Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar Handandandan hala banlı sanırım
Evet canım maalesef bugün dönüyorsunuz değil mi canım ? Benim herüf balık yemez ama dün sizden heves edip balık aldım kılçıklarını iyice çıkaracağım bu defa da yemezse cıngar çıkaracağım çocukken boğazına kılçık takılmış o günden beri yemezmiş yese de bir iki lokma anca

Öyle olmuş fark etmemişim karnabaharı çok kaldı önceki günden diye yedim biraz. O araya karışmış
Ekmek fazla oldu. Gerisi çok değil aslında
Ekmek sabah iki öğle 1 yeterli bence. Neyse bitmistir karnabahar
Maşallah canım,Allah evlatlarina sağlık,sıhhat hayırlı uzun ömürler versin
Aminnnnn canim hemizinkine versinnn insallahhh.
Immm eline sağlık guzel menü .
Ooo kolay gelsin canım afiyetle yiyin inşallah
Sağol bebegim insallah gün foyu fasulye kırdım. Akşamda menemenlik +fasulye. Bitticok şükür.
Dün güzeldi canım şükür bugün de bi pazara git gel yaptım minik kuşuma çalışma masası baktım Resim puzzle vs yaparken yerde yapıyor oturduğumuz semt küçük bulamadım tabi
sevindim güzel gecmesine. Bizde genelde mutfak masasinda yapiyoruz. Aslinda bi sandalyeli masasi var vide normal masa sandalye var ama nedense hep mutfak masasinda hallediyoruz . Boyasini tahtasini kitabini hic kaldirmiyom sıkıldıkça yapiyor.
Kolay gelsin canım

Valla iyi geldi. İlkler gergindir ya nolucak falan diye. İyidik ama çok şükür. Oto koltuğunda oturdu arkada. Devamı gelir inşallah
Sagol canimmm
Daha önce hep arkada yaninda mi oturuyordun. Cikmadan önce karnını doyursan uyur bile belki koltukta
İnternetten gelmesini beklemek yerine bunu alırım evdeki fazla sandalyeyi de kayınvalidemin köydeki eve götürürüm yazın gittiğimizde kullanırız
Buda cok tatlıymış. Ama küçük gelirmi bilemedim 1
Ooo harika görünüyor. Kokusu geldi diyemeyeceğim ama güzel görünüyor kaktüsünde öyle
Afiyet olsun canım. Bu saatte içersem sabahlarım
Benim cok uykum varsa etkilemiyo. Ama 2 saat gecerse üzerinden kacabiliyor.
Ah evet olabilir aslında ben de fazla ne varsa biriktirmeden yollama derdindeyim hep
Harika minimalist zehroş. Keşkeben de öyle olsam.
Nasil oldun canim iyi misin.
Ben oğlumda kademeli biraktirsim cok şükür hiç sıkıntı olmadi. Önce gece sonra gündüz arayi uzattim sonra tek memeye düşürdüm onun arasini uzattim derken cok şükür bitti.
Yok canim ben ilk 9.takima basladigimda 2.5 aylikti şimdi 10 oldu. sen yapılabilecek her şeyi yapmışsın canim. Olmuyorsa olmuyor bazen. Benimkiler gece kaka yapmiyorlar

Evet cnm bugn ogledn sonra yola cikcaz eve vardigimizda muhtemelen9 10 falan olur.
Oh miss kilciklarida cikmis baligi kim yemez, insallah yer bu defa yoksa haklisin cingar cikarmakta

Bizim dana masanın üstüne oturuyor sıkılıp
Buda cok tatlıymış. Ama küçük gelirmi bilemedim 1
3+ yazıyor ama ben de bilemedim daha 3 olmadı bizimki
Harika minimalist zehroş. Keşkeben de öyle olsam.
Bi küçülen kıyafetlerini saklıyorum ikinciye lazım olur diye

Gerçekten vicdanım o konuda rahat herşeyi denedim en Nirvana’ya ulaştığımda (ökğz gibi yeme ve 2 saat bir sağma) 30 cc anca çıktı oda iki memeden ondan sonra anladım benim nasibimde yok diye ve yavaş yavaş diyete başladım

Cehaletimi yine maruz görün ama bdv ne. Ben bu Kk nın hiç bişeyini bilmiyorum
Bir derdim var topiği
Buraya yazmış Niran

Allah sabır versn cnm gercekten zor, millet nedemis umursama. Onlarin diyecekleri bitmez cunki.

Bizim dana masanın üstüne oturuyor sıkılıp

3+ yazıyor ama ben de bilemedim daha 3 olmadı bizimki

Bi küçülen kıyafetlerini saklıyorum ikinciye lazım olur diye
Bizimki de bir iki yeltendi izin vermeyince geri çekildi bende saklamistim kiyafetleri. Erken kismet oldu. Bundan sonra veririm artik.
Kiz ben bu yaşlarda deli gibi renk etkinliği yapiyordum sen de benim gibi misin acaba

Lütfen niranı sadece buraya bağlayalım ayrılmasın bi yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…