Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Işleri hafifledim oglani uyuttm spor listesi sonuclarini yapicam smdi sonrasi yemek ama evde birsey yok daha alisverise cikamdik ev tamtakır ne yapicm bilmiyorm belki disardan yeriz yada son dk tavuk falan atabilrm firina
Su yemek isini sevmiyorum

Aynı kız kardeşim gibi konuştun o da bu tip işleri ya kendi yapar ya da babamı erkek kardeşimi çağırır
Ama öyle ya tadilat el becerisi olarak sıfır benim koca ev işlerinde iyi ama ters biraz
Arkadaşlar da deniz canım menünü gün sonunda menü sayfasında yazmalisin
Canım hastaneden çıkarken verdikleri kağıtta 40-45 günlükken getirin yazıyordu kızımda da öyle götürmüştük değişiyor demek ki
evet oyle canim.telden bluetooth la baglaninca kas yag yaziyo hepsi ama baglanmadan
Bende düşünüyorum ama boşa mı para bilemedim memnun musun nasıl kullanımı
baktim gecen haftaki bildirimime dogru hatirlamisim

gecen hafta 63.7
bu cuma 62.3
fark 1.4

Kızlar spor listemize katılım gene az dı bu hafta da biraz daha artırabilsek süper olcak, bende bu ara yolculuk vs derken motive edemedim hic ben daha iyi yaparm diyen varsa devredede bilirm listeyi. Bu hafta herkez enazindan listedekiler zorunlu olark haftada 3 gun spor yapsın lutfen

Selam kızlar,umarım güzel kilolar vermissinizdir,okuyamadım henuz geçmişi.

Ben doğum iznindeydim doğum iznimin bitiş tarihi 23 Ekim yazıyordu raporumda yani bugün son gündü,müdürüm arayıp bugün başlamam gerektigini söyledi,resmen iki ayagim bir papuca girdi,eşimde evde yoktu,kız da daha iki buçuk aylık alel acele sağlık ocağına gittim orasifa kalabalık,kız kucağımda helak oldu aptalligima doymayayim,önceden teyit etsene raporu ama hastane bana 23 ü de dahil demişti,hala emin değilim ama sonuç olarak aldım raporu.

Neyse iyi yapmışsın canım Bi günlük rapor alarak Neye karar verdin ? Haftaya başlayabilecek misin ? Ayrıca tartılmaya fırsatın olmadı herhalde bildirim yapmadın

Kaç günlük aldın canım . Benimde kasımsa bitiyor bi kontrol ettirmem gerek. Aman iyi bari raporu alabilmişsin

Ucmelekannesi Pembe Lotus ve U UcanSupurge masal3487 bildirim yapmadığımız için listeden çıkardım

Bu hafta bomba gibi geliyorum şekerim. O birincilik 1000 üstü olcekkkk
Ben yemek yapmayı seviyorm ama ne yapaym diye dusunmesi sorun
Bendeeee deee hemdee ne sorun.
Sen de annem gibi konuştun
Senin gitme vaktin gelmiş, özlemişin

Spor listesi Sonuclar

1. papatya_2014 (801 puan)

2. Fit mutlu anne (378 puan)
3. I Ilyusa (300 puan)

Tebrikler kizlar

Emeğine sağlık cnm ben elimden geldikçe fırsat buldukça yapıyorum zaten daha da dikkat ederim
Neyse ben bi evi süpürüp de geliyorum
Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…