Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bilgisayarı acınca ben sana dırek link atıyım canım
Tmm canım teşekkürler
Bende fayfali oldugu icin yapiyim istiyorum bakalim

Sorun cikmaz ins canim. Kolay gelsin

Guzel haberlerle gel ins canim
Bencede kesin yap canım çok faydası var
Gecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Maşallah canım emzirmesem kapılıcsm senle ama emiyor. Yoksa Öğlen 3 de kapatırdım bende

Miktarı az olsa da hem makarna hem gözleme olmamış canım menün afiyet olsun
Süper menü canım afiyet olsun
Süt tutuyor ondan olmuyorsun diyorlar. Sütü olupta adet olanda var. Bekliyorum dört gözle. Adet olurca sanki şişkinlik gidecek daha kolay kilo verecekmişim gibi hissediyorum
Bende henüz olmadım canım ben de öyle hissediyorum cidden
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
Hafize nasil oldu acaba. Kuğuda yoktu bu gece
İyiyim canım şükür saolasin işten çocuklardan fırsat bulamadım gelmeye
Hafize beni korkutuyor en çok ne yalan söyleyeyim burdan ne kadar uzaklaşırsa o kadar motivasyonunu kaybetmiş oluyor genelde şu sıra epey uzak buradan
Haklısın canım uzak kalıyorum ama dikkat ediyorum cidden arttı gelmem ona eminim ama eksi ne kadar olur bilemiyorum biraz daha bekleyeceğim tartı için
Günaydın kızlar bol eksili bi gün olsun inşallah
Günaydın canım insAllah
Bugün kızımın kalça ultrasonu var hastaneye gidicem kızlar. Öğlene doğru tartılıcam sabah su içtim inşallah güzel bi eksi gelir
Ne için gidiceksin canım
Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya

Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
Günaydın canım hayırlı sonuçlarla dön inşAllah
Gecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Süper eksi canım tebrik ederim

Canım uykusuzluk seni baya yordu herhalde yıllar önceki menüleri yorumlamışsın
Yaaa gece nasıl alıntı yaptıysam menü sayfasında okunmamış mesajı gör dediğimde hep eski sayfalara atıyor beni uykulu uykulu yanlış alıntı yapmışım

Günaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum

Eklentiler

• D28802C1-9D2B-461B-94D1-7B024F314097.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 35
Yahu bu nedir bu bu sen harika iş çıkardın dostum

Neyse canım olur öyle artık ne yapalım
Yaaa vala var ya bu bebe feleğimi şaşırttı bana bu uykusuzluk problemi nasıl olacak bilemiyorum gece öyle bı ağlıyor ki nasıl kalkıyorum hatırlamıyorum bi gözüm kapalı diğeri yarım açık beşiğine koymadan uykuya yenik düşersem meme ortada sabah eşim atleti kapatıyordu napıyon dağıtmışsin kendini diye

Oooo Süper canım valla tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…