- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.941
Ben emzirmeden dolayi biraz arttiriyorum. . Sabah 2 yumurta ve lor ekliyorum. Ama garanti 1 kilo gidiyor. Eki Görüntüle 2709202
Bencede doyurucu gibi gorunuyor. Cogunuz hemen hemen boyle besleniyor zatenAyrica yapan herkesi çok tok tutuyor acikmiyor insan. Denemeye değer
P.tesi başlaYarin denesemmiama kuru fasulye pisiricem
AynennnBencede doyurucu gibi gorunuyor. Cogunuz hemen hemen boyle besleniyor zaten
Teşekkür ederim eloşummmBen emzirmeden dolayi biraz arttiriyorum. . Sabah 2 yumurta ve lor ekliyorum. Ama garanti 1 kilo gidiyor. Eki Görüntüle 2709202
AynennnBir klasigi yasat diyorsun
Rica ederim canimc8m kesinlikle denenmeliiiTeşekkür ederim eloşummmen kısa sürede deneyeceğim
Iyi geceler canim Allah rahatlik versin.Hadi iyi geceler kızlar ben de yavaştan yatayım
Ibsallah canim iyi gecelerKizlarr bende yatiyorum.
İyi geceler tartida guzel eksiler gorelim ins yarin.
Hafize beni korkutuyor en çok ne yalan söyleyeyimHafize nasil oldu acaba. Kuğuda yoktu bu gece
Ver la bana çoşkuyu gazı ne ararsan ver açım aç o masaya öylece baktım millete hizmet ettim elimden beler beler geçti dönüp bakmadımHelallll sanaaa helalll yesen artı olacak işin yoksa o artıyı eksiye çevirmek için uğraş. Bak şimdi işin daha kolay.
Ayy bana günde 4 fincan deseler içerim. Ama hem emzirdigim için hemde ödem yaptığı için çok içmiyorum. Bizde de eşim pek içmez.
Ay bende kaldım gıcık oluyorum deli gibi spor yapıyorum yemiyorum ama sürek ili geri bir ileri mehter takımını geçtim
Canım ben bi yerden kafkas kefiri mayası aldım. Türk kefirlwrne göre çok tatlı. Kefir dağıtan guruplar bar şuan isim veremem. Verme şansım olsa mayasını veririm ben devamlı mayalıyorum çok faydalıKefir hic icmedim alip bi deniyim su ara cocuklara da icirsem iyi olut aslinda.
Kefir mayasi nerden nasil bulunurki
Sen birden verirsin o zaman canımAy bende kaldım gıcık oluyorum deli gibi spor yapıyorum yemiyorum ama sürek ili geri bir ileri mehter takımını geçtim
Hafize kimdiHafize beni korkutuyor en çok ne yalan söyleyeyimburdan ne kadar uzaklaşırsa o kadar motivasyonunu kaybetmiş oluyor genelde şu sıra epey uzak buradan
Yanlış bilmiyorsam bir prenses annesi canımHafize kimdi
Ağzın bal yesin canım benim öperim seniSen birden verirsin o zaman canım
Hafize kimdi
Aynen bi prenses annesiYanlış bilmiyorsam bir prenses annesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?