- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.001
Harika bir eksi canimGecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Hadi gozun aydin canim. İzlerde kalmaz ins takma kafanaÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Dikişlerde alındıiz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Tahmin edebiliyorum canimReglde oldum
Dün bütün gün bendeydi kv gil
Büyük ihtimalle sali carsamba dönecekler çok yoruldum
Harika bir sonuc tebriklerGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
En zor zamanı canım ben de öyleydim uykusuz aksi naletYaaa vala var ya bu bebe feleğimi şaşırttı bana bu uykusuzluk problemi nasıl olacak bilemiyorum gece öyle bı ağlıyor ki nasıl kalkıyorum hatırlamıyorum bi gözüm kapalı diğeri yarım açıkbeşiğine koymadan uykuya yenik düşersem meme ortada sabah eşim atleti kapatıyordu napıyon dağıtmışsin kendini diye
O da bonus olsun haftaya canımTeşekkür ederim bebişim okula gelince gittim tuvalete bi ona üzüldüm
Geçecektir insAllahEn zor zamanı canım ben de öyleydim uykusuz aksi nalet
Geçer inşallah 1 yaşına kadar beni çok çok zorlamıştı ne yalan söyleyeyim 1den sonra biraz biraz rahatlamıştıGeçecektir insAllah
Gecmis olsun canjm ınsallah onemli bırsey yoktur. Epeydir gelmeyince bıhaber kaldım hersey den. Rabbim saglık versinÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Dikişlerde alındıiz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Ooo 55lere inilmiş yineHerkese hayırlı cumalar bol eksiler
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi
Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
1 yaştan sonra gece uyanması nasıl oldu canım kızım emmedigi için uyurdu uyanmadan odasını ayirmistim bunu da aynı 1 en fazla bı buçuk yaşındayken ayırmak istiyorum insAllah emsin de istiyorum gece uykusu nasıl olur acabaGeçer inşallah 1 yaşına kadar beni çok çok zorlamıştı ne yalan söyleyeyim 1den sonra biraz biraz rahatlamıştı
Kız nerene veriyon bacım sen daha kızHerkese hayırlı cumalar bol eksiler
Moralini bozma canim uykusuzluk Cok etkiliyorİyi geceler kızlar bu ara gece uykum çok sıkıntılı sabah kahvaltıyı 11 de yaptık düşünün sonrasında ev işi toparla Süpür derken 4 oldu saat bı pazara markete gittim ordan yürüyüşe geldik yemek yaptım benim minikle güç bela bazen kucakta işleri yapıyorum o ara giremedim yemekten sonra da kızım Bayadir salıncak diye söyleniyor kumaşını almıştım dikememistim onunla uğraştım kalıp çıkar kez dik baya uğraştım oğlum da demin uyudu şükür menümü yazıp uyuycam bı an önce aslında motivasyonum güzel kızlar yediklerime dikkat ediyorum menülerim abartı değil genel olarak yürüyüş yapıyorum ama yok yani tartı mutlu etmiyor karnım baya şiş kasıklarim ağrıyor baya ben elimden geleni yapıyorum inanın eksi gelmek için şu an yine uyku akiyor gözümden hemen uyuycam yarın herkes süper eksiler görsün insAllah
Cok güzel CanimGecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Cok sükür temiz cikmis canimÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Onuda alacağım birazdan
Masallah canim cok iyiGünaydın kızlar
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
Berbattı gece uykuları 10 kere filan uyanırdı emziriyordum 4-5 kere uyanmaya başlamıştı 1den sonra iyi dediğime bakma sen1 yaştan sonra gece uyanması nasıl oldu canım kızım emmedigi için uyurdu uyanmadan odasını ayirmistim bunu da aynı 1 en fazla bı buçuk yaşındayken ayırmak istiyorum insAllah emsin de istiyorum gece uykusu nasıl olur acaba
Sükür canim Bende problem aksam yemelerri, onu birakinca otomatik gidiyorOoo 55lere inilmiş yine
Dikkat ediyorum canim, aksamdan sonra yemedigim icin oluyor böyleKız nerene veriyon bacım sen daha kız
çok şükür kuzum, bununla gelmiş geçmiş olsun inşallahÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Onuda alacağım birazdan
Aynen hayırlısı bklm canım fırsat buldukça uyuyorumMoralini bozma canim uykusuzluk Cok etkiliyor
YaaaBerbattı gece uykuları 10 kere filan uyanırdı emziriyordum 4-5 kere uyanmaya başlamıştı 1den sonra iyi dediğime bakma senemzirme bitikten sonra iyi kötü düzeldi sayılır
Biliyorum canım onu da kaça kadar düşeceksin kiDikkat ediyorum canim, aksamdan sonra yemedigim icin oluyor böyle
Bilmiyorumki akşamları yemek istemiyorum ozaman sürekli istiyor insanBiliyorum canım onu da kaça kadar düşeceksin ki
Haklısın canımBilmiyorumki akşamları yemek istemiyorum ozaman sürekli istiyor insan
tebrikler canim:)Gecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
gozun aydin canim sevindimÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Onuda alacağım birazdan
superrr tebrik ederim canimGünaydın kızlar
dedigin gibi aksma yemelerini kesince ise yariyoHerkese hayırlı cumalar bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?