- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.981
Tmm canım teşekkürlerBilgisayarı acınca ben sana dırek link atıyım canım
Bencede kesin yap canım çok faydası varBende fayfali oldugu icin yapiyim istiyorum bakalim
Sorun cikmaz ins canim. Kolay gelsin
Guzel haberlerle gel ins canim
Maşallah canım emzirmesem kapılıcsm senle ama emiyor. Yoksa Öğlen 3 de kapatırdım bendeGecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Maşallah canım emzirmesem kapılıcsm senle ama emiyor. Yoksa Öğlen 3 de kapatırdım bende
Miktarı az olsa da hem makarna hem gözleme olmamış canım menün afiyet olsunMENUM:
10:30 2 dilim cavdar, 1 yumurta, 1 dilimpeynir, 7 zeytin, domates saltlk,1 tk kaymak
14:30 1 adet lorlu gözleme ( o koku beni benden aldı başta cok iradeliydim yemiycem diye ama olmadi
17:30 kahve yanına 2 kare bitter
19:45 3 yk makarna, 3 yk kabak sote, 2 yk yogurt, 3-4 yk salata
2.0 lt Su
30dk hizli tempo yuruyus 90p
Süper menü canım afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 09.00
3 çatal sucuklu yumurta
Bir dilim ekmek
Bir tatlı kaşığı bal
ara öğün 14.30
Sade Türk kahvesi
Yarım elma
akşam 19.00
Yarım kepçe çorba
4 yk fasulye kurutması
su:2 litre
Spor : 15 dakka Leslie 45 puan
10 dakika cardio 40 puan
28 dakika jillian 112 puan
Bende henüz olmadım canım ben de öyle hissediyorum ciddenSüt tutuyor ondan olmuyorsun diyorlar. Sütü olupta adet olanda var. Bekliyorum dört gözle. Adet olurca sanki şişkinlik gidecek daha kolay kilo verecekmişim gibi hissediyorum
Afiyet olsun canım çok güzel menüMemü
Kahvaltı 11.30
suçuklu kaşarlı tost bir tane
ara öğün 14.00
Bir adet elma
akşam yemeği 18.30
Bir kepçe çorba
4 yk mantar sote
su :2,5 litre
Spor: 30 dakika Leslie 90 puan
28 dakika jillian 112 puan
Pnrrr-12
Afiyet olsun canım güzel menüMENUM:
9:30 2 dilim cavdar, 1 yumurta, 1 dilimpeynir, 5 zeytin, domates saltlk,1 tk kaymak
13:30 1 firinda levrek, 2 dilim patates, yarm sogan, Salata
17:00 kahve
17:45 (yolda) 1 bardak sute 3yk karisim (yulaf, chia, keten tohumu), 3 hurma
1 lt Su
1lt odem suyu
İyiyim canım şükür saolasin işten çocuklardan fırsat bulamadım gelmeyeHafize nasil oldu acaba. Kuğuda yoktu bu gece
Hafize beni korkutuyor en çok ne yalan söyleyeyimburdan ne kadar uzaklaşırsa o kadar motivasyonunu kaybetmiş oluyor genelde şu sıra epey uzak buradan
Günaydın canım insAllahGünaydın kızlar bol eksili bi gün olsun inşallah
Ne için gidiceksin canımBugün kızımın kalça ultrasonu var hastaneye gidicem kızlar. Öğlene doğru tartılıcam sabah su içtim inşallah güzel bi eksi gelir
Günaydın canım hayırlı sonuçlarla dön inşAllahGünaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya
Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
Süper eksi canım tebrik ederimGecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Canım uykusuzluk seni baya yordu herhalde yıllar önceki menüleri yorumlamışsınMenün çok yetersiz geldi bana canım afiyet olsun
Önemli olan patoloji sonucuydu gerisi hallolur inşallahÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Dikişlerde alındıiz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Evet canım çok şükürÖnemli olan patoloji sonucuydu gerisi hallolur inşallah
Canım uykusuzluk seni baya yordu herhalde yıllar önceki menüleri yorumlamışsın
Çok sevindim canım gözün aydınÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Dikişlerde alındıiz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Neyse canım olur öyle artık ne yapalımYaaa gece nasıl alıntı yaptıysam menü sayfasında okunmamış mesajı gör dediğimde hep eski sayfalara atıyor beni uykulu uykulu yanlış alıntı yapmışım
Yahu bu nedir bu bu sen harika iş çıkardın dostumGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
Tamamdır canım senin için sorun olmayacaksa daha iyi olurKızlar bugn cok isim var camasir vs ara ara gelicem insallah U UcanSupurge tarti icin biraz daha beklemeye karar verdm odem varsa gitsin
Yaaa vala var ya bu bebe feleğimi şaşırttı bana bu uykusuzluk problemi nasıl olacak bilemiyorum gece öyle bı ağlıyor ki nasıl kalkıyorum hatırlamıyorum bi gözüm kapalı diğeri yarım açıkNeyse canım olur öyle artık ne yapalım
Teşekkür ederim bebişim okula gelince gittim tuvalete bi ona üzüldümYahu bu nedir bu bu sen harika iş çıkardın dostum
Oooo Süper canım valla tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?