- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.201
merhaba kizlar il gunum bugun
menum su sekilde:
sabah:
iki dilim kepek ekmek arasinda biraz opeynir
yarim cay bardagi yogur
yarim bardak yesil cay (gec kaliyordum icmedim kalani)
ara:
bir kucuk seker yedim
ogle:
makarnam vardi dunden onu getirdim okula
birazcik misir tanesi
havuc ve brokoli
ara:
bir elma
aksam:
birazcik bulgur pilavi ve bes alti adet et
salata
yatmadan bir elma..
su:2.5 litre
yuruyus yarim saat normal hizda...
yorum ayaprsaniz sevinirim kizlar
durmazmı öglen başım agrıyordu uyumak için uzandım uyutmadı üstüme çıkıp kendini sevdirmeye çalışıyordu baktım gitmiyor kızdım ciddi oldugumu anladı geldi ayagımın ucunda uyudu
Hanımlar, dün dersanede düşmüştüm. Bugün öyle bir ağrıyor ki anlatamam. Kötü bir durumdayım anlayacağınız. Annemle babamın kararını bekliyorum. Ilk fırsatta gelip paylaşım yapacağım ve artık şu eski üyelerin akibetini soracağım püsküüte ... Şimdilik iyi akşamlar.
dr dan 11 de geldim migrenim tutu ilaç almamak için yattım telefonların sesiyle düzensiz uyudum şimdi biraz iyi oldum ,birazdan ikizler okuldan gelicek yemegim yok artık kahvaltı türü birşeyler atıştırsınlar yemek pişince babasıyla yerler
bende kendime brokoli çorbası yapıcam tek onu içicem
bu gün saglıklı şeyler yedim ama düzensiz oldu sabah 7 de kahvaltımı yaptım ögle yemegimi yine kahvaltı türü şeyler yedim saat 3.5 da
Hanımlar, dün dersanede düşmüştüm. Bugün öyle bir ağrıyor ki anlatamam. Kötü bir durumdayım anlayacağınız. Annemle babamın kararını bekliyorum. Ilk fırsatta gelip paylaşım yapacağım ve artık şu eski üyelerin akibetini soracağım püsküüte ... Şimdilik iyi akşamlar.
merhaba kizlar il gunum bugun
menum su sekilde:
sabah:
iki dilim kepek ekmek arasinda biraz opeynir
yarim cay bardagi yogur
yarim bardak yesil cay (gec kaliyordum icmedim kalani)
ara:
bir kucuk seker yedim
ogle:
makarnam vardi dunden onu getirdim okula
birazcik misir tanesi
havuc ve brokoli
ara:
bir elma
aksam:
birazcik bulgur pilavi ve bes alti adet et
salata
yatmadan bir elma..
su:2.5 litre
yuruyus yarim saat normal hizda...
yorum ayaprsaniz sevinirim kizlar
hoşgeldin, valla bunu diyenleri bir daha göremiyorum... her gün gelcen demii inşallah.... 3 - 5 kişi geldi adlarını öğrenemedim katılmadıkları için.... tavsiyem her gün gel menünü , sporunu yaz çiz....
bence menun cok guzel yuruyus de yapmissin 2.5 litre su da icmissin boyle devam edersen hedefledigin kiloya ulasmaman icin hicbir sebep goremiyorum
Canım hoşgeldin aramıza..
Menün bence de güzel ama öğlen makarna akşam pilav fazla olmuş bence onun harici sebzen, meyven tahılın gayet dengeli.Yatmadan önce sütte içebilirsin.
saolun arkadaşlar..
Doktora da götürmedi babam.Ama ağrım çok
saolun arkadaşlar..
Doktora da götürmedi babam.Ama ağrım çok
kızlar
her gün bir yumurta yesem
kahvaltı veya ögle ögününde
her gün bir yumurta cok mu olur??
yumurta aldım da son kullanma tarihi 24 kasım:S
toplamda 17 taneler((
canim ya az gibi geldi bana acikmiyor musun sen boyle yediginde
mesela aksam sadece elma ve yesil cay var?//
Günaydın bayanlar :) nasılsınız? Teşekkürler fadime birde noraaaa hoşgelinşz demiş onada hoşbulduk :):):) eee nasıl moraller? Ben dün sanırım sporu az yaptım birde ders çalıştığım için sürekli oturur vaziyetteyim. 100 gr almışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?