- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.121
Canım 2 ve 3 aylıkken bakılıyor diye biliyorum. Bizde öyle olmuştuCanım hastaneden çıkarken verdikleri kağıtta 40-45 günlükken getirin yazıyordu kızımda da öyle götürmüştük değişiyor demek ki
Ben yapıyorum da hesaplayıp yazmaya üşeniyorumKızlar spor listemize katılım gene az dı bu hafta da biraz daha artırabilsek süper olcak, bende bu ara yolculuk vs derken motive edemedim hic ben daha iyi yaparm diyen varsa devredede bilirm listeyi. Bu hafta herkez enazindan listedekiler zorunlu olark haftada 3 gun spor yapsın lutfen
Sen niye bildirim yapmadın23 EKİM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - ) I Ilyusa (62.3)
- )
strontium (64.7) - )
denizbenimadim (64.7) - )
Pnrrr-12 (69.7) - )
Handandandan (72.9) - )
papatya_2014 (74.8) - ) E ela_2019 (76)
- )
Fit mutlu anne (90.3)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Kız nasıl dayanıyorsun o kadar açlığa. Bi de 2 tane bebeye bakıyorsunHastaneeen şimdi çıktım daha ağzıma nişey sürmedim canım sade bi kahve içtim sabah o kadar
@ bir prenses annesi
canım kalça ultrasonunu sordum en erken 2 aylık dedi doktor 40 günlük yapılmaz daha tam oturmamış olur dedi. Bi araştır istersen
Sanmam. Birincilik 1 üstüne geliyor geneldeKız birincilik gelir mi
Bilmiyorumki canim. Sebebini bulsam cozum kolay sanki. Ama yorgun hissediyorum kendimiYoruluyorsun canım üç çocuk koca , ev her şey sana bakıyor bi yerde bunalıyor insan tatilin yorgunluğunu aramamış da olabilirsin valla ben bi çocukla dışarı çoksam mahvolmuş halde eve dönüyorum
Allah sizi iyi ede iki bacı hakikaten iyi değilsiniz birbirinize gidin bi çay neyim için koz o Niran’ın bildirimi ya delüü
Kolay gelsin o zaman. Hic disari cikasim yok hazirlanmasi ayri merasimHayırlısı çıkın bı hava alın çocuklarla evde durmayın istesem açılırsin
Diktim canım ama daha asamadık babama kaldı tavan delme işi benim koca biliyon ya iş yapmaz
İste oyle bir vakit yok. Ancak hepsi gece uyuyunca onda da kahve icim muzik dinliyorum biBu bendede oluyor, Düne kadar yine öyleydim geciyor kendine bi vakit ayirmaya calis gececek
Hemde nasil.Bazen oluyor oyle cnm insallah hemen atlatirsin bu sürecikendine iyi gelecek seyler yapmaya calış bos zamanlarında
Sende salınca cok hızlı kilo alanlrdansın sanırım.
Neyseki halletmissin canim. Resmi islerde bazen birinin dedigini digeri tutmuyor nedenseSelam kızlar,umarım güzel kilolar vermissinizdir,okuyamadım henuz geçmişi.
Ben doğum iznindeydim doğum iznimin bitiş tarihi 23 Ekim yazıyordu raporumda yani bugün son gündü,müdürüm arayıp bugün başlamam gerektigini söyledi,resmen iki ayagim bir papuca girdi,eşimde evde yoktu,kız da daha iki buçuk aylık alel acele sağlık ocağına gittim orasifa kalabalık,kız kucağımda helak olduaptalligima doymayayim,önceden teyit etsene raporu ama hastane bana 23 ü de dahil demişti,hala emin değilim ama sonuç olarak aldım raporu.
Kolay gelsin. Sen niye bildirim yapmadin canim. Listeye girmekten vaz mi gectinNeyse ben bi evi süpürüp de geliyorum
Hosgeldin. Nerelerdeydin.Selam arkadaşlar kusura bakmayın uğrayamadim uzun suredir
2 ayı dolmadan bakamazlar zaten sag lik bakanlığı sistemine giriş kapali oluyor.Hastaneeen şimdi çıktım daha ağzıma nişey sürmedim canım sade bi kahve içtim sabah o kadar
@ bir prenses annesi
canım kalça ultrasonunu sordum en erken 2 aylık dedi doktor 40 günlük yapılmaz daha tam oturmamış olur dedi. Bi araştır istersen
Hadiii eve gidince bi daha tartilllAnaaaa şimdi farkettim dur düzelteyim
Bir günlük rapor aldım,kızım iki buçuk aylık çok küçük mecbur rapor alacağım,pazartesi kendi kadın doğum doktorumdan rapor alacağım insllah,benim sınıfı zumrelerime dagitmislar ikişer kişi olarak o sebeple müdür de çok sıkıntı çıkarmadı,vicdanım rahat değil ama kızı da nasıl bırakayım çok küçük,daha bu yaz ev aldık,borç olmasa ücretsiz izin kullanırdım o da mümkün gorunmuyor şu şartlardaNeyse iyi yapmışsın canım Bi günlük rapor alarak Neye karar verdin ? Haftaya başlayabilecek misin ? Ayrıca tartılmaya fırsatın olmadı herhalde bildirim yapmadın
Aile hekiminden bugünlük aldım kendi kadın doğum doktorumdan pazartesiden itibaren alacağım inşallah.Bak muhakkak canım,benim mebbiste bitiş tarihi 23 Ekim yazıyordu,hastane bana o gün de dahil demişti megersem bugün rapora dahil değilmiş,bugün başlamam lazımmış,aman sende dikkat etKaç günlük aldın canım . Benimde kasımsa bitiyor bi kontrol ettirmem gerek. Aman iyi bari raporu alabilmişsin
Benim kızım 45 günlükken çekildi,doğru bilgi vermez mıymışHastaneeen şimdi çıktım daha ağzıma nişey sürmedim canım sade bi kahve içtim sabah o kadar
@ bir prenses annesi
Teşekkür ederiz kaptanımSelam kızlar
Niran gelmedi sanırım:) ihtiyaç olursa ben buralardayım bilginiz olsun
Haftaya giderim belki cumhuriyet bayramı tatilindeSenin gitme vaktin gelmiş, özlemişin
Bugün banı kalkar canım gelir napıyorsun nasılsın?Kizlar kaptana ne oldu üzgün yaziyor profilde neden ki cok sey kaçırdım sanırımU UcanSupurge E ela_2019 Pnrrr-12
OlabülüSen niye bildirim yapmadınkilo mu aldın kız
Mezuniyet kilomun altına düşemiyorum kiKolay gelsin. Sen niye bildirim yapmadin canim. Listeye girmekten vaz mi gectin
yok yok canım sen dıkkat et benım oyle sorumlulugum yok rahatım azcık azcık yıyorumMaşallah canım emzirmesem kapılıcsm senle ama emiyor. Yoksa Öğlen 3 de kapatırdım bende
Allah Allah bize hiç bişey demediler kC günlük olduğunu söyledik ultrason çekilmeden tamam dedilerCanım 2 ve 3 aylıkken bakılıyor diye biliyorum. Bizde öyle olmuştu
Hım yarın güzel bı gün olur insAllah o zmn ne diyimKolay gelsin o zaman. Hic disari cikasim yok hazirlanmasi ayri merasim
Kız benim oğlana niye nasıl baktılar o zmn2 ayı dolmadan bakamazlar zaten sag lik bakanlığı sistemine giriş kapali oluyor.
Yok karna süper cnmEki Görüntüle 2709539
Kızlar gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.4
Az once tartıldım,yani sabah koşturmacali geçti, yazdım sebebini yukarda,yani bu kilom kahvaltı yapmış ve su içmiş halimle olan kilom,bakayım yarın sabah yine tartilayim bu haftaki kilomdan emin olayim
Emeğine sağlık canım maşallah çok beceriklisinSupla takımınin peçeteleri kızlar sizde de atayım yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
Sağol canım oldum olası severim İncili boncuklu şeylerle uğraşmayıEmeğine sağlık canım maşallah çok beceriklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?