- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.781
Evet canım maalesef
Ekmek sabah iki öğle 1 yeterli bence. Neyse bitmistir karnabaharÖyle olmuş fark etmemişimkarnabaharı çok kaldı önceki günden diye yedim biraz. O araya karışmış
Ekmek fazla oldu. Gerisi çok değil aslında
Aminnnnn canim hemizinkine versinnn insallahhh.Maşallah canım,Allah evlatlarina sağlık,sıhhat hayırlı uzun ömürler versin
Immm eline sağlık guzel menü .Firinda etli patlıcan yemeği,pirinç pilavı,çorba salata turşu tatlı
Cayın yaninada cevizli kek
Evet canım ayni binadayiz kv giris katta oturuyor
Yatmaya evlerine inerler
Sabah ortanca gelinde kahvalti,öğlen büyük gelindelerdi bende ordaydim yeni geldim
Aksamda bana gelecekler yarinda kızları gelir
Hayırlısı olsun canım 4 haftalik programı burayada atarmısin bizde görelim
Sağol bebegim insallahOoo kolay gelsin canım afiyetle yiyin inşallah
Dün güzeldi canım şükürbugün de bi pazara git gel yaptım minik kuşuma çalışma masası baktım Resim puzzle vs yaparken yerde yapıyor oturduğumuz semt küçük bulamadım tabi
Sagol canimmmKolay gelsin canım
Valla iyi geldi. İlkler gergindir ya nolucak falan diye. İyidik ama çok şükür. Oto koltuğunda oturdu arkada. Devamı gelir inşallah
Buda cok tatlıymış. Ama küçük gelirmi bilemedim 1İnternetten gelmesini beklemek yerine bunu alırım evdeki fazla sandalyeyi de kayınvalidemin köydeki eve götürürüm yazın gittiğimizde kullanırız
Ooo harika görünüyor. Kokusu geldi diyemeyeceğimEki Görüntüle 2708578
Kokusu geldimi kizlar
Benim cok uykum varsa etkilemiyo. Ama 2 saat gecerse üzerinden kacabiliyor.Afiyet olsun canım. Bu saatte içersem sabahlarım
Harika minimalist zehroş. Keşkeben de öyle olsam.Ah evet olabilir aslında ben de fazla ne varsa biriktirmeden yollama derdindeyim hep
Nasil oldun canim iyi misin.Kızlar sanırım kızımı memeden kesicem. Gönlümden geçen emebildiği kadar emzirmekti ama artık psikolojim bozuluyor şimdi ısırdı birazdan ısıtacak diye gerim gerim geriliyorum emzirirken. Velhasıl zaten mutlaka ısırıyor az önce olduğu gibibazen o kadar canım yanıyor ki bağırıyorum ama kendimi tutmasam sağlam bir tokat yapıştırırım o derece Şu an göğüs ucumun acısını resmen beynimde hissediyorum o kadar sızlıyor ve yanıyor. Mecburen sonlanacak emme serüvenimiz sanırım
Ben oğlumda kademeli biraktirsim cok şükür hiç sıkıntı olmadi. Önce gece sonra gündüz arayi uzattim sonra tek memeye düşürdüm onun arasini uzattim derken cok şükür bitti.8ay köyde 4ay burda kaliyorlardi bu sene virüs dolasiyla köyde kalmak istediler
Inş canım
1 saat önce gittiler çok yoruldum
Kolay gelsin canım
Kızımı 18aylikken bu nedenlerden ve aşırı memeye bağımlılığı yüzünden biraktirdim sonrasinda çok hircinlasti bana karşı babasina karşı şimdiki aklım olsa 2yasina kadar emzirirdim
Yok canim ben ilk 9.takima basladigimda 2.5 aylikti şimdi 10 oldu. sen yapılabilecek her şeyi yapmışsın canim. Olmuyorsa olmuyor bazen. Benimkiler gece kaka yapmiyorlarBen seninkini daha küçük sanıyordum. Canım benim artma ihtimali bile yok onu gördüm o kader çok yüklendim ki eğer böyle armadıysa bi daha artmaz o konuda vicdanım çokama emmesini çok isterdim nasip değilmiş. Benim kız uyandı mama verdim galiba bir takım işler var ıkınıyor den niye uyumadın
Yok bitmedi Kv me verdim gerisini sonraEkmek sabah iki öğle 1 yeterli bence. Neyse bitmistir karnabahar
1 aylık yedinYok bitmedi Kv me verdim gerisini sonra
Evet cnm bugn ogledn sonra yola cikcaz eve vardigimizda muhtemelen9 10 falan olur.Evet canım maalesefbugün dönüyorsunuz değil mi canım ? Benim herüf balık yemez ama dün sizden heves edip balık aldım kılçıklarını iyice çıkaracağım bu defa da yemezse cıngar çıkaracağım çocukken boğazına kılçık takılmış o günden beri yemezmiş yese de bir iki lokma anca
Bizim dana masanın üstüne oturuyor sıkılıpsevindim güzel gecmesine. Bizde genelde mutfak masasinda yapiyoruz. Aslinda bi sandalyeli masasi var vide normal masa sandalye var ama nedense hep mutfak masasinda hallediyoruz . Boyasini tahtasini kitabini hic kaldirmiyom sıkıldıkça yapiyor.
3+ yazıyor ama ben de bilemedim daha 3 olmadı bizimkiBuda cok tatlıymış. Ama küçük gelirmi bilemedim 1
Bi küçülen kıyafetlerini saklıyorum ikinciye lazım olur diyeHarika minimalist zehroş. Keşkeben de öyle olsam.
Kız niye ban yedi
Gerçekten vicdanım o konuda rahat herşeyi denedim en Nirvana’ya ulaştığımda (ökğz gibi yeme ve 2 saat bir sağma) 30 cc anca çıktı oda iki memeden ondan sonra anladım benim nasibimde yok diye ve yavaş yavaş diyete başladımEkmek sabah iki öğle 1 yeterli bence. Neyse bitmistir karnabahar
Aminnnnn canim hemizinkine versinnn insallahhh.
Immm eline sağlık guzel menü .
Sağol bebegim insallahgün foyu fasulye kırdım. Akşamda menemenlik +fasulye. Bitticok şükür.
sevindim güzel gecmesine. Bizde genelde mutfak masasinda yapiyoruz. Aslinda bi sandalyeli masasi var vide normal masa sandalye var ama nedense hep mutfak masasinda hallediyoruz . Boyasini tahtasini kitabini hic kaldirmiyom sıkıldıkça yapiyor.
Sagol canimmm
Daha önce hep arkada yaninda mi oturuyordun. Cikmadan önce karnını doyursan uyur bile belki koltukta
Buda cok tatlıymış. Ama küçük gelirmi bilemedim 1
Ooo harika görünüyor. Kokusu geldi diyemeyeceğimama güzel görünüyor kaktüsünde öyle
Benim cok uykum varsa etkilemiyo. Ama 2 saat gecerse üzerinden kacabiliyor.
Harika minimalist zehroş. Keşkeben de öyle olsam.
Nasil oldun canim iyi misin.
Ben oğlumda kademeli biraktirsim cok şükür hiç sıkıntı olmadi. Önce gece sonra gündüz arayi uzattim sonra tek memeye düşürdüm onun arasini uzattim derken cok şükür bitti.
Yok canim ben ilk 9.takima basladigimda 2.5 aylikti şimdi 10 oldu. sen yapılabilecek her şeyi yapmışsın canim. Olmuyorsa olmuyor bazen. Benimkiler gece kaka yapmiyorlar
Bdv de yorumu beğenilmedi herhalde kötü bir şey de yazmamıştı üstelikKız niye ban yedi
Aynen ben de baktım gerçekten banlanacak gibi bir mesaj değildiBdv de yorumu beğenilmedi herhalde kötü bir şey de yazmamıştı üstelik
Cehaletimi yine maruz görün ama bdv ne. Ben bu Kk nın hiç bişeyini bilmiyorumBdv de yorumu beğenilmedi herhalde kötü bir şey de yazmamıştı üstelik
Neyse gelsin bakalım bizim mahkum neymiş öğrenirizAynen ben de baktım gerçekten banlanacak gibi bir mesaj değildi
Bir derdim var topiğiCehaletimi yine maruz görün ama bdv ne. Ben bu Kk nın hiç bişeyini bilmiyorum
Allah sabır versn cnm gercekten zor, millet nedemis umursama. Onlarin diyecekleri bitmez cunki.Benim acı eşiğim çok düşük ve tenim çok hassas. Göğüslerim kollarım boynum mosmor. Isırdığı her yerim morarıyor. Görsen baya dayak yemiş dersin. Kollarıma bak. Göğüslerim de böyle
Bizimki de bir iki yeltendi izin vermeyince geri çekildiBizim dana masanın üstüne oturuyor sıkılıp
3+ yazıyor ama ben de bilemedim daha 3 olmadı bizimki
Bi küçülen kıyafetlerini saklıyorum ikinciye lazım olur diye
Lütfen niranı sadece buraya bağlayalım ayrılmasın bi yereBir derdim var topiği
Buraya yazmış Niran
Kapının önünde ayakkabı bırakan medeniyetsiz komşular
Yeni bir siteye taşındık. Şehrin lüks sitelerinden biri. Yani kime sorsan bilir bu siteyi. Beş yıl önce yapıldı. Oturan kesim genelde maddi durumu iyi insanlar. Memurlar, hekimler, müteahhitler, aileden zenginler falan. Okumak da çare olmamış yalnız bu insanların bir kısmına. kapılarının...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?