- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.861
Afiyet olsun canım ,uzmanlar günde bir fincan türk kahvesinin faydalı olduğunu söylüyorlar ama nedense ben pek sevmiyorum,eşimde hep soyleniyor,şöyle karsilikli kahve icemiyoruz diyeEki Görüntüle 2709119
Tabikide bişey yemedim ağzını sürmedim afiyet olsun canlarama bir litre su içmişimdir
Aynen ya ben de ekleyeyim bakalımVucut kitle ındex semasını imzanıza nasıl eklıyorsunuz
No no noSağol canım eğer eksi gelmezse yarın oturup kalan lokumları yiyeceğim
Hesap detaylarindan yapiliyor canimVucut kitle ındex semasını imzanıza nasıl eklıyorsunuz
Bizde de ben soylenirim esime karsilikli bi icelim diyeAfiyet olsun canım ,uzmanlar günde bir fincan türk kahvesinin faydalı olduğunu söylüyorlar ama nedense ben pek sevmiyorum,eşimde hep soyleniyor,şöyle karsilikli kahve icemiyoruz diye
Bitmemis daha ins sabaha biter.bakalimKaptanin cezası bitmedi mi hala?
Sağol canım ay ben çok severim günde iki tane içerim. Aslında içsen çok faydası var gerçektenAfiyet olsun canım ,uzmanlar günde bir fincan türk kahvesinin faydalı olduğunu söylüyorlar ama nedense ben pek sevmiyorum,eşimde hep soyleniyor,şöyle karsilikli kahve icemiyoruz diye
Vallaha yemedim ağzıma sürmedim zaten büyük bi duraklamadayım iyice sinirlerim bozuluyorNo no nogelecek o eksi
Hesap detaylarindan yapiliyor canim
Bizde de ben soylenirim esime karsilikli bi icelim diye
Pek sevmez adama zorla iciriyorum
Vucut kitle ındex semasını imzanıza nasıl eklıyorsunuz
Profil resminize tıklayın Hesap Detaylarında güncel kilo hedef kilo girdiğinizde eklenir kızlarAynen ya ben de ekleyeyim bakalım
Hosgeldin evine canim.Kızlar az once vardık eve tosunu uyuttum bi yerleseyim menumu falanda yazicam insallah
Oluyor duraklama canim. Ama illaki gider canimVallaha yemedim ağzıma sürmedim zaten büyük bi duraklamadayım iyice sinirlerim bozuluyor
Helallll sanaaa helalll yesen artı olacak işin yoksa o artıyı eksiye çevirmek için uğraş. Bak şimdi işin daha kolay.Eki Görüntüle 2709119
Tabikide bişey yemedim ağzını sürmedim afiyet olsun canlarama bir litre su içmişimdir
Ayy bana günde 4 fincan deseler içerim. Ama hem emzirdigim için hemde ödem yaptığı için çok içmiyorum. Bizde de eşim pek içmez.Afiyet olsun canım ,uzmanlar günde bir fincan türk kahvesinin faydalı olduğunu söylüyorlar ama nedense ben pek sevmiyorum,eşimde hep soyleniyor,şöyle karsilikli kahve icemiyoruz diye
Afiyet olsun canim.Oh kahveler içilmiş mis ben de çayımı hüpletiyorum yarın güzel eksi gelecek inşallah
Kurtulursun canim gayet iyi gidiyorsun bence.Yarın tartılar ne gösterecek acabahala tuvalete çıkamadım bu arada
Çok heyecanlıyım. 66 nın lanetinde kurtulmak için sabırsızlanıyorum
Acaba ne yapabilirsin ki WC için o sorun çözülürse o lanet de kırılacakYarın tartılar ne gösterecek acabahala tuvalete çıkamadım bu arada
Tam 2 hafta takıldım kaldım şaka gibiAcaba ne yapabilirsin ki WC için o sorun çözülürse o lanet de kırılacak
Senin nasıl geçti tartıldın mi hiçAcaba ne yapabilirsin ki WC için o sorun çözülürse o lanet de kırılacak
Cuma dışında tartiya çıkmıyon mu canimYarın tartılar ne gösterecek acabahala tuvalete çıkamadım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?