Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hanımlar, dün dersanede düşmüştüm. Bugün öyle bir ağrıyor ki anlatamam. Kötü bir durumdayım anlayacağınız. Annemle babamın kararını bekliyorum. Ilk fırsatta gelip paylaşım yapacağım ve artık şu eski üyelerin akibetini soracağım püsküüte ... Şimdilik iyi akşamlar.

bence menun cok guzel yuruyus de yapmissin 2.5 litre su da icmissin boyle devam edersen hedefledigin kiloya ulasmaman icin hicbir sebep goremiyorum

durmazmı öglen başım agrıyordu uyumak için uzandım uyutmadı üstüme çıkıp kendini sevdirmeye çalışıyordu baktım gitmiyor kızdım ciddi oldugumu anladı geldi ayagımın ucunda uyudu

oiy kiyamam ya benim kedim de ne zaman o odadayken uyumaya kalksam en gurultulu mirildamasiyla burnumun dibine giriyor odadan kibarca kovmak zorunda kaliyorum en sonunda

umarim cok onemli bir sey degildir gecmis olsun (

Geçmiş olsun canım erken kalkmışsın birde doktora gittin bildiğim kadarıyla hava çarpmıştır. Baş ağrısını iyi bilirim dinlen iyice.. Tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun canım. Kendine iyi bak nazar ayetini oku bu aralar sık rahatsızlanıyorsun sanki.. :2:
İnşallah önemli birşeyin yoktur..

Canım hoşgeldin aramıza..
Menün bence de güzel ama öğlen makarna akşam pilav fazla olmuş bence onun harici sebzen, meyven tahılın gayet dengeli. Yatmadan önce sütte içebilirsin.

Son düzenleme:

İnşallah hergün gelmeye çalışacağım bu arada bugünkü menümü de yazayım
SABAH:
YARIM SU BARDAĞI YOĞURT,1 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ,3 TANE ZEYTİN,DOMATES, SALATALIK
ÖĞLE:
HAŞLANMIŞ MAKARNA, YOĞURT
AKŞAM:
KÖZLENMİŞ PATLICAN 1DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ,YOĞURT
ARALARDA ELMA
MALESEF HİÇ SPOR YOK

herkese merhaba bayanlar :) akşamlarınız hayrolsun inşallah :) sağlık sıhhat afiyet bol kilo kayıpları diliyorum cemi cümlenize :)
NOT: neden böyle bir bülent ersoy havası var çözemedim :):):)

neyse efendim sebebi ziyaretim zat-ıalinizin halini hatrını sorup bugün yediklerimi sizlere arz etmektir :)

sabah:
2 bardak ılık su
1 yeşil elma

kahvaltı:
1 tane haşlanmış patates
süzme beynir
1bardak yeşilçay

öğlen:
1 adet shinitsel (okulda olduğum için )

ara:
1 yeşil elma

akşam:
1 yeşil elma
yağsız kavurma
közlenmiş sebze

spor:
okuldan eve 40 dk yürüyüş
leslie sansone ile 1500 adım

herkeze iyi akşamlar;

Sabah kahvaltısı ; 1 yumurtayla hazırlanmış sosisli yumurta
sütlü kahve

Ara öğün : mandalina (bir adet

öğlen ve akşam yemeğinde; bol sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış makarna
ve bol salata

ara: sütlü kahve(çok seviyorum)

Herkese iyi akşamlar gecikmelide olsa menümü paylaşayım

Sabah:
Domatesli omlet
1 kk tulum peyniri
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak karışık bitki çayı

Ara yapamadım

Öğlen: 2 tane kabak dolması ve yoğurt

Ara yine yok

Akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tane kabak dolması ve yoğurt

salata ve meyvesiz oldu bugün akşamki 1 dolma yerine salata olsa süper olacaktı ama kışlıkları çıkardım bugün evi silip süpürdüm okulda vardı tabi çoook zor geldi.. Yarın telafi ederim inşallah..

bence menun cok guzel yuruyus de yapmissin 2.5 litre su da icmissin boyle devam edersen hedefledigin kiloya ulasmaman icin hicbir sebep goremiyorum

tesekkur ederim canim.
su iciyorum surekli

Canım hoşgeldin aramıza..
Menün bence de güzel ama öğlen makarna akşam pilav fazla olmuş bence onun harici sebzen, meyven tahılın gayet dengeli. Yatmadan önce sütte içebilirsin.

tesekkur ederim tatlim hosbuldum.
pilavi makarnayi onceden yapmistim israf olmasin dedim bitsin istedim canim
birazdan sut alirim marketten dersten cikinca :))

kızlar
her gün bir yumurta yesem
kahvaltı veya ögle ögününde
her gün bir yumurta cok mu olur??
yumurta aldım da son kullanma tarihi 24 kasım:S
toplamda 17 taneler ((

Günaydınn kızlarrr. dünkü menümü paylaşayım hemen.

Sabah
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 kase çorba
Yarım tabak taze fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı

Ara: Yarım paket eti form

Akşam
1 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği
Bol salata

Ara: 1elma+1 ayva.

Spor: 1 saat yürüyüş.

seng canım geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey yoktur.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz biraz geç oldu kusura bakmayınn baya kalabalık olduk maşallah

kızlar
her gün bir yumurta yesem
kahvaltı veya ögle ögününde
her gün bir yumurta cok mu olur??
yumurta aldım da son kullanma tarihi 24 kasım:S
toplamda 17 taneler ((

aslında çok olmaz ama arada ara vermen lazım ve 17 güne kalan yumurtadan ne hayır gelir.....

canim ya az gibi geldi bana acikmiyor musun sen boyle yediginde
mesela aksam sadece elma ve yesil cay var?//

bazen acıkıyom bazen acıkmıyom... acıksamda elma yiyiyorum bazen elma sayısı artıyo problem yok şimdilik.... hem tavuğumu yumurtamı sebzemi meyvemi, yiyiyorum aslında sadece akşam falan değil sabah ondan size az görünüyor sanırım... ekmek zaten sevmem hiç aramıyorum anca ekmek arası bir şey olursa ekmek güzel gelir bana :))))

Günaydın beybiler,,

seng geçmiş olsuunn canım yaaaa....

dün akşam bir anda beynime bir ağrı girdi sabaha kadar pestil gibiydim... çok şükür geçti nasıl bişiydi o yaa..... fadiş bulaştırdın banadaa :)))

menüm;

dün köpüşe fırında tavuk yaptım.... yanınada evde olan sebzelerden kabak domates doğradım.... kabak kesinlikle çok kötü bir fikirmiş

sabah;
fırında tavuğun yanındaki sebzelerden bir tabak yedim... kabak ağarlıklıydı....
1 mandalina
1 b form çayı

ara
1 b yeşil çay
3 kayısı

öğlen
1 elma
1 b yeşil çay

ara
1 kivi
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay

finişş...

Günaydın bayanlar :) nasılsınız? Teşekkürler fadime birde noraaaa hoşgelinşz demiş onada hoşbulduk :):):) eee nasıl moraller? Ben dün sanırım sporu az yaptım birde ders çalıştığım için sürekli oturur vaziyetteyim. 100 gr almışım çok bozuldu moralim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…