- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.881
Perşembe çıkmıyorum diğer günler hergün çıkıyorumCuma dışında tartiya çıkmıyon mu canim
Hedefim 1.5 kiloydu ama o kadar gitmedi maalesef. Bakalım yarın belli olacakCuma dışında tartiya çıkmıyon mu canim
Bu hafta çuvalladım korkumdan tartılamıyorum bile eşimin doğum günü kahvaltılar pastalar yemeklerSenin nasıl geçti tartıldın mi hiç
Ben su aralar pazartesi ve cuma haric tartiya cikmiyorumPerşembe çıkmıyorum diğer günler hergün çıkıyorumama hergün değişiyor
Perşembe çıkmıyorum diğer günler hergün çıkıyorumama hergün değişiyor
Bugün dikkat ettiysen yarin güzel eksi gelir.Hedefim 1.5 kiloydu ama o kadar gitmedi maalesef. Bakalım yarın belli olacak
Karbonhidrat ödem yapar. Bi detoks yaparsan aninda biter gider.Bu hafta çuvalladım korkumdan tartılamıyorum bile eşimin doğum günü kahvaltılar pastalar yemekler
Aynen öyle. Kv bugün kurufasulye yapmış. Çok da güzel yapar.çok severim ayrıca. Fazla yaptım gelip al dedi. İstemedimBen su aralar pazartesi ve cuma haric tartiya cikmiyorum
Bazen pazartesi bile unutuyorum .
Halimden de belli zaten 1 geri 3 ileri kilo alimi verimi.
Tartilmak bence diyette olan devamlilik
Benim heruf de istedi yarin bende pisircem kuru fasulyeAynen öyle. Kv bugün kurufasulye yapmış. Çok da güzel yapar.çok severim ayrıca. Fazla yaptım gelip al dedi. İstemedimyarın eksi çıkarsam kuru fasulye pilav yicem
Işte kk nin faydaları.Aynen öyle. Kv bugün kurufasulye yapmış. Çok da güzel yapar.çok severim ayrıca. Fazla yaptım gelip al dedi. İstemedimyarın eksi çıkarsam kuru fasulye pilav yicem
Evet şu birkaç günü en azından telafi edebilirimKarbonhidrat ödem yapar. Bi detoks yaparsan aninda biter gider.
Nasıl severim pilavla var ya. Hayaller kuru fasulye hayatlar buharda sebzeBenim heruf de istedi yarin bende pisircem kuru fasulye
Ben detoks yapmıyorum canım bebeden dolayıBu arada 1 kilo garantili bir detoks listem var bi diyetisyenin. Daha önce denedim hep 1 kilodan fazla verdim. Kız kardeşim de öyle. Isteyen varsa bi denesin derim .
Ben daha cok etli nohutcuyum esim kuru fasulyeciNasıl severim pilavla var ya. Hayaller kuru fasulye hayatlar buharda sebze
Hatta detoksu sende yapsan süper olur duEvet şu birkaç günü en azından telafi edebilirim
Seb paylas canim mutlaka faydalanmak isteyen olurBu arada 1 kilo garantili bir detoks listem var bi diyetisyenin. Daha önce denedim hep 1 kilodan fazla verdim. Kız kardeşim de öyle. Isteyen varsa bi denesin derim .
Etli nohutu kuru fasulyeden bin kat daha çok severim. Annem de çok güzel yapar. 3 tabak yerim rahat. Eşim sevmiyor maalesefBen daha cok etli nohutcuyum esim kuru fasulyeci
Gönder gelsinBu arada 1 kilo garantili bir detoks listem var bi diyetisyenin. Daha önce denedim hep 1 kilodan fazla verdim. Kız kardeşim de öyle. Isteyen varsa bi denesin derim .
Benim sütümu etkilemedi. Hata sütüm nirmalden biraz fazlaydi Acaba bebeğim mi cok içmedi diye düşündüm.Ben detoks yapmıyorum canım bebeden dolayı
Etkileyip etkilemediğini bilmiyoruz ki canımBenim sütümu etkilemedi. Hata sütüm nirmalden biraz fazlaydi Acaba bebeğim mi cok içmedi diye düşündüm.
Esimde damak zevkimi genelde cakisir bizim zaten.Etli nohutu kuru fasulyeden bin kat daha çok severim. Annem de çok güzel yapar. 3 tabak yerim rahat. Eşim sevmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?