- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.901
Benimki sebzeden nefret eder nohut patlıcan haşlama sevmez. IzgaracıEsimde damak zevkimi genelde cakisir bizim zaten.
Kiz 2. Çocuk oldumu anliyonEtkileyip etkilemediğini bilmiyoruz ki canımAma önerilmiyor detokslar. Sen de çok yapma
Yok kız ben kalitesinden bahsettimKiz 2. Çocuk oldumu anliyongöğsünün dolu mu boş mu olduğunu
Benimkide hic sevmez sebzeyi.Benimki sebzeden nefret eder nohut patlıcan haşlama sevmez. Izgaracı
Aynen agirligindan anliyorsun dolu olan gogsuKiz 2. Çocuk oldumu anliyongöğsünün dolu mu boş mu olduğunu
Gunduz uykusunumu cok uyudu acaba.Oğlum bu gece bir ilki yaşatıyor. Bu saate kadar uyanik ve hiccc uyumak istemiyor. Aşırı gürültü yapiyor kızım uyuyamiyor
Ben de pek sevmem nohut Allah affetsinBenimki sebzeden nefret eder nohut patlıcan haşlama sevmez. Izgaracı
Hah işte kocamın dişisiBen de pek sevmem nohut Allah affetsinhaşlama tarzındaki yemekleri de sevmem fırın yemekleri ızgara bayılırım
Su gibiyse kalitesiz, katiysa kaliteli. Kiz zaten aç kalmiyonYok kız ben kalitesinden bahsettim
Gündüz hiç uyumuyor canimmGunduz uykusunumu cok uyudu acaba.
Ay kucuk uyuyamadikca iyice duzeni kacar simdi
Kız ben de yulaf yiyemiyorum kendimi at gibi hissediyorumSu gibiyse kalitesiz, katiysa kaliteli. Kiz zaten aç kalmiyonbadem sebze yumurta yulaf kefir
Yorgunluktan uyuyamıyorlar canım o durumda maalesefGündüz hiç uyumuyor canimm
Kiz ben her şeyi severim yaaBen de pek sevmem nohut Allah affetsinhaşlama tarzındaki yemekleri de sevmem fırın yemekleri ızgara bayılırım
Kiz su ara yulaf hisuma gitti benim.Kız ben de yulaf yiyemiyorum kendimi at gibi hissediyorum
Bu saate kadar iyi durmus o zaman canimGündüz hiç uyumuyor canimm
Çok faydalı da ağzımda eveleyip geveliyorum yutana kadar geviş getiriyorum resmenKiz su ara yulaf hisuma gitti benim.
Oğlum uzun zamandir gündüz uyumuyor. Gündüz uyuyunca gece 11 12 yi buluyordu. O yuzden gündüz uyumayı bıraktık. Zaten zorla uyutuyordum. O yüzden akşam en geç 9 da uyur normalde bu akşam nedir anlamadim derkennn şimdi geldi aklimaYorgunluktan uyuyamıyorlar canım o durumda maalesef
Ben aksamdan yogurtla karistirip dolaba koyuyorum sabah yumusacik oluyor.meyve ,kuru yemis, kakao elime ne gecerse atiyorum.Çok faydalı da ağzımda eveleyip geveliyorum yutana kadar geviş getiriyorum resmen
Kefirin icinde elmayla harika oluyo. Sütte yapiyor bana.Kız ben de yulaf yiyemiyorum kendimi at gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?