- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.181
GÜNAYDIN HERKESEE ay pardon büyük olmuş :)
şimdi seng bak bu haftada bitmek üzere biz eski üyelerin akibeti halen belli değil şuan bile on iki kişiyiz ve süreklide yeni arkadaşlar geliyo tabiki gelsinler gayet güzel ama şu eskilerin durumunu netleştirip ona göre hareket etsek sanki daha iyi olacak yeni üye hızına yetişemiyorum
sende de performans düşüklüğü var kaptan eskisi gibi değilsin sende yetişemiyosun değil mi
çok soğuk ama yaaaaa........ yürüyüşe gidicem bi tarafım doncak diye korkuyorum.....
Kızlar ben bu kez çok çabuk acıkıyorum yaadaha öğle yemeğini yiyeli 2 saat oldu çok acıktım, canım hep birşeyler yemek istiyor ben de çay içiyorum mideyi öyle kandırıyorum
Şu an karnım gurul gurul gurulduyorrsanki 2 gün yemek yememişim gibi hissediyorumm
hizli hizli yuru isinirsin hemen
Kızlar ben bu kez çok çabuk acıkıyorum yaadaha öğle yemeğini yiyeli 2 saat oldu çok acıktım, canım hep birşeyler yemek istiyor ben de çay içiyorum mideyi öyle kandırıyorum
Şu an karnım gurul gurul gurulduyorrsanki 2 gün yemek yememişim gibi hissediyorumm
dr dan 11 de geldim migrenim tutu ilaç almamak için yattım telefonların sesiyle düzensiz uyudum şimdi biraz iyi oldum ,birazdan ikizler okuldan gelicek yemegim yok artık kahvaltı türü birşeyler atıştırsınlar yemek pişince babasıyla yerler
bende kendime brokoli çorbası yapıcam tek onu içicem
bu gün saglıklı şeyler yedim ama düzensiz oldu sabah 7 de kahvaltımı yaptım ögle yemegimi yine kahvaltı türü şeyler yedim saat 3.5 da
neskafe tok tutuyor
beni takıma aldığınız için teşekkür ederim. Belirli takım kuralları varmı bana bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler
dr dan 11 de geldim migrenim tutu ilaç almamak için yattım telefonların sesiyle düzensiz uyudum şimdi biraz iyi oldum ,birazdan ikizler okuldan gelicek yemegim yok artık kahvaltı türü birşeyler atıştırsınlar yemek pişince babasıyla yerler
bende kendime brokoli çorbası yapıcam tek onu içicem
bu gün saglıklı şeyler yedim ama düzensiz oldu sabah 7 de kahvaltımı yaptım ögle yemegimi yine kahvaltı türü şeyler yedim saat 3.5 da
Günaydın beybiler,
Sabah
1 yumurta
1 parça lorla hazırlanmış yağsız tuzsuz öorlu yumurta...
1 b form çayı
Ara
3 kayısı
1 b yeşil çay -- unutmadan demliyeyim
öğlen
1 elma
1 b yeşil çay
belki bir baget---belki
ara
3 kayısı
1 b yeşil çay
akşam
1 elma
1 b yeşil çay
finiş....
evde hafta sonu ödülüm olsun diye aldığım bitter duruyor ve ben yanından sorti yapıp duruyorum... aferim bana dimi.... gözümle taciz ediyorum bitteri... psikolojisini bozdum çukulatanın :)))) seni yiceeem deyip deyip yemiyorum :))))
Tünaydınn kızlarrr
Sabah işlerim dolayısı ile pek online olamadım işleri toparlayım hemen geldim.
Dünkü menümü güncelleyeyim.
Sabah
1 tabak ev yoğurdu
2 dilim kepek ekmeği
Öğle
1 kase çorba
2 rosto köfte
3-4 kaşık patates püresi
Ara: 2 adet eti form
Akşam
7 adet balık
Ara: Elma+mandalina+ayva (1 adet) Çok acıktığım için kendimi meyveye vurdumayva ekmek gibi çok tok tutuyor
spor: 1 saat yürüyüş.
Eevet bizim durum ile ilgili sanırım hala bir gelişme yok, takıma giremesekte yine burda muhabbete devam ederiz ama biraz rekabet olursa sanki daha iyi olur hepimiz açısından.
sagol canımgeçmiş olsuun......
ayagım iyleşti kesin damarlar üst üstte gelmişti2'si bir aradalarım bitmiş bende sütsüz nescafe yapıp içtim, o da aç karna midemi bulandırdı eve giderken ayva alayım bari de akşam yemeklere saldırmayayım
fadime abla ayağın nasıl oldu senin?
durmazmı öglen başım agrıyordu uyumak için uzandım uyutmadı üstüme çıkıp kendini sevdirmeye çalışıyordu baktım gitmiyor kızdım ciddi oldugumu anladı geldi ayagımın ucunda uyudugecmis olsun fadime
ya ben sana seyi soracaktim senin kedi ne oldu duruyor mu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?