Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar vallahi ben niye böyle oluyorum ya erken de kalkmyorum çok ama akşam resmen harpten çıkmış gibiyim şu an öyle uykum var ki anlatamam hemen menümü yazıp uyuycam dün menü paylaşmis mıydım onu da hatırlamıyorum

Ya herkes görmezden gel diyor derdimi anlatamıyorum bağırınca sonra da vicdan azabı çekiyorum. Ama tenim çok hassas ve acı eşiğim cidden çok düşük. Bazen gerçekten oturup ağlıyorum
En sevmedim insan tipi uzaktan herşeye yorum yapanlar . Kuzum sen ne yaşadığını bilirsin. Herkes evladını en iyi şekilde yetiştirmek en sağlıklı şeyler yedirmek ister bende isterdim 2 yaşına kadar emsin diye. Ama olmuyırsa yapacak bişey yok. Gerçekten zorluyorsa bu senin kararın olsun bence

Ya herkes görmezden gel diyor derdimi anlatamıyorum bağırınca sonra da vicdan azabı çekiyorum. Ama tenim çok hassas ve acı eşiğim cidden çok düşük. Bazen gerçekten oturup ağlıyorum
Anlıyorum seni canım üzülme bi süre kalkan kullanırsın dilersen o da olmadı sağar verirsin ama emzirme beni çok yıpratmıştı ikinci bebeğim olursa aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum en çok

Ya herkes benimki de ısırıyordu diyor. Kendimi suçluyorum küçücük bebeğe bağırıyorsun ne biçim annesin tüm bebekler ısırıyormuş diye. Ne hissettiğimi anlatmam o kadar zor ki gerçekten

Anlıyorum seni canım üzülme bi süre kalkan kullanırsın dilersen o da olmadı sağar verirsin ama emzirme beni çok yıpratmıştı ikinci bebeğim olursa aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum en çok
Emzirmeye başlayınca gerginlikten başım ağrıyor

Ya herkes benimki de ısırıyordu diyor. Kendimi suçluyorum küçücük bebeğe bağırıyorsun ne biçim annesinin tüm bebekler ısırıyormuş diye. Ne hissettiğimi anlatmam o kadar zor ki gerçekten
Benim çığlığımdan korkup çocuk ağlardı onun ağlaması zaten vicdan yaptırırken dış sesler ( anne , kayınvalide) bağırma çocuk korkuyor demezler mi sinirimden ağlıyordum

Benim çığlığımdan korkup çocuk ağlardı onun ağlaması zaten vicdan yaptırırken dış sesler ( anne , kayınvalide) bağırma çocuk korkuyor demezler mi sinirimden ağlıyordum
Tam da bu. Dış sesler umrumda değil ama eşim Azcık sesini yükseltince bile çocuğun psikolojisini bozuyorsun diyen ben küçücük bebeğime bağırıyorum

Aynen canım Özlem’in hıncını çıkarıyordu benden Resmen gece uyanmaları meme istemeleri iyice artmıştı çok yoruyordu beni
Son zamanlarda beni de cok yormustu emzirme donemi canim haklisin
Canim uzulecem vicdan yapacak bisey yok.
İsiracagini hissediyor musun o arada cek memeyi agzindan. Ama olmuyorsa da zorlama sagarak verirsin istersen . yine olmuyorsa da yapacak bisey yok. Her bebek emmiyorki. Benim en buyukte sutum yoktu kv faktoru vardi aman doymuyor mamalar falan emmedi 3 ay anca emdi. Diger ikisi emdi napiyim diyorum simdi. Baktigimda emenlerle hastalanma oranlari ayni hani bagisiklik diyorum simdi. Etrafi anneyi kvyi takma kendine ve bebegine gore hareket et.sikma canini

Yedim içtim herşeyi yaptım hiç olmadı. Emzirme Hocasına gittim hastane pompası kiraladım . Hem mamadan önce kesin emzirdim ama ıhhh olmayınca olmuyor malesef
Ne kadar emdi kızın canim. 1.5 yaşında miydi. Bu süreçte çok ykusuz kaldın, kiyamam yaa ama çok şükür iyiler şimdi. Elinden geleni yapmışsın vicdanin rahattır en azindan canim. Rabbim ona da o kadar kısmet etmiş.

Benim kızım kollara başlamadı daha ama kalma ayni i pozlarim vardi tlfkirilinca gitti hepsi. Benim oğlum cok morartirdi benimde aglamisligim var

Kız yok ne yaşı 2,5 aylık seninkiyle aynı büyükde 5 yaşında odada yoktu sütüm malesef

Kız yok ne yaşı 2,5 aylık seninkiyle aynı büyükde 5 yaşında odada yoktu sütüm malesef
Benim ki 10 aylık canim. Küçükmüş baya senin. Ya ben niye 97 kilo oldum sanıyorsun. Hepsüt olsun diye denediklerim yüzünden. Geceleri saat kurup kalkiyodum. Hem sen neden uyaniksin

Ya herkes benimki de ısırıyordu diyor. Kendimi suçluyorum küçücük bebeğe bağırıyorsun ne biçim annesin tüm bebekler ısırıyormuş diye. Ne hissettiğimi anlatmam o kadar zor ki gerçekten
Canim benim ne hissettiğini en iyi sen bilirsin. Bana bakma dediğim gibi benimkini ısırıp bide kendine doğru çekiyor, sündurerek isiriyor maymuş kizim. Yakinda bende senin gibi ne hissettigimi yazarim muhtemelen. Eminim sende bıraktırmak istemiyorsun ve bir ikilemdesin. Umarim vereceğin karar seni üzmez. Ben biraz emzirme konusunda hassasım belkide. Oğlum 19 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde. Kiyamadigim için 3 ay daha emzirdim. Sonra herkes bebeğin kismetini veriyorsun deyince biraktim . Sen kendi iç sesini dinle. Ama diyorum belki bi çaresi vardir. Göğsünü acitmdan emecegi bir şeyler

Benim ki 10 aylık canim. Küçükmüş baya senin. Ya ben niye 97 kilo oldum sanıyorsun. Hepsüt olsun diye denediklerim yüzünden. Geceleri saat kurup kalkiyodum. Hem sen neden uyaniksin
Ben seninkini daha küçük sanıyordum. Canım benim artma ihtimali bile yok onu gördüm o kader çok yüklendim ki eğer böyle armadıysa bi daha artmaz o konuda vicdanım çok ama emmesini çok isterdim nasip değilmiş. Benim kız uyandı mama verdim galiba bir takım işler var ıkınıyor den niye uyumadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…