Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende burdan bir gün uzaklaşayım anında salıyorum sanki buraya hesap vermem gerekiyor vermezsem beni rencide edecekmişsiniz gibime geliyor Eşim Bile alışmış yeme sen kızların Kızar sana diyor
Rencide ediyoruz zaten ev pizzacısı

İyi geceler kızlar bu ara gece uykum çok sıkıntılı sabah kahvaltıyı 11 de yaptık düşünün sonrasında ev işi toparla Süpür derken 4 oldu saat bı pazara markete gittim ordan yürüyüşe geldik yemek yaptım benim minikle güç bela bazen kucakta işleri yapıyorum o ara giremedim yemekten sonra da kızım Bayadir salıncak diye söyleniyor kumaşını almıştım dikememistim onunla uğraştım kalıp çıkar kez dik baya uğraştım oğlum da demin uyudu şükür menümü yazıp uyuycam bı an önce aslında motivasyonum güzel kızlar yediklerime dikkat ediyorum menülerim abartı değil genel olarak yürüyüş yapıyorum ama yok yani tartı mutlu etmiyor karnım baya şiş kasıklarim ağrıyor baya ben elimden geleni yapıyorum inanın eksi gelmek için şu an yine uyku akiyor gözümden hemen uyuycam yarın herkes süper eksiler görsün insAllah

Bugün kızımın kalça ultrasonu var hastaneye gidicem kızlar. Öğlene doğru tartılıcam sabah su içtim inşallah güzel bi eksi gelir
İnşallah sorun çıkmaz canım
Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya

Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
Hadi güzel haberler alırız inşallah bizi de haberdar et sonuçtan canım

Canım ben bi yerden kafkas kefiri mayası aldım. Türk kefirlwrne göre çok tatlı. Kefir dağıtan guruplar bar şuan isim veremem. Verme şansım olsa mayasını veririm ben devamlı mayalıyorum çok faydalı
Bende fayfali oldugu icin yapiyim istiyorum bakalim
Bugün kızımın kalça ultrasonu var hastaneye gidicem kızlar. Öğlene doğru tartılıcam sabah su içtim inşallah güzel bi eksi gelir
Sorun cikmaz ins canim. Kolay gelsin
Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya

Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
Guzel haberlerle gel ins canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…