Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2709119
Tabikide bişey yemedim ağzını sürmedim afiyet olsun canlarama bir litre su içmişimdir
Afiyet olsun canım ,uzmanlar günde bir fincan türk kahvesinin faydalı olduğunu söylüyorlar ama nedense ben pek sevmiyorum,eşimde hep soyleniyor,şöyle karsilikli kahve icemiyoruz diye

Sağol canım eğer eksi gelmezse yarın oturup kalan lokumları yiyeceğim
No no no gelecek o eksi
Vucut kitle ındex semasını imzanıza nasıl eklıyorsunuz
Hesap detaylarindan yapiliyor canim
Afiyet olsun canım ,uzmanlar günde bir fincan türk kahvesinin faydalı olduğunu söylüyorlar ama nedense ben pek sevmiyorum,eşimde hep soyleniyor,şöyle karsilikli kahve icemiyoruz diye
Bizde de ben soylenirim esime karsilikli bi icelim diye
Pek sevmez adama zorla iciriyorum

Sağol canım ay ben çok severim günde iki tane içerim. Aslında içsen çok faydası var gerçekten

No no no gelecek o eksi

Hesap detaylarindan yapiliyor canim

Bizde de ben soylenirim esime karsilikli bi icelim diye
Pek sevmez adama zorla iciriyorum
Vallaha yemedim ağzıma sürmedim zaten büyük bi duraklamadayım iyice sinirlerim bozuluyor

Eki Görüntüle 2709119
Tabikide bişey yemedim ağzını sürmedim afiyet olsun canlarama bir litre su içmişimdir
Helallll sanaaa helalll yesen artı olacak işin yoksa o artıyı eksiye çevirmek için uğraş. Bak şimdi işin daha kolay.
Ayy bana günde 4 fincan deseler içerim. Ama hem emzirdigim için hemde ödem yaptığı için çok içmiyorum. Bizde de eşim pek içmez.

Yarın tartılar ne gösterecek acaba hala tuvalete çıkamadım bu arada
Çok heyecanlıyım. 66 nın lanetinde kurtulmak için sabırsızlanıyorum
Kurtulursun canim gayet iyi gidiyorsun bence.
Wc icin limonlu ilik su ic yat sabaha gozunu tuvalette acarsin ins

Yarın tartılar ne gösterecek acaba hala tuvalete çıkamadım bu arada
Çok heyecanlıyım. 66 nın lanetinde kurtulmak için sabırsızlanıyorum
Cuma dışında tartiya çıkmıyon mu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…