- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.821
Yaaa tüm umutlarımı öldürdün pis katilYani pek bir şey değişmedi bence. Hatta 7.aya kadar 20 kilo verdim sonra izne ayrilinca hep koruma oldu veremedim. Ama şimdi vereceğim artik insallah.
Yoga adı altında hiç bişey yapmadım jillianı 2 serisini geçen sene yaptım. Hergün düzenli koşardım. Şimdi birazda ameliyattan dolayı çok zorlamıyorum. Bakayım bi setleri nasıl olmadı onuda yaparız nolacakEe onlar yoga işte yapmışsın demek ki bak. Başla kesinlikle vücut esneyince duruşun bile değişiyor.
Ya evde renkli toplardan çok fazla vardı. Çok eğleniyorlar ay aklıma geldi şimdi herşeye sıfırdan başlıcam pofffffAklımda bulunsun canım papatyanın dediği de güzelel işi kağıdı alıp deneyebiliriz
Toplardan da var işime yarar dediğin gibi canımYa evde renkli toplardan çok fazla vardı. Çok eğleniyorlar ay aklıma geldi şimdi herşeye sıfırdan başlıcam pofffff
Harika ben de bugün kızımın dolabını düzelttim küçülenleri yazlıkları kaldırdım bazaların altını bi elden geçtim bizim dolabın da bi kısmını sildim yazlıkları kaldırdım minnoşumu uyutup bi kahve içip devam ederimHu hu sporumu yaptım geldim
Ben onu karton bardakla yaptim. Kartin bardaklari rengaren yapıp bazen içine rengine göre ponpon koyuyordum. Eline de maşa veriyordum hem kas becerisi oluyodu hem renk. Bir de şeffaf yumurta kartonları ni boyamıştım rengarenk onlarla da oynamıştı içine ponpon koyuyodu. Bizde renkler ve ingilizceleri tamam. Ama sayıları ogretemiyorum ya ne yapıyorsam olmuyor. Mavi su kapaklarına rakam yazip bul tak gibi yapayim dedim kitaplardan falan ama yok igrenemiyo. O konuda fikir alabilirim.Bende toplarla yapmıştım kutuları boyayıp aynı renkleri söyleyerek aynasını istiyordum daha sonra İngilizcesini söyletmeye başladım. Çok eğleniyordu
Öğrendi mi hiç. Benim şimdi isim daha kolay. Atmadim yaptigim bardaklari falanAklımda bulunsun canım papatyanın dediği de güzelel işi kağıdı alıp deneyebiliriz
Evetcanim şimdi zorlama gerçi zorlayacagin kadar zorluyorsun sen . Jillian da kolay degil yani. Ama ben leslie den vazgecemiyorum. Birse yoga plates. Iyice zayiflarsam da engin kırbaç yaparimYaaa tüm umutlarımı öldürdün pis katilben hala birden 5 kggidecek diye bekliyorum yaa doğumsa gitmedi
Yoga adı altında hiç bişey yapmadım jillianı 2 serisini geçen sene yaptım. Hergün düzenli koşardım. Şimdi birazda ameliyattan dolayı çok zorlamıyorum. Bakayım bi setleri nasıl olmadı onuda yaparız nolacak
Ya evde renkli toplardan çok fazla vardı. Çok eğleniyorlar ay aklıma geldi şimdi herşeye sıfırdan başlıcam pofffff
Ay evet ya noldu ki acabaUmarimmmm iysindirrrrr @ekim2009
Valla sana veBenimkiler evde koşmaca oynuyorlar oğlan kostulca kiz da koşuyor bende firsattan istifade 50 dk leslie 15 dk yoga yaptim. Şimdi yemek bide çocuklara ispanakli kek yapacağım. Zaman olursa yogaya devam edeceğim
Ben 40 ım çıkınca hemen oldu. Ama diyet ve spor yapmadan gram gitmedi valla. Adet vs hikayeSüt tutuyor ondan olmuyorsun diyorlar. Sütü olupta adet olanda var. Bekliyorum dört gözle. Adet olurca sanki şişkinlik gidecek daha kolay kilo verecekmişim gibi hissediyorum
MaşallahHu hu sporumu yaptım geldim
Ay evet ya noldu ki acaba
Valla sana vepapatya_2014 e hayranım nasıl bu kadar enerji ve zaman buluyorsunuz 2 küçük çocukla. Ben hiçbir şeye yetişemiyorum
Ben 40 ım çıkınca hemen oldu. Ama diyet ve spor yapmadan gram gitmedi valla. Adet vs hikaye
Böyle bir şey buldum cok mentikli geldi. Işe yaramaz mi. Direk tenini ısırmadıgi için acımaz o kadarAy evet ya noldu ki acaba
Valla sana vepapatya_2014 e hayranım nasıl bu kadar enerji ve zaman buluyorsunuz 2 küçük çocukla. Ben hiçbir şeye yetişemiyorum
Ben 40 ım çıkınca hemen oldu. Ama diyet ve spor yapmadan gram gitmedi valla. Adet vs hikaye
Maşallah
Kırmızı beyaz ve yeşili öğrenmiş gibi diğer renkler birbirine karışıyor genelde kafası karışınca mavi diyorÖğrendi mi hiç. Benim şimdi isim daha kolay. Atmadim yaptigim bardaklari falan
Öğrenir daha erken.. yarin cuma inşallah listeye girebilirim. Girip artık şu kilolardan kurtulmak istiyorum.Kırmızı beyaz ve yeşili öğrenmiş gibi diğer renkler birbirine karışıyor genelde kafası karışınca mavi diyor
Yok canım ev işiyle uğraşmaktan aklımdan çıkmışÖğrenir daha erken.. yarin cuma inşallah listeye girebilirim. Girip artık şu kilolardan kurtulmak istiyorum.
Sen ne yaptin masa yi aldin mi
Vallaha benşmde bacaklardan ayrılmıyor diğeri 2,5 aylık hamağında yatıyor bi taraftan ipi bağladım sallıyorum bi taraftan yere yatıyorum komedi yaniAy evet ya noldu ki acaba
Maşallah
Tabi ki denedim canım bunu çıkartıp atıyorBöyle bir şey buldum cok mentikli geldi. Işe yaramaz mi. Direk tenini ısırmadıgi için acımaz o kadar
Yok canım Isırarak sevmiyor kimse. Soğan rendesi olabilir bi bakayımBide bi doktorun yazısını okudum. Evde farkinda olmadan birileri ısırarak seviyor olabilir demiş. Yada diş etlerini kaşımak için demiş.
Şu meyve fileleri var onun içine kuru soğan rendeleyip vermek baya ağrı yi hafifletiyor mus yine bi doktor demişti.
Ben de çok heyecanlıyım bakalım ne çıkacak. 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yine. İnş çıkabilirimÖğrenir daha erken.. yarin cuma inşallah listeye girebilirim. Girip artık şu kilolardan kurtulmak istiyorum.
Sen ne yaptin masa yi aldin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?