Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın beybiler,

Sabah
1 yumurta
1 parça lorla hazırlanmış yağsız tuzsuz öorlu yumurta...
1 b form çayı

Ara
3 kayısı
1 b yeşil çay -- unutmadan demliyeyim

öğlen
1 elma
1 b yeşil çay
belki bir baget---belki

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay

finiş....

evde hafta sonu ödülüm olsun diye aldığım bitter duruyor ve ben yanından sorti yapıp duruyorum... aferim bana dimi.... gözümle taciz ediyorum bitteri... psikolojisini bozdum çukulatanın :)))) seni yiceeem deyip deyip yemiyorum :))))

herkese günaydın bayanlarr :)) uykusuzluktan ölüyorum gece sabahladım ders yüzünden ama ne hikmettirki kafamda hiç birşey yok bugün bütün gün okulda olacağım akşama eve gelince bakarım yeniden gün içerisinde telefondan girebildiğim kadarıyla girerim kk ya :)

sabah kalkınca
3 bardak kaynar - soğuk su karışımı
1 adet yeşil elma

kahvaltı(birazdan yapıcam)
1 tane orta boy haşlanmış patates
süzme beyaz peynir

gunaydin sana da

yarisma konusuna gelince, benim girip girmemem onemli degil zaten ben eskiler geri geliyor diye gireyim dedim yoksa sadece muhabbete gelirim arada diye dusunuyordum cunku su aralar asiri yogun oldugumdan zaten cok aktif olabilecegimi zannetmiyorum herkes (eskilerden) yarisa girerse ve takimda eksik varsa ben de girerim ama tabi memnuniyetle

Tünaydınn kızlarrr

Sabah işlerim dolayısı ile pek online olamadım işleri toparlayım hemen geldim.

Dünkü menümü güncelleyeyim.

Sabah
1 tabak ev yoğurdu
2 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 kase çorba
2 rosto köfte
3-4 kaşık patates püresi

Ara: 2 adet eti form

Akşam
7 adet balık

Ara: Elma+mandalina+ayva (1 adet) Çok acıktığım için kendimi meyveye vurdum ayva ekmek gibi çok tok tutuyor

spor: 1 saat yürüyüş.

Eevet bizim durum ile ilgili sanırım hala bir gelişme yok, takıma giremesekte yine burda muhabbete devam ederiz ama biraz rekabet olursa sanki daha iyi olur hepimiz açısından.

çok soğuk ama yaaaaa........ yürüyüşe gidicem bi tarafım doncak diye korkuyorum.....

Kızlar ben bu kez çok çabuk acıkıyorum yaa daha öğle yemeğini yiyeli 2 saat oldu çok acıktım, canım hep birşeyler yemek istiyor ben de çay içiyorum mideyi öyle kandırıyorum

Şu an karnım gurul gurul gurulduyorr sanki 2 gün yemek yememişim gibi hissediyorumm

acı yok acıkmak yook....

beni takıma aldığınız için teşekkür ederim. Belirli takım kuralları varmı bana bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

neskafe tok tutuyor

dr dan 11 de geldim migrenim tutu ilaç almamak için yattım telefonların sesiyle düzensiz uyudum şimdi biraz iyi oldum ,birazdan ikizler okuldan gelicek yemegim yok artık kahvaltı türü birşeyler atıştırsınlar yemek pişince babasıyla yerler
bende kendime brokoli çorbası yapıcam tek onu içicem
bu gün saglıklı şeyler yedim ama düzensiz oldu sabah 7 de kahvaltımı yaptım ögle yemegimi yine kahvaltı türü şeyler yedim saat 3.5 da

geçmiş olsuun......

beni takıma aldığınız için teşekkür ederim. Belirli takım kuralları varmı bana bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler

hoşgeldin, valla bunu diyenleri bir daha göremiyorum... her gün gelcen demii inşallah.... 3 - 5 kişi geldi adlarını öğrenemedim katılmadıkları için.... tavsiyem her gün gel menünü , sporunu yaz çiz....

gecmis olsun fadime

ya ben sana seyi soracaktim senin kedi ne oldu duruyor mu hala

canim ya az gibi geldi bana acikmiyor musun sen boyle yediginde
mesela aksam sadece elma ve yesil cay var?//

merhaba kizlar il gunum bugun
menum su sekilde:
sabah:
iki dilim kepek ekmek arasinda biraz opeynir
yarim cay bardagi yogur
yarim bardak yesil cay (gec kaliyordum icmedim kalani)

ara:
bir kucuk seker yedim

ogle:
makarnam vardi dunden onu getirdim okula
birazcik misir tanesi
havuc ve brokoli

ara:
bir elma

aksam:
birazcik bulgur pilavi ve bes alti adet et
salata
yatmadan bir elma..

su:2.5 litre

yuruyus yarim saat normal hizda...

yorum ayaprsaniz sevinirim kizlar

bence guzelmis menun
evet rekabet olsa cok hos olur aslinda...
boyle kuru kuru olmus oluyor sanki :))))

geçmiş olsuun......
sagol canım
2'si bir aradalarım bitmiş bende sütsüz nescafe yapıp içtim, o da aç karna midemi bulandırdı eve giderken ayva alayım bari de akşam yemeklere saldırmayayım
fadime abla ayağın nasıl oldu senin?
ayagım iyleşti kesin damarlar üst üstte gelmişti
gecmis olsun fadime

ya ben sana seyi soracaktim senin kedi ne oldu duruyor mu hala
durmazmı öglen başım agrıyordu uyumak için uzandım uyutmadı üstüme çıkıp kendini sevdirmeye çalışıyordu baktım gitmiyor kızdım ciddi oldugumu anladı geldi ayagımın ucunda uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…