Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben ilkmkızımda da 3 aylıkken baktırdım belki sizin orda farklıdır bilemedim canım
Canim ben listede degildim ya bildirim yapmadim.
Öyle mi oluyor listeye be zaman giriyorsun
Kız nasıl dayanıyorsun o kadar açlığa. Bi de 2 tane bebeye bakıyorsun ben olsam hastanenin ortasına bayılırdım

Sanmam. Birincilik 1 üstüne geliyor genelde
Kız ben yemek yemeyi pek sevmiyorum hele kahvaltı nefret ederim buna rağmen sabitim aklıma geldikçe sinirleniyorum
2 ayı dolmadan bakamazlar zaten sag lik bakanlığı sistemine giriş kapali oluyor.
Bende öyle biliyorum canım yanlışlık olmasın diye sorup bilgilendirdim
Hadiii eve gidince bi daha tartilll
Ben 1 ayın sonunda dışarı gezmeye çıktım hayatta gitmem eve
Bende bu ay sonu sorayım ona göre rapor alıcam bende canım
Benim kızım 45 günlükken çekildi,doğru bilgi vermez mıymış gidince sorayım doktora,gerekirse bir daha cektiririz
Çeken doktora sordum tam oturmamış olur net bilgi vermez bakılmaz dedi bilmşyorum ki hangisi doğru
papatya_2014 tartıldın mı canım var mı değişiklik ?
Hayır dışarda geziyorum

Ben yemek yapmayı seviyorm ama ne yapaym diye dusunmesi sorun
O düsünmesi zaten sevdirmiyor
Hal etmissin ne azindan canim, Keske ordada Burasi gibi 1 sene ücretli izin olsa sonrasinda 2 sene ücretsiz oluyor isteyene.. yine ise dönebiliyorsun cocuk krese baslayinca
Sen de annem gibi konuştun
Ellerinden öperim annenin
İste oyle bir vakit yok. Ancak hepsi gece uyuyunca onda da kahve icim muzik dinliyorum bi
Anne olmak Cok zor
Tok karna böyle geldiysen Cok iyi canim

Bu hafta listeye giremiyormusun cnm
bilmiyorumki
liste uygun olursa girmek istiyorum
Spor listesi Sonuclar

1. papatya_2014 (801 puan)

2. @bi prenses annesi (378 puan)
3. I Ilyusa (300 puan)

Tebrikler kizlar

eline saglik canim:)
bence bosa
ben hic takilmiyorum kasmis suymus
aynadaki goruntumden.ne zaman memnun olursam ozaaman iyi
Selam arkadaşlar kusura bakmayın uğrayamadim uzun suredir
a.slm canim
koruma nasil gidiyo sende:)
Supla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
cok guzel olmus.eline emegine saglik canim:)

Ekside olman super canim
Babadan destek onemli canim. İsi agir evw perti cikmis bi sekilde geliyor. Odevlere biraz yardimci olsa rahatlayacagim eminim.

Ultrason cekmeden elle Muayene edıp az cok anlarlar ama ultrason çekilmeden emin olunmaz.
Supla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
Harikaa olmuş eline sağlık. Bende çok severim uğraşmayı ama hep ders çalışmam lazım diye uğraşmadım, derste çalışmadım. Ikisinden de oldum anlayacağın. Cok zevkli cok eglenceli. Masallah sana
Bugun giriyorum insallah canim. Ensendeyim. Haftaya muhtemelen seni geçmiş olurum.

Babadan destek onemli canim. İsi agir evw perti cikmis bi sekilde geliyor. Odevlere biraz yardimci olsa rahatlayacagim eminim.
Bu psikolog der ki; Nefes alamazsaniz, nefes olamazsiniz gerçekten nefes alamiyoruz. Çocuklar gün boyunca bizde.. Akşam 4 gözle beklenir , bi destek biraz nefes olur beklentisi olur içimizde, yorgun argın gelir koca üstüne oda ilgi hizmet bekler bizden. Bizzzz hangi ara nefes alacağız biz nasil nefes olacağız

Gez gez sefan olsun tamam canım geçen hafta ve bu haftaki tartı görsellerin 74.8 donsuz tartıl haftaya
Hahaha senin için özel olarak donumu çıkartıcam
Bende elle muayene ilk defa duydum canım anlamadım . Len de gettt bide utanmadan geçicem diyor ah ah şu duraklama olmasa resti çekerdim ama şuan süt dökmüş kedi gibi tamam ablacım diyorum

Kaçtın 74.8 mi bende 76 ooo cokkk rahat geçerim. Bu hafta spora ağırlık vereceğim ayrıca sıkı bir liste hazirliyorum bakalim. Mesela bugün cuma olmasina rağmen akşamı 1 tabak salatayla bitirdim. Içine birazda nohut koydum (başka bir şey için haşlamıştım) ohh mis gibi kapattim günü. Bi kahve içerim bi rezene içerim biter olay sevgilerrr

İlginiz için teşekkürler kaptanlarım listemiz hazırdı kaptanımızın gelmesini bekledik son dakikaya kadar maalesef banı kalkmamış daha
Amannn gördün iyi ki telaş yaptim bi an ne yapsam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…