- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.921
Bendensinnnn bende öyle yapiyorum aradaBen aksamdan yogurtla karistirip dolaba koyuyorum sabah yumusacik oluyor.meyve ,kuru yemis, kakao elime ne gecerse atiyorum.
Temel reis e bağladı diyosunOğlum uzun zamandir gündüz uyumuyor. Gündüz uyuyunca gece 11 12 yi buluyordu. O yuzden gündüz uyumayı bıraktık. Zaten zorla uyutuyordum. O yüzden akşam en geç 9 da uyur normalde bu akşam nedir anlamadim derkennn şimdi geldi aklimakiz biz bugün oglusumla ispanakli kek yaptik baya da yedi ispnaktan mi acaba.
Kefir hic icmedim alip bi deniyim su ara cocuklara da icirsem iyi olut aslinda.Kefirin icinde elmayla harika oluyo. Sütte yapiyor bana.
Evettt yaaa kesin baglantisiii vardirTemel reis e bağladı diyosun
Hosbuldum cnm insanin evi gibisi yok ya:)Hosgeldin evine canim.
Oluyor duraklama canim. Ama illaki gider canim
Bende isterimm :)Bu arada 1 kilo garantili bir detoks listem var bi diyetisyenin. Daha önce denedim hep 1 kilodan fazla verdim. Kız kardeşim de öyle. Isteyen varsa bi denesin derim .
Canim internette yada aktarlarda bulunuyor.Kefir hic icmedim alip bi deniyim su ara cocuklara da icirsem iyi olut aslinda.
Kefir mayasi nerden nasil bulunurki
Temel reis mi senin çocukOğlum uzun zamandir gündüz uyumuyor. Gündüz uyuyunca gece 11 12 yi buluyordu. O yuzden gündüz uyumayı bıraktık. Zaten zorla uyutuyordum. O yüzden akşam en geç 9 da uyur normalde bu akşam nedir anlamadim derkennn şimdi geldi aklimakiz biz bugün oglusumla ispanakli kek yaptik baya da yedi ispnaktan mi acaba.
Ayyy inan kii ondanın bir ilk asla gündüz uyumadigi zaman bu saate kalmazTemel reis mi senin çocuk
İyi geceler canimKızlar iyi geceler yatiyorum bende cok yoruldm sabah eksi gorelm hepimiz insallah
Tamamdir ben arastiriyim bunuCanim internette yada aktarlarda bulunuyor.
Allah Allah olabülüAyyy inan kii ondanın bir ilk asla gündüz uyumadigi zaman bu saate kalmaz
Bazen oyun cok tatli geliyor cocuklara drgisik bir oyun falanmi oynuyor acabaAyyy inan kii ondanın bir ilk asla gündüz uyumadigi zaman bu saate kalmaz
Normalde hep odasinda oynar . Oyuncakları ordan cikarmaz kardeşi karışır diye. Buakşam oturma odasina taşımış orda oynuyo. Belki de ondan olabilir.Bazen oyun cok tatli geliyor cocuklara drgisik bir oyun falanmi oynuyor acaba
Aman gözünü seveyim atiyorum
Etkilidir benim kizlarda oyleydi oyun sardiysa uykuyu pek takmazlar.Normalde hep odasinda oynar . Oyuncakları ordan cikarmaz kardeşi karışır diye. Buakşam oturma odasina taşımış orda oynuyo. Belki de ondan olabilir.
Bekliyorum belki beni bile motive ederAman gözünü seveyim atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?