- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.021
Kaçmış
Görseli ekledim canım 72.9Kaçmış
Bana da öyle geliyorGunaydinnnnnnnnnsonuclarrrr guzellll 1.likk geliyorrrr benceeee
cok iyi vermis 1kg
insalalh:))Gunaydinnnnnnnnnsonuclarrrr guzellll 1.likk geliyorrrr benceeee
Seb paylas canim mutlaka faydalanmak isteyen olur
Kendim icin istiyorsam neyim
Uykusuzluk onunki bilirim o günleri bende oğlumda sizin gibiydim. Şimdi kizimda biraz daha alismisim onu anlıyorum.Hafize beni korkutuyor en çok ne yalan söyleyeyimburdan ne kadar uzaklaşırsa o kadar motivasyonunu kaybetmiş oluyor genelde şu sıra epey uzak buradan
Masallahhh sanaaa helall sana sen bu azimlee 50 55 olur bize el sallar geçersin.Ver la bana çoşkuyu gazı ne ararsan ver açım aç o masaya öylece baktım millete hizmet ettim elimden beler beler geçti dönüp bakmadım
Ay bende kaldım gıcık oluyorum deli gibi spor yapıyorum yemiyorum ama sürek ili geri bir ileri mehter takımını geçtim
Canım ben bi yerden kafkas kefiri mayası aldım. Türk kefirlwrne göre çok tatlı. Kefir dağıtan guruplar bar şuan isim veremem. Verme şansım olsa mayasını veririm ben devamlı mayalıyorum çok faydalı
Ederizzz tabiii ama sor bakalim niye ederizzzBende burdan bir gün uzaklaşayım anında salıyorum sanki buraya hesap vermem gerekiyor vermezsem beni rencide edecekmişsiniz gibime geliyorEşim Bile alışmış yeme sen kızların Kızar sana diyor
Çok çok amin
Rencide ediyoruz zaten ev pizzacısı
Kız ekmekleri atmayım dedim kıyamadımcumartesi de gözleme ve mıhlama düşünüyorum
Hadiii guzel haberlerle dön diye alintilamistimmmmGünaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya
Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
Cok şükür dönmüssun sonuclar temiz gözün aydin..Çok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Dikişlerde alındıiz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Yaaa bu nasil güzel bir sonuccc ya 1.5 hedefini geçmiş oldun. Yüzde 2.5 süper yaa tebriklerrGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
Ooo superrr
Ya düşünsene ya 38 kiloyu nasıl taşıyoruz her günNihayet bende listeye girebilecegim bu hafta. Listeye girip hızlı bir şekilde mezun olmak istiyorum.
Dur bi hesap yapayim
Ayda ortalama 6 kilo versem 3 ayda hedefime ulaşirim insallahhh. O zamannn hedefff ocak ayinda istedigim kiloya ulasmak. 14 Şubatta baslamistim buraya şubatta 57 olursam yaklaşık bi 37 38 kilo vermis olacagim 1 yilda.
Evinde olmaman yolculuk vs rağmen gayet iyi sayılır haftaya daha iyisi olacağına eminimEki Görüntüle 2709374
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.7
Fark-500gr
Yuzde: 0.71%
6lar geldi sukur haftaya insallah hedefim daha cok.
Süper 1 kilo
Hadi inşallahGunaydinnnnnnnnnsonuclarrrr guzellll 1.likk geliyorrrr benceeee
Buda güEl canım haftaya daha güzel olacakEki Görüntüle 2709374
Fark-500gr
İnşallah canım bence insan istedikten sonra herşwy olurNihayet bende listeye girebilecegim bu hafta. Listeye girip hızlı bir şekilde mezun olmak istiyorum.
Dur bi hesap yapayim
Ayda ortalama 6 kilo versem 3 ayda hedefime ulaşirim insallahhh. O zamannn hedefff ocak ayinda istedigim kiloya ulasmak. 14 Şubatta baslamistim buraya şubatta 57 olursam yaklaşık bi 37 38 kilo vermis olacagim 1 yilda.
Kesinlikle öyle kilo verilmeyecek bir şey değil.Süper 1 kilo
Hadi inşallah
Buda güEl canım haftaya daha güzel olacak
İnşallah canım bence insan istedikten sonra herşwy olur
Semsiyen vardir inşallahDışardayım ve fena yağmur var
Süper cnm 6lari görmüşsün tebriklerEki Görüntüle 2709374
Fark-500gr
Hadi insAllah cnm istersen tabiki olur benim de şubata kadar hedefim 75 ti ama hayal olmaz inşAllahNihayet bende listeye girebilecegim bu hafta. Listeye girip hızlı bir şekilde mezun olmak istiyorum.
Dur bi hesap yapayim
Sevmiyorum şemsiye, arabaylayım in çık yapıyorumSemsiyen vardir inşallah
Oh hadi inşallah pazartes görürsün canımÇok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
Geçen hafta: 90.9
Bu hafta: 90.3
Fark: -600
Yüzde: %0.66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?