Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım menüleri günü kapattıktan sonra (son yemekten sonra) alttaki sayfaya giderek oradaki örmek menülerdeki gibi saatleri ve ölçüleri ile yazalım örneğin;
18:00
1 kepçe tarhana çorbası
6 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği
Gibi

ayrıca bugün cuma tartı bildiriminde bulunmadın ilk sayfadaki takım kurallarını tekrardan okumanı rica edeceğim

Eklentiler

• 9B3E7C39-9F00-409B-B4E6-FBF17914A4D1.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 15
Maşallah canım tebrikler çok güzel
Sagol canim
Sabitmissin canim moral bozma haftaya güzel olacak
burdafa var.bide hava kapali evde isikalri yakiyom.kisin hic sevmiyorum karanligi
Ben seviyorumda yagmur olmasa iyi, Birde Ben yatirken Cok bunaliyorum bu havada bile resmen sicak basiyor artik soyunuyorum
Bu bendede oluyor, Düne kadar yine öyleydim geciyor kendine bi vakit ayirmaya calis gececek
gecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Eksimisin canim Ben hatirlamiyorum Gecen haftayi
Canim menüler, menü sayfasina yaziliyor

Aaaa menu sayfası neresı canım , bılmıyorum hiç :))))) sagoll

Delüü Aç mısın hala ?
Hastaneeen şimdi çıktım daha ağzıma nişey sürmedim canım sade bi kahve içtim sabah o kadar
@ bir prenses annesi
canım kalça ultrasonunu sordum en erken 2 aylık dedi doktor 40 günlük yapılmaz daha tam oturmamış olur dedi. Bi araştır istersen

Son düzenleme:
Evet ya o kadar spora aç kalmaya sabitim morelim çok bozuldu Ama bi anda gidecek inanıyorum haftaya bomba gibi gelicem iniaşşah

Düzelir insAllah ara ara oluyor cidden bı sebep yoksa tabi kolay gelsin cnm ben bugün bı tuvalet lavabayo yıkayıp dikiş yaparım herhlde dün halletmistim süpürme islerini

Tartın vücut analizli mi cnm
evet oyle canim.telden bluetooth la baglaninca kas yag yaziyo hepsi ama baglanmadan tartiliyorum
sagol canim
Eksimisin canim Ben hatirlamiyorum Gecen haftayi
eksi 1.400 cnm

Evet bizim burdada öyle
Evet ya o kadar spora aç kalmaya sabitim morelim çok bozuldu Ama bi anda gidecek inanıyorum haftaya bomba gibi gelicem iniaşşah
Insallah canim yeterki pes edip vazgecme

yanlis kisiyi etiketlemissin

M Manolya15

Sagolasin canim
Bazen oluyor oyle cnm insallah hemen atlatirsin bu süreci kendine iyi gelecek seyler yapmaya calış bos zamanlarında

Sende salınca cok hızlı kilo alanlrdansın sanırım.

gecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Tebrikler cnm cok guzel gitmis
Beyim geldi yoldayız hastaneye gidiyoruz yazarım yine kızlar
Hadi inşallah hayirli sonuclarla dön canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…