- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.801
Aynen şu sıra renkleri öğretmeye çabalıyorum yolda yanından geçtiğimiz arabaların renkleri trafik lambalarının renkleri eşyaların renkleri oyuncaklarının renkleri sürekli papağan gibi tekrarlıyorum (Pembe sandalyeni getir, beyaz araba geçti, kırmızı ışık yandı durduk)Bizimki de bir iki yeltendi izin vermeyince geri çekildibende saklamistim kiyafetleri. Erken kismet oldu. Bundan sonra veririm artik.
Kiz ben bu yaşlarda deli gibi renk etkinliği yapiyordum sen de benim gibi misin acaba
Yeni doğum yaptın normaldir Bence canım benim sütüm vardı ama 40. Gün pat diye adet oldum kimisi aylar yıllarca adet görmüyormuş doğum sonrasıKızlar bişey sorucam size şimdi benim sütüm yok denecek kadar az. Ben hala adet olmadım. Süt tutuyor desem tutacak süt yokNormal mi ki ya
Maşallah canım benim küçük de uyursa bende yapıcam uyumazsa akşama kaldı artık. Yoga bana çok ağır geliyor belki hiç yapmadım ondan yaBenimkiler evde koşmaca oynuyorlar oğlan kostulca kiz da koşuyor bende firsattan istifade 50 dk leslie 15 dk yoga yaptim. Şimdi yemek bide çocuklara ispanakli kek yapacağım. Zaman olursa yogaya devam edeceğim
Ben oglumda 4. Ayda kizimda 7. Ayda oldummKızlar bişey sorucam size şimdi benim sütüm yok denecek kadar az. Ben hala adet olmadım. Süt tutuyor desem tutacak süt yokNormal mi ki ya
Ya ben cok seviyorum plates ve yogayi. Vücudum baya esnedi. Geçen attigim foto yu cok rahat yapiyorumşimdi de iki ayağımı tam açma yi deniyorum. Biraz daha esnetmem lazim. Birde iki ayak tamamen saga ve sola açılıp öne doğru yatma varya onun için de uğraşıyorumMaşallah canım benim küçük de uyursa bende yapıcam uyumazsa akşama kaldı artık. Yoga bana çok ağır geliyor belki hiç yapmadım ondan ya
Süt tutuyor ondan olmuyorsun diyorlar. Sütü olupta adet olanda var. Bekliyorum dört gözle. Adet olurca sanki şişkinlik gidecek daha kolay kilo verecekmişim gibi hissediyorumYeni doğum yaptın normaldir Bence canım benim sütüm vardı ama 40. Gün pat diye adet oldum kimisi aylar yıllarca adet görmüyormuş doğum sonrası
Daha önce de söyledim mi hatirlamiyorum. Bizde en etkili ve en cok eğlendiği etkinlik kapının arkasına rengarenk el işi kağıtlarını yapıştırıp üstüne de bant ters yapistiriyordum ona göre renkler vererek götürüp yapistirmasini istiyodum. Hem egleniyordu hem gruplama hem de renkleri ogreniyordu. Cok sevmişti bunuAynen şu sıra renkleri öğretmeye çabalıyorum yolda yanından geçtiğimiz arabaların renkleri trafik lambalarının renkleri eşyaların renkleri oyuncaklarının renkleri sürekli papağan gibi tekrarlıyorum (Pembe sandalyeni getir, beyaz araba geçti, kırmızı ışık yandı durduk)
Kilo vermen daha mı kolay oldu olunca ? Ben ilk kızımda hemen olmuştum bunda daha bişey yokBen oglumda 4. Ayda kizimda 7. Ayda oldumm
Canim benim de sütüm var ama oluyorum. Süt tutmasi herkeste olmuyor. Hatta iki çocukta bile farkli oluyorSüt tutuyor ondan olmuyorsun diyorlar. Sütü olupta adet olanda var. Bekliyorum dört gözle. Adet olurca sanki şişkinlik gidecek daha kolay kilo verecekmişim gibi hissediyorum
Bende toplarla yapmıştım kutuları boyayıp aynı renkleri söyleyerek aynasını istiyordum daha sonra İngilizcesini söyletmeye başladım. Çok eğleniyorduDaha önce de söyledim mi hatirlamiyorum. Bizde en etkili ve en cok eğlendiği etkinlik kapının arkasına rengarenk el işi kağıtlarını yapıştırıp üstüne de bant ters yapistiriyordum ona göre renkler vererek götürüp yapistirmasini istiyodum. Hem egleniyordu hem gruplama hem de renkleri ogreniyordu. Cok sevmişti bunu
Yani pek bir şey değişmedi bence. Hatta 7.aya kadar 20 kilo verdim sonra izne ayrilinca hep koruma oldu veremedim. Ama şimdi vereceğim artik insallah.Kilo vermen daha mı kolay oldu olunca ? Ben ilk kızımda hemen olmuştum bunda daha bişey yok
Ay ben geçen sene onları yapıyordum. Ben sporu çok seviyorum salona felan gidemiyorum ama evde ne bulursam yapıyorum. Yoga Hocası bi arkadaşım var oda çok anlattı başlasam mı bilemedim. Bu arada kız biraz uyudu gibi ben bi leslie patlatıp geliyorumYa ben cok seviyorum plates ve yogayi. Vücudum baya esnedi. Geçen attigim foto yu cok rahat yapiyorumşimdi de iki ayağımı tam açma yi deniyorum. Biraz daha esnetmem lazim. Birde iki ayak tamamen saga ve sola açılıp öne doğru yatma varya onun için de uğraşıyorum
Ee onlar yoga işte yapmışsın demek ki bak. Başla kesinlikle vücut esneyince duruşun bile değişiyor.Ay ben geçen sene onları yapıyordum. Ben sporu çok seviyorum salona felan gidemiyorum ama evde ne bulursam yapıyorum. Yoga Hocası bi arkadaşım var oda çok anlattı başlasam mı bilemedim. Bu arada kız biraz uyudu gibi ben bi leslie patlatıp geliyorum
Aklımda bulunsun canım papatyanın dediği de güzelDaha önce de söyledim mi hatirlamiyorum. Bizde en etkili ve en cok eğlendiği etkinlik kapının arkasına rengarenk el işi kağıtlarını yapıştırıp üstüne de bant ters yapistiriyordum ona göre renkler vererek götürüp yapistirmasini istiyodum. Hem egleniyordu hem gruplama hem de renkleri ogreniyordu. Cok sevmişti bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?