- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.161
İlginiz için teşekkürler kaptanlarım listemiz hazırdı kaptanımızın gelmesini bekledik son dakikaya kadar maalesef banı kalkmamış daha
Rica ederiz kızlar bende panik oldum bir andaIlginiz için çok teşekkürler kaptanlarım
Evet ya ozletti kendini. O kadar diyoruz bu kadar uzun süre ayrilma diyeTelaşlanmadım değil de haniHandandandan belki son dakika gelir o paylaşır diye düşündüm malesef gelemedi
Cokk teşekkür ederizRica ederiz kızlar bende panik oldum bir andaelinize sağlık sonuçlar geliyor tebrik ederim şimdiden
Valla ben sporda birinci oldum ama sabit kaldım pek güvenme derimKaçtın 74.8 mibende 76 ooo cokkk rahat geçerim. Bu hafta spora ağırlık vereceğim ayrıca sıkı bir liste hazirliyorum bakalim. Mesela bugün cuma olmasina rağmen akşamı 1 tabak salatayla bitirdim. Içine birazda nohut koydum (başka bir şey için haşlamıştım) ohh mis gibi kapattim günü. Bi kahve içerim bi rezene içerim biter olay sevgilerrr
Ya bizim doktor her gittiğimizde yapıyor aynısını. Bide benim büyük kızın hiç bir şeyi yoktu bir yıl ortez kullandı çok sıkıntılı süreç. Olacağı varsa herşekilde oluyor yaniBu arada elle muayeneyi de Bizim cocuk doktorunda görmüştüm bende. Iki bacağı birleştirip ölçüsüne bakmıştı galiba, birde duruşuna
1. Olmak için seni bekliyoruz tatlım2. Olduk kizlarrr haftayaa kaldi birincilik3.2.1. zirveye adım adım çıkıyoruz saglam adimlarla
Hepinizi tebrikkkk ederimmmmm
Ona dışarısı yasak gitmesin artık bi yereEvet ya ozletti kendini. O kadar diyoruz bu kadar uzun süre ayrilma diye
Haftaya da derecedeyim inşallah
Aynen eski günlere dönüyoruz1. Lik zaten bizimdi arada dağıldık ama toparlandık
O iş yalnız sporla olmuyor şekerim metoyu sevecen ilgi gosterecen "yağ cekecen"Valla ben sporda birinci oldum ama sabit kaldım pek güvenme derimhadi bakalım
Ya bizim doktor her gittiğimizde yapıyor aynısını. Bide benim büyük kızın hiç bir şeyi yoktu bir yıl ortez kullandı çok sıkıntılı süreç. Olacağı varsa herşekilde oluyor yani
Ahhh cokkk iyisinizzz tatlimmmm1. Olmak için seni bekliyoruz tatlım
Bence de kilitleyelim kapilariOna dışarısı yasak gitmesin artık bi yere
Ahhh desene haftaya 9.takim 2 derece cıkartıcakHaftaya da derecedeyim inşallahEkim hedefim için en az 1.7 kg vermem lazım
İnşallah bebeğimAhhh desene haftaya 9.takim 2 derece cıkartıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?