insallah verirsin cnm kilolari guzelbi motivasyon olmus senin icin :) hayirli olsun bu arada yeni cicilern

Merhaba cnm hosgeldin naslsin kac kilosun de bakem :)
Hosbuldum canım cok sukur ıyıyım kılomda valla takibi bıraktım sanırım 65 oldum
Neresi canım

Hoşgeldin canım. Nerelerdeydin

Kolay gelsin canım

Valla iyi geldi. İlkler gergindir ya nolucak falan diye. İyidik ama çok şükür. Oto koltuğunda oturdu arkada. Devamı gelir inşallah
Hosbuldum canım bı sure ızne ayrılmıs tim hastalık vs kötüydum ruhsal olarak toparlanamamıstım. Dinlendim sınavım falan vardı ona gırdım sımdıde kardesımın yanında tatil yapıyorum haftaya donucem tabı.
Sen nasılsın canjm

Kac aylikti canim.
Acini tahmin edebiliyorum .
Allahim o kucucuk dislerle neler basariyor bu minnaklar.

Kac aylikti canim.
Acini tahmin edebiliyorum .
Allahim o kucucuk dislerle neler basariyor bu minnaklar.
10 aylık. Ya bazen diyorlar ki görmezden gel. İnan bazen artık çaresizlikten ve acıdan oturup ağlıyorum o kadar canım yanıyor. Napsam olmuyor ısırmaya devam ediyor

10 aylık. Ya bazen diyorlar ki görmezden gel. İnan bazen artık çaresizlikten ve acıdan oturup ağlıyorum o kadar canım yanıyor. Napsam olmuyor ısırmaya devam ediyor
Canım sen tabıkı daha iyisini bilirsin ama cok kucuk degıl mi. Suan anne sutu onun ıcın çok kıymetli haklısın ısırık konusu sıkıntı ama hem karnını hemde ruhunu doyuruyosun.konussan sureklı anlıyor aslında seni

Demekki aliskanlik edindi canim.
Silikon gibi meme basliklari var sanki kullandinmi en azindan direk memeye ulasip canini acitamaz belki

Benimki AVM sevmiyor. Ben de sevmem açıkçası. Nefes alamıyorum. Çok havasız geliyor
Bana gezecek yer olsunda farketmez
Yaa dün günü birlik şehirdışı çocuğu huysuz yaptı hiç durmuyor giremedim bi türlü
Neresi canım

Hoşgeldin canım. Nerelerdeydin

Kolay gelsin canım

Valla iyi geldi. İlkler gergindir ya nolucak falan diye. İyidik ama çok şükür. Oto koltuğunda oturdu arkada. Devamı gelir inşallah
Değirmendere canım sen nerelisin

Ben de tam da bu sebepten emzirmeyi bıraktım 21 aylığa kadar zor dayandım kreşe gittiği dönemdi akşam buluşur buluşmaz saldırıyordu bildiğin sütüm azalmıştı zaten ilk emzirdiğim zamanlardaki gibi yara olmuştu göğüs uçlarım emzirme vakti gelince sanki bana küfrediliyormuş gibi sinir küpü oluyordum

Iki gözümün cicegi konserve yapiyom. Şimdi bebişim uyandi emzirmeye geldim. Bi posta konserve şişelere koyduk. Şimdi fasulye kayniyor. Sonra bi posta daha var
Kolay geksin cnm afiyetle yiyin insallah
Ohh miss afiyet olsun
seni anliyorm bi donem bizde oleydik emzirmeye korkar olduydum kanatmisligi bile var. Ama sukur devam ettirmedi smdi tek tuk isiriyor bazen ama okadar sert degl. Daha cok kucuk olmadi sagarak falanmi idare etsen nekadar Anne sutu versen kardır. Kış da geliyor hastaliklardan korur Antibiyotik niyetine

Iyi cnm cok almamissin demekki :) iyi tatiller

Seni izledigi icin oyle yapiyordu kesin.
Ama donem donem butun bebekler yapiyor. Kimi uzun surduruyor kimi hemen birakiyor
Sagol canim benim

Ayy ne güzel kendi evlerinin olması yatılı misafir çok zor hakikaten normalde köyde yaşıyorlar herhalde
8ay köyde 4ay burda kaliyorlardi bu sene virüs dolasiyla köyde kalmak istediler
İşe yararsa ne mutlu bana
Inş canım
Kuğumun misafiri var Pembe Lotus Pnrrr-12 kaynanada
1 saat önce gittiler çok yoruldum
Iki gözümün cicegi konserve yapiyom. Şimdi bebişim uyandi emzirmeye geldim. Bi posta konserve şişelere koyduk. Şimdi fasulye kayniyor. Sonra bi posta daha var
Kolay gelsin canım
Kızımı 18aylikken bu nedenlerden ve aşırı memeye bağımlılığı yüzünden biraktirdim sonrasinda çok hircinlasti bana karşı babasina karşı şimdiki aklım olsa 2yasina kadar emzirirdim

Kaç aylık, ay en korktugum ısırma olayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…