- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.081
Canım menüleri günü kapattıktan sonra (son yemekten sonra) alttaki sayfaya giderek oradaki örmek menülerdeki gibi saatleri ve ölçüleri ile yazalım örneğin;Kahvaltım( gwc kahvaltı): soganlı yumurta , 1caytatlı kasıgı ıncır receli, ıkı dılım tam bugday ekmegi , 1 dilim peynir
Ogle yemıyorum( 2 kurma 2 cevız yerim)
Akşam yine kıymalı kabak :) ve tarhana corba
Şimdilik 0.88 civarı papatyanın bildirimini yenilersek değişebilir canımBizim ortalamayi hesaplayan var mi kizlar
Sagol canimMaşallah canım tebrikler çok güzel
Sabitmissin canim moral bozma haftaya güzel olacakSinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Cuma:74.6
Bugün:74.8
Farka:+200
Ben seviyorumda yagmur olmasa iyi, Birde Ben yatirken Cok bunaliyorum bu havada bileburdafa var.bide hava kapali evde isikalri yakiyom.kisin hic sevmiyorum karanligi
Bu bendede oluyor, Düne kadar yine öyleydim geciyor kendine bi vakit ayirmaya calis gececekKizlar ya moralim sifir ,artiyim hemde ne arti.
Belli bir sure bildirim yapmayacagim cunku buraya arti buldirim yapmaktan utaniyorum artik.
Bir sure sadece sohbet icin burdayim ve inaniyorum motive olacagim.
Su aralar icimde degisik bir daralma ,ic sikilmasi var ve bayadir devam ediyor. Annem falan konusmamdan anliyor belli etmemeye calissamada.bisey yok deyip gecistiriyorum. Esimle bi sorun yok,ailevi bisey yok napicami sasirdim.
Simdi kalktim gunlerdir bakmadigim evime supurge tutuyorum temizlik azcik kendime getirir belki
Eksimisin canim Ben hatirlamiyorum Gecen haftayigecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Canim menüler, menü sayfasina yaziliyorKahvaltım( gwc kahvaltı): soganlı yumurta , 1caytatlı kasıgı ıncır receli, ıkı dılım tam bugday ekmegi , 1 dilim peynir
Ogle yemıyorum( 2 kurma 2 cevız yerim)
Akşam yine kıymalı kabak :) ve tarhana corba
Aaaa menu sayfası neresı canım , bılmıyorum hiç :))))) sagollSagol canim
Sabitmissin canim moral bozma haftaya güzel olacak
Ben seviyorumda yagmur olmasa iyi, Birde Ben yatirken Cok bunaliyorum bu havada bileresmen sicak basiyor artik soyunuyorum
Bu bendede oluyor, Düne kadar yine öyleydim geciyor kendine bi vakit ayirmaya calis gececek
Eksimisin canim Ben hatirlamiyorum Gecen haftayi
Canim menüler, menü sayfasina yaziliyor
Hastaneeen şimdi çıktım daha ağzıma nişey sürmedim canım sade bi kahve içtim sabah o kadarDelüüAç mısın hala ?
Evet ya o kadar spora aç kalmaya sabitim morelim çok bozulduSagol canim
Sabitmissin canim moral bozma haftaya güzel olacak
Ben seviyorumda yagmur olmasa iyi, Birde Ben yatirken Cok bunaliyorum bu havada bileresmen sicak basiyor artik soyunuyorum
Bu bendede oluyor, Düne kadar yine öyleydim geciyor kendine bi vakit ayirmaya calis gececek
Eksimisin canim Ben hatirlamiyorum Gecen haftayi
Canim menüler, menü sayfasina yaziliyor
Kız birincilik gelir miŞimdilik 0.88 civarı papatyanın bildirimini yenilersek değişebilir canım
evet oyle canim.telden bluetooth la baglaninca kas yag yaziyo hepsi ama baglanmadan tartiliyorumDüzelir insAllah ara ara oluyor cidden bı sebep yoksa tabi kolay gelsin cnm ben bugün bı tuvalet lavabayo yıkayıp dikiş yaparım herhlde dün halletmistim süpürme islerini
Tartın vücut analizli mi cnm
sagol canimTebrikler canim
eksi 1.400 cnmEksimisin canim Ben hatirlamiyorum Gecen haftayi
Evet bizim burdada öyleHastaneeen şimdi çıktım daha ağzıma nişey sürmedim canım sade bi kahve içtim sabah o kadar
B Bir prens annesi canım kalça ultrasonunu sordum en erken 2 aylık dedi doktor 40 günlük yapılmaz daha tam oturmamış olur dedi. Bi araştır istersen
Insallah canim yeterki pes edip vazgecmeEvet ya o kadar spora aç kalmaya sabitim morelim çok bozulduAma bi anda gidecek inanıyorum haftaya bomba gibi gelicem iniaşşah
Masallah canimeksi 1.400 cnm
yanlis kisiyi etiketlemissinHastaneeen şimdi çıktım daha ağzıma nişey sürmedim canım sade bi kahve içtim sabah o kadar
B Bir prens annesi canım kalça ultrasonunu sordum en erken 2 aylık dedi doktor 40 günlük yapılmaz daha tam oturmamış olur dedi. Bi araştır istersen
Anaaaa şimdi farkettim dur düzelteyimyanlis kisiyi etiketlemissin
Ben sana yazdım hatta daha önce birkaç arkadaşımız da yazdı hatta fotoğraf yükleyip işaretleme yapmıştım ama görüyorum ki dikkate alınmamışAaaa menu sayfası neresı canım , bılmıyorum hiç :))))) sagoll
GalibaKız birincilik gelir mi
M Manolya15Canım menüleri günü kapattıktan sonra (son yemekten sonra) alttaki sayfaya giderek oradaki örmek menülerdeki gibi saatleri ve ölçüleri ile yazalım örneğin;
18:00
1 kepçe tarhana çorbası
6 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği
Gibi
ayrıca bugün cuma tartı bildiriminde bulunmadın ilk sayfadaki takım kurallarını tekrardan okumanı rica edeceğim
Bu hafta listeye giremiyormusun cnmevet oyle canim.telden bluetooth la baglaninca kas yag yaziyo hepsi ama baglanmadan tartiliyorum
sagol canim
eksi 1.400 cnm
Sagolasin canimbence gayet iyi bide kv gittin yol gidip geldin tebrikler canim:)
insalalh hedefledigin gibi olur canim:)
burdafa var.bide hava kapali evde isikalri yakiyom.kisin hic sevmiyorum karanligi
tebrikler canim
listz hayirli olsun
bizden once kaptinnn
bu hafta senin icin cok yorucu gecti.haftaya telafi edersin canim:)
Bazen oluyor oyle cnm insallah hemen atlatirsin bu süreciKizlar ya moralim sifir ,artiyim hemde ne arti.
Belli bir sure bildirim yapmayacagim cunku buraya arti buldirim yapmaktan utaniyorum artik.
Bir sure sadece sohbet icin burdayim ve inaniyorum motive olacagim.
Su aralar icimde degisik bir daralma ,ic sikilmasi var ve bayadir devam ediyor. Annem falan konusmamdan anliyor belli etmemeye calissamada.bisey yok deyip gecistiriyorum. Esimle bi sorun yok,ailevi bisey yok napicami sasirdim.
Simdi kalktim gunlerdir bakmadigim evime supurge tutuyorum temizlik azcik kendime getirir belki
Tebrikler cnm cok guzel gitmisgecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Hadi inşallah hayirli sonuclarla dön canımBeyim geldi yoldayız hastaneye gidiyoruz yazarım yine kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?