- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.841
Japonla yapistirsaydinTabi ki denedim canım bunu çıkartıp atıyor
Yok canım Isırarak sevmiyor kimse. Soğan rendesi olabilir bi bakayım
1 bardak limonlu ılık su içBen de çok heyecanlıyım bakalım ne çıkacak. 2 gündür tuvalete çıkamıyorum yine. İnş çıkabilirim
Niran da yoruldukça banlanıyor sanırım
Amannnn gözünü seveyimmmm yarinnn güzel bir yüzde görelim.cehennemde gibiyim arkadaşlar geldiler oturmaya masada yok yok kapıp gelmişler yarın tartı günü elimi sürmedim vallaha ama can çekişiyorum resmen
Yemediysen diren, yediysen bir bardak ılık süt içAllahım bide dalga geçiyorlar lokum veriyorlar ağlamak istiyorum. Bugün bozmadıysam bi daha bozmam
Ay kıyamam yaacehennemde gibiyim arkadaşlar geldiler oturmaya masada yok yok kapıp gelmişler yarın tartı günü elimi sürmedim vallaha ama can çekişiyorum resmen
Ayy hoşgeldin tatlım. Iyiki menekşe ile geldin. Tatlidan lokumdan iyidir
Esime lokumlu bana sade kahveAyy hoşgeldin tatlım. Iyiki menekşe ile geldin. Tatlidan lokumdan iyidirafiyettt olaaa
Ben de almıştım bundan ama benim kız hiç tutmadıBöyle bir şey buldum cok mentikli geldi. Işe yaramaz mi. Direk tenini ısırmadıgi için acımaz o kadar
Amannn boşver lokumu. Lokum yiye yiye bu hale gelmedik miEsime lokumlu bana sade kahve
Yarin sabah kalkar insallahHandandandan bani kalkmamis hala
Ten temasi istiyorlar. Meme onların en guvenilir yeriBen de almıştım bundan ama benim kız hiç tutmadı
İns canim ya kalkmazsa nasil olacak acabaYarin sabah kalkar insallah
Onlarin mali gibi oluyor desek daha dogru olurTen temasi istiyorlar. Meme onların en guvenilir yeri
Sanada afiyet olsun canim.Eki Görüntüle 2709119
Tabikide bişey yemedim ağzını sürmedim afiyet olsun canlarama bir litre su içmişimdir
Sağol canım eğer eksi gelmezse yarın oturup kalan lokumları yiyeceğimSanada afiyet olsun canim.
Vucut kitle ındex semasını imzanıza nasıl eklıyorsunuzKizlarrrrr herkes nerde firtina oncesi sessizlikmi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?