- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.041
Evet canım belki hafta farkı vardır ama o tamamen emziriyor diye biliyorum ben mama da veriyorumFit mutlu anne de emziriyor hem bebekleriniz hemen hemen aynı aylık diye biliyorum
Kalça ultrasonu var canım sen çektirdin miMiktarı az olsa da hem makarna hem gözleme olmamış canım menün afiyet olsun
Süper menü canım afiyet olsun
Bende henüz olmadım canım ben de öyle hissediyorum cidden
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Afiyet olsun canım güzel menü
İyiyim canım şükür saolasin işten çocuklardan fırsat bulamadım gelmeye
Haklısın canım uzak kalıyorum ama dikkat ediyorum cidden arttı gelmem ona eminim ama eksi ne kadar olur bilemiyorum biraz daha bekleyeceğim tartı için
Günaydın canım insAllah
Ne için gidiceksin canım
Günaydın canım hayırlı sonuçlarla dön inşAllah
Süper eksi canım tebrik ederim
Ay çok şükür geçmiş olsun canımÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Dikişlerde alındıiz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Vay canına yandığım be güzel vermişsin böyle devam et kuzum bende o kiloları görmek istiyorum sen son hedef kaçGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
Maşallah canım tebrikler çok güzelHerkese hayırlı cumalar bol eksiler
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi
Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Eksi 500 galiba güzel canım, listede olunca daha güzel gidecek eminim
Bende hiç sevmem islanmayi tercih ediyorumSevmiyorum şemsiye, arabaylayım in çık yapıyorum
Oh hadi inşallah pazartes görürsün canım
Hemeno üstündekileri çıkar bir daha tartilllSinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Cuma:74.6
Bugün:74.8
Farka:+200
Eki Görüntüle 2709399
76 kili ile izne ayrildim. Sabit dönüyorum
insAllah cnmOh hadi inşallah pazartes görürsün canım
Himm götürdüm cnm ben 40 günlükken götürmüştüm sorun yok demi sizde deKalça ultrasonu var canım sen çektirdin
Cnm senin bu ara düzenin kaçtı yediklerine bakıyorum artı yapacak pek bişey yok aslında sen devam et gidecektir insAllahSinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Gidecek canım gidecek 90 bandından kurtul artık pazartesi 8lere tekrar dönüp 9lara elveda diyelim artıkÇok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
Geçen hafta: 90.9
Bu hafta: 90.3
Fark: -600
Yüzde: %0.66
Şükür eloş izin kilona düştünEki Görüntüle 2709399
Kıyafet etkilemiş olabilir mi canım her zaman mı böyle tartılıyorsun ona göre kıyafetsiz tartılabilirsinSinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Ben de onu diyecektim ama her zaman böyle tartılıyorsa haksızlık olmasınHemeno üstündekileri çıkar bir daha tartilll
Papatyam geçen hafta da 74.8 imişsinSinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Super
Insallah cnm sagol bende inaniyorum cok daha iyi olucak :)Evinde olmaman yolculuk vs rağmen gayet iyi sayılır haftaya daha iyisi olacağına eminim
:) insallah cnmSüper 1 kilo
Hadi inşallah
Buda güEl canım haftaya daha güzel olacak
İnşallah canım bence insan istedikten sonra herşwy olur
Evet cnm cok sukur darisi sana :)Handandandan süper sonuc cnm tebrikler
Süper cnm 6lari görmüşsün tebrikler
Hadi insAllah cnm istersen tabiki olur benim de şubata kadar hedefim 75 ti ama hayal olmaz inşAllah
Tbrkler cnm guzel eksiÇok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
Hadi simdiden hayirli olsun cnm liste :)Eki Görüntüle 2709399
Cok sevindm cnm sonuclarin temiz cikmasinaÇok şükür temiz patoloji sonucum ❤❤❤
Dikişlerde alındıiz kalmamasi için krem yazdı estetige girdiği için sigorta karsilamiyor dedi
Onuda alacağım birazdan
Muhtesemmm tbrkler canimGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
Cok guzel tbrkler nazlicimHerkese hayırlı cumalar bol eksiler
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi
Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Tbrkler cnm cok guzelGecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Haftaya cok daha iyi olucak insallah cnm bence birden gidicekSinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
insAllah cnm bende istiyorum vala en azından sabit gelmediğime sevindim bu hafta düne kadar hep sabittim çünkiGidecek canım gidecek 90 bandından kurtul artık pazartesi 8lere tekrar dönüp 9lara elveda diyelim artık
Saol cnmTbrkler cnm guzel eksi
bence gayet iyi bide kv gittin yol gidip geldin tebrikler canim:)Eki Görüntüle 2709374
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.7
Fark-500gr
Yuzde: 0.71%
6lar geldi sukur haftaya insallah hedefim daha cok.
insalalh hedefledigin gibi olur canim:)Nihayet bende listeye girebilecegim bu hafta. Listeye girip hızlı bir şekilde mezun olmak istiyorum.
Dur bi hesap yapayim
Ayda ortalama 6 kilo versem 3 ayda hedefime ulaşirim insallahhh. O zamannn hedefff ocak ayinda istedigim kiloya ulasmak. 14 Şubatta baslamistim buraya şubatta 57 olursam yaklaşık bi 37 38 kilo vermis olacagim 1 yilda.
burdafa var.bide hava kapali evde isikalri yakiyom.kisin hic sevmiyorum karanligiDışardayım ve fena yağmur var
tebrikler canimÇok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
listz hayirli olsunEki Görüntüle 2709399
bu hafta senin icin cok yorucu gecti.haftaya telafi edersin canim:)Sinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Kız P papatyam_2014 şu kilonu doğru hatırlaPapatyam geçen hafta da 74.8 imişsin
Teşekkürler cnmtebrikler canim
Yaa hep öyle tartılıyorum zatenHemeno üstündekileri çıkar bir daha tartilll
Bildiğim kadarıyla kalça ultrasonu 3 aylıkken yapılıyor ama sizin doktor belli erken yapmıştır canım. Ünşallah düzelecek yainsAllah cnm
Himm götürdüm cnm ben 40 günlükken götürmüştüm sorun yok demi sizde de
Cnm senin bu ara düzenin kaçtı yediklerine bakıyorum artı yapacak pek bişey yok aslında sen devam et gidecektir insAllah
Yok ya bildiğin cıbıldak tartıldımGidecek canım gidecek 90 bandından kurtul artık pazartesi 8lere tekrar dönüp 9lara elveda diyelim artık
Şükür eloş izin kilona düştün
Kıyafet etkilemiş olabilir mi canım her zaman mı böyle tartılıyorsun ona göre kıyafetsiz tartılabilirsin
Ben de onu diyecektim ama her zaman böyle tartılıyorsa haksızlık olmasın
Ben baktım canım 74.6 yazıyordu ben mi yanlış hatırlıyorumPapatyam geçen hafta da 74.8 imişsin
Burdaaa
Ünşallah birden gider canımTbrkler cnm cok guzel
Haftaya cok daha iyi olucak insallah cnm bence birden gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?