- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.061
bazen herkeste oluya boyle canimKizlar ya moralim sifir ,artiyim hemde ne arti.
Belli bir sure bildirim yapmayacagim cunku buraya arti buldirim yapmaktan utaniyorum artik.
Bir sure sadece sohbet icin burdayim ve inaniyorum motive olacagim.
Su aralar icimde degisik bir daralma ,ic sikilmasi var ve bayadir devam ediyor. Annem falan konusmamdan anliyor belli etmemeye calissamada.bisey yok deyip gecistiriyorum. Esimle bi sorun yok,ailevi bisey yok napicami sasirdim.
Simdi kalktim gunlerdir bakmadigim evime supurge tutuyorum temizlik azcik kendime getirir belki
Alti üstü 1 kilo aldim izinde onuda veremedimŞükür eloş izin kilona düştün
Ben de onu diyecektim ama her zaman böyle tartılıyorsa haksızlık olmasın
Masallah canim tebriklerHerkese hayırlı cumalar bol eksiler
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi
Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Tebrikler canim cok guzel eksi. Bildigimiz zehra
Tebrikler canim yolculuga ve evde olmamana ragmen guzel eksi bennceEki Görüntüle 2709374
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.7
Fark-500gr
Yuzde: 0.71%
6lar geldi sukur haftaya insallah hedefim daha cok.
Tebrikler canim. Ha gayret haftaya 8lerdesinÇok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
Geçen hafta: 90.9
Bu hafta: 90.3
Fark: -600
Yüzde: %0.66
Hay masallah tebrikler canimEki Görüntüle 2709399
76 kili ile izne ayrildim. Sabit dönüyorum
Kiz eksimissin heralde tebriklerSinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Cuma:74.6
Bugün:74.8
Farka:+200
Düzelir insAllah ara ara oluyor cidden bı sebep yoksa tabi kolay gelsin cnm ben bugün bı tuvalet lavabayo yıkayıp dikiş yaparım herhlde dün halletmistim süpürme isleriniKizlar ya moralim sifir ,artiyim hemde ne arti.
Belli bir sure bildirim yapmayacagim cunku buraya arti buldirim yapmaktan utaniyorum artik.
Su aralar icimde degisik bir daralma ,ic sikilmasi var ve bayadir devam ediyor. Annem falan konusmamdan anliyor belli etmemeye calissamada.bisey yok deyip gecistiriyorum. Esimle bi sorun yok,ailevi bisey yok napicami sasirdim.
Simdi kalktim gunlerdir bakmadigim evime supurge tutuyorum temizlik azcik kendime getirir belki
Tartın vücut analizli mi cnmgecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Hahhahaha bende emziirince tartiliyorumKiz ben biraz daha eksi gelirim diye kizi bile emziriyom
Saol cnm insAllahTebrikler canim. Ha gayret haftaya 8lerdesin
Tebrikler canimgecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Yok canim bende havalardan falan dedimde degil. Bilmiyorum hersey gereksiz geliyor su ara banabazen herkeste oluya boyle canim
havalardanmi diycem ama tr sicak gunesli galiba..bende yagmurlu havalarda hep modum dusuyo
insalalh hemen atlatirsin bu donemi
Elle tutulur hicbir sebeb yok.Düzelir insAllah ara ara oluyor cidden bı sebep yoksa tabi kolay gelsin cnm ben bugün bı tuvalet lavabayo yıkayıp dikiş yaparım herhlde dün halletmistim süpürme islerini
Sen bildirim yapmadin mi ben mi kaçırdımPapatyam geçen hafta da 74.8 imişsin
Kız sabah baktım yaaa
Ay inşallah canım yaabence gayet iyi bide kv gittin yol gidip geldin tebrikler canim:)
insalalh hedefledigin gibi olur canim:)
burdafa var.bide hava kapali evde isikalri yakiyom.kisin hic sevmiyorum karanligi
tebrikler canim
listz hayirli olsun
bizden once kaptinnn
bu hafta senin icin cok yorucu gecti.haftaya telafi edersin canim:)
Öyle diyorlar valla bende anlamadımMasallah canim tebrikler
Handandandan tebrikler canim seytanin bacagini kirdin eksiler bir bir geliyor
Tebrikler canim yolculuga ve evde olmamana ragmen guzel eksi bennce
Tebrikler canim. Ha gayret haftaya 8lerdesin
Hay masallah tebrikler canim
Kiz eksimissin heralde tebrikler
Kız sabah baktım
Offf gercektennn iskenceeeeYa düşünsene ya 38 kiloyu nasıl taşıyoruz her gün
Sağol canımSuperHandandandan tebrikler kaptanım
Insallah cnm sagol bende inaniyorum cok daha iyi olucak :)
:) insallah cnm
Evet cnm cok sukur darisi sana :)
Tbrkler cnm guzel eksi
Hadi simdiden hayirli olsun cnm liste :)
1 kilo olunca kolay oldubence gayet iyi bide kv gittin yol gidip geldin tebrikler canim:)
insalalh hedefledigin gibi olur canim:)
burdafa var.bide hava kapali evde isikalri yakiyom.kisin hic sevmiyorum karanligi
tebrikler canim
listz hayirli olsun
bizden once kaptinnn
bu hafta senin icin cok yorucu gecti.haftaya telafi edersin canim:)
Bana da oluyo bazen. Benim ki bazen insanlardan beklenti içine girip karşılığını goremedigimde oluyo.Kizlar ya moralim sifir ,artiyim hemde ne arti.
Sagol canimMasallah canim tebrikler
Handandandan tebrikler canim seytanin bacagini kirdin eksiler bir bir geliyor
Tebrikler canim yolculuga ve evde olmamana ragmen guzel eksi bennce
Tebrikler canim. Ha gayret haftaya 8lerdesin
Hay masallah tebrikler canim
Kiz eksimissin heralde tebrikler
Allah aşlah tamam o zaman canım güncelleme yapalım SABİT696. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
(09 Ekim - 16 Ekim 2020)
* * * 9.Takım 696. Etap * * *UCUNCU
Namaria (101.8/100.6/1.2/%1.18) mezun olmak istiyor
hadikonusalim (66.0/66.3/-0.3/%-0.45)
Pnrrr-20 (70.2///) sabit
Niran Nevra (74.4/73.9/0.5/%0.67)
strontium (66.2/65.4/0.8/%1.21)
Bi prenses annesi (89.8/90.9/-1.1/%-1.22)
Papatya_2014 (75.6/74.8/0.8/%1.06)
9.Takım Ortalaması: % 0.350
Offf gercektennn iskenceeee
Sağol canım
1 kilo olunca kolay oldu
Bana da oluyo bazen. Benim ki bazen insanlardan beklenti içine girip karşılığını goremedigimde oluyo.
Sagol canim
Sen boyle yazinca kendimi sorguladim simdi.Bana da oluyo bazen. Benim ki bazen insanlardan beklenti içine girip karşılığını goremedigimde oluyo
Yoruluyorsun canım üç çocuk koca , ev her şey sana bakıyor bi yerde bunalıyor insan tatilin yorgunluğunu aramamış da olabilirsin valla ben bi çocukla dışarı çoksam mahvolmuş halde eve dönüyorumKizlar ya moralim sifir ,artiyim hemde ne arti.
Gayet güzel canımgecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Kız neresi cıbıldak pijama görünüyor fotoğrafta eve dönünce soyun tekrar tartılYok ya bildiğin cıbıldak tartıldım
Evet canım 74.8Burdaaa
Allah sizi iyi ede iki bacı hakikaten iyi değilsiniz birbirinize gidin bi çay neyim için koz o Niran’ın bildirimi ya delüüTebrikler canim cok guzel eksi. Bildigimiz zehra
Sen bildirim yapmadin mi ben mi kaçırdım
Kız o çok ince üstte hırka felan vardı hepsini çıkarttım ama senin için onu da çıkartırım bebeğimYoruluyorsun canım üç çocuk koca , ev her şey sana bakıyor bi yerde bunalıyor insan tatilin yorgunluğunu aramamış da olabilirsin valla ben bi çocukla dışarı çoksam mahvolmuş halde eve dönüyorum
Gayet güzel canım
Kız neresi cıbıldak pijama görünüyor fotoğrafta eve dönünce soyun tekrar tartıl
Evet canım 74.8
Allah sizi iyi ede iki bacı hakikaten iyi değilsiniz birbirinize gidin bi çay neyim için koz o Niran’ın bildirimi ya delüü
DelüüKız o çok ince üstte hırka felan vardı hepsini çıkarttım ama senin için onu da çıkartırım bebeğim
Hayırlısı çıkın bı hava alın çocuklarla evde durmayın istesem açılırsinElle tutulur hicbir sebeb yok.
Kolay gelsin . salincagi yaptinmi sevdimi kivircigim
Aynı kız kardeşim gibi konuştun o da bu tip işleri ya kendi yapar ya da babamı erkek kardeşimi çağırırHayırlısı çıkın bı hava alın çocuklarla evde durmayın istesem açılırsin
Diktim canım ama daha asamadık babama kaldı tavan delme işi benim koca biliyon ya iş yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?