- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.961
Bende burdan bir gün uzaklaşayım anında salıyorum sanki buraya hesap vermem gerekiyor vermezsem beni rencide edecekmişsiniz gibime geliyorAynen bi prenses annesi
Adam haklı dinle sen onuBende burdan bir gün uzaklaşayım anında salıyorum sanki buraya hesap vermem gerekiyor vermezsem beni rencide edecekmişsiniz gibime geliyorEşim Bile alışmış yeme sen kızların Kızar sana diyor
Dinliyorum zaten napayım. O kadar açım mi anlatamam kızımda gıcıklık tapar gibi uyumadı bi uyusa bende uyucamAdam haklı dinle sen onu
İnşallah bi an önce uyur da sen de güzelce dinlenmiş olursun canım Allah rahatlık versinDinliyorum zaten napayım. O kadar açım mi anlatamam kızımda gıcıklık tapar gibi uyumadı bi uyusa bende uyucam
Rencide ediyoruz zaten ev pizzacısıBende burdan bir gün uzaklaşayım anında salıyorum sanki buraya hesap vermem gerekiyor vermezsem beni rencide edecekmişsiniz gibime geliyorEşim Bile alışmış yeme sen kızların Kızar sana diyor
Çok çok aminİnşallah bi an önce uyur da sen de güzelce dinlenmiş olursun canım Allah rahatlık versin
Bilgisayarı acınca ben sana dırek link atıyım canımstrontium canım chloe ye başlamak istiyorum. Basen ve bacak olanı hangisi. Ben jillian da 16. Gündeyim yanında bunu da yapmak istiyorum beni biraz aydınlatırmısın
İnşallah sorun çıkmaz canımBugün kızımın kalça ultrasonu var hastaneye gidicem kızlar. Öğlene doğru tartılıcam sabah su içtim inşallah güzel bi eksi gelir
Hadi güzel haberler alırız inşallah bizi de haberdar et sonuçtan canımGünaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya
Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
Yol ödemi olduğunu düşünüyorsan biraz daha bekleyebilirsin canımGünaydın kızlar az sonra tartılcam
Bende fayfali oldugu icin yapiyim istiyorum bakalimCanım ben bi yerden kafkas kefiri mayası aldım. Türk kefirlwrne göre çok tatlı. Kefir dağıtan guruplar bar şuan isim veremem. Verme şansım olsa mayasını veririm ben devamlı mayalıyorum çok faydalı
Sorun cikmaz ins canim. Kolay gelsinBugün kızımın kalça ultrasonu var hastaneye gidicem kızlar. Öğlene doğru tartılıcam sabah su içtim inşallah güzel bi eksi gelir
Guzel haberlerle gel ins canimGünaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya
Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
Tebrik ediyorum canımGecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?