- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.141
Guzel ne kelime mükemmel olmuş eline sağlık,supla takımını da bitirsiysen atar mısın? Bana da fikir olsunSupla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
Ben ilkmkızımda da 3 aylıkken baktırdım belki sizin orda farklıdır bilemedim canımAma öyle ya tadilat el becerisi olarak sıfır benim kocaev işlerinde iyi ama ters biraz
Arkadaşlar da deniz canım menünü gün sonunda menü sayfasında yazmalisin
Canım hastaneden çıkarken verdikleri kağıtta 40-45 günlükken getirin yazıyordu kızımda da öyle götürmüştük değişiyor demek ki
Bende düşünüyorum ama boşa mı para bilemedim memnun musun nasıl kullanımı
Öyle mi oluyor listeye be zaman giriyorsunCanim ben listede degildim ya bildirim yapmadim.
Kız ben yemek yemeyi pek sevmiyorum hele kahvaltı nefret ederim buna rağmen sabitim aklıma geldikçe sinirleniyorumKız nasıl dayanıyorsun o kadar açlığa. Bi de 2 tane bebeye bakıyorsunben olsam hastanenin ortasına bayılırdım
Sanmam. Birincilik 1 üstüne geliyor genelde
Bende öyle biliyorum canım yanlışlık olmasın diye sorup bilgilendirdim2 ayı dolmadan bakamazlar zaten sag lik bakanlığı sistemine giriş kapali oluyor.
Ben 1 ayın sonunda dışarı gezmeye çıktım hayatta gitmem eveHadiii eve gidince bi daha tartilll
Bende bu ay sonu sorayım ona göre rapor alıcam bende canımAile hekiminden bugünlük aldım kendi kadın doğum doktorumdan pazartesiden itibaren alacağım inşallah.Bak muhakkak canım,benim mebbiste bitiş tarihi 23 Ekim yazıyordu,hastane bana o gün de dahil demişti megersem bugün rapora dahil değilmiş,bugün başlamam lazımmış,aman sende dikkat et
Çeken doktora sordum tam oturmamış olur net bilgi vermez bakılmaz dedi bilmşyorum ki hangisi doğruBenim kızım 45 günlükken çekildi,doğru bilgi vermez mıymışgidince sorayım doktora,gerekirse bir daha cektiririz
Hayır dışarda geziyorumpapatya_2014 tartıldın mı canım var mı değişiklik ?
Aynen canım mecbur böyle devam sen bana şu sporu unutmada onuda yapayımyok yok canım sen dıkkat et benım oyle sorumlulugum yok rahatım azcık azcık yıyorum
Ay çok güzel olmuş eline sağlık canımSupla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
O düsünmesi zaten sevdirmiyorBen yemek yapmayı seviyorm ama ne yapaym diye dusunmesi sorun
Hal etmissin ne azindan canim, Keske ordada Burasi gibi 1 sene ücretli izin olsa sonrasinda 2 sene ücretsiz oluyor isteyene.. yine ise dönebiliyorsun cocuk krese baslayincaSelam kızlar,umarım güzel kilolar vermissinizdir,okuyamadım henuz geçmişi.
Ben doğum iznindeydim doğum iznimin bitiş tarihi 23 Ekim yazıyordu raporumda yani bugün son gündü,müdürüm arayıp bugün başlamam gerektigini söyledi,resmen iki ayagim bir papuca girdi,eşimde evde yoktu,kız da daha iki buçuk aylık alel acele sağlık ocağına gittim orasifa kalabalık,kız kucağımda helak olduaptalligima doymayayim,önceden teyit etsene raporu ama hastane bana 23 ü de dahil demişti,hala emin değilim ama sonuç olarak aldım raporu.
Ellerinden öperim anneninSen de annem gibi konuştun
Anne olmak Cok zorİste oyle bir vakit yok. Ancak hepsi gece uyuyunca onda da kahve icim muzik dinliyorum bi
Tok karna böyle geldiysen Cok iyi canimEki Görüntüle 2709539
Kızlar gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.4
Az once tartıldım,yani sabah koşturmacali geçti, yazdım sebebini yukarda,yani bu kilom kahvaltı yapmış ve su içmiş halimle olan kilom,bakayım yarın sabah yine tartilayim bu haftaki kilomdan emin olayim
Cok güzel olmus canim ellerine saglikSupla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
bilmiyorumkiBu hafta listeye giremiyormusun cnm
eline saglik canim:)Spor listesi Sonuclar
1. papatya_2014 (801 puan)
2. @bi prenses annesi (378 puan)
3. I Ilyusa (300 puan)
Tebrikler kizlar
bence bosaAma öyle ya tadilat el becerisi olarak sıfır benim kocaev işlerinde iyi ama ters biraz
Arkadaşlar da deniz canım menünü gün sonunda menü sayfasında yazmalisin
Canım hastaneden çıkarken verdikleri kağıtta 40-45 günlükken getirin yazıyordu kızımda da öyle götürmüştük değişiyor demek ki
Bende düşünüyorum ama boşa mı para bilemedim memnun musun nasıl kullanımı
a.slm canimSelam arkadaşlar kusura bakmayın uğrayamadim uzun suredir
cok guzel olmus.eline emegine saglik canim:)Supla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
Gez gez sefan olsun tamam canım geçen hafta ve bu haftaki tartı görsellerin 74.8 donsuz tartıl haftayaHayır dışarda geziyorum
Ekside olman super canimEki Görüntüle 2709539
Kızlar gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.4
Az once tartıldım,yani sabah koşturmacali geçti, yazdım sebebini yukarda,yani bu kilom kahvaltı yapmış ve su içmiş halimle olan kilom,bakayım yarın sabah yine tartilayim bu haftaki kilomdan emin olayim
Babadan destek onemli canim. İsi agir evw perti cikmis bi sekilde geliyor. Odevlere biraz yardimci olsa rahatlayacagim eminim.O düsünmesi zaten sevdirmiyor
Hal etmissin ne azindan canim, Keske ordada Burasi gibi 1 sene ücretli izin olsa sonrasinda 2 sene ücretsiz oluyor isteyene.. yine ise dönebiliyorsun cocuk krese baslayinca
Ellerinden öperim annenin
Anne olmak Cok zor
Tok karna böyle geldiysen Cok iyi canim
Ultrason cekmeden elle Muayene edıp az cok anlarlar ama ultrason çekilmeden emin olunmaz.Allah Allah bize hiç bişey demediler kC günlük olduğunu söyledik ultrason çekilmeden tamam dediler
Hım yarın güzel bı gün olur insAllah o zmn ne diyim
Kız benim oğlana niye nasıl baktılar o zmn
Yok karna süper cnm
Harikaa olmuş eline sağlık. Bende çok severim uğraşmayı ama hep ders çalışmam lazım diye uğraşmadım, derste çalışmadım. Ikisinden de oldum anlayacağın. Cok zevkli cok eglenceli. Masallah sanaSupla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
Bugun giriyorum insallah canim. Ensendeyim. Haftaya muhtemelen seni geçmiş olurum.Ben ilkmkızımda da 3 aylıkken baktırdım belki sizin orda farklıdır bilemedim canım
Öyle mi oluyor listeye be zaman giriyorsun
Kız ben yemek yemeyi pek sevmiyorum hele kahvaltı nefret ederim buna rağmen sabitim aklıma geldikçe sinirleniyorum
Bende öyle biliyorum canım yanlışlık olmasın diye sorup bilgilendirdim
Ben 1 ayın sonunda dışarı gezmeye çıktım hayatta gitmem eve
Bende bu ay sonu sorayım ona göre rapor alıcam bende canım
Çeken doktora sordum tam oturmamış olur net bilgi vermez bakılmaz dedi bilmşyorum ki hangisi doğru
Hayır dışarda geziyorum
Haklisin canim destek Önemli, Belki konusarak biseyler degisirBabadan destek onemli canim. İsi agir evw perti cikmis bi sekilde geliyor. Odevlere biraz yardimci olsa rahatlayacagim eminim.
Bu psikolog der ki; Nefes alamazsaniz, nefes olamazsinizBabadan destek onemli canim. İsi agir evw perti cikmis bi sekilde geliyor. Odevlere biraz yardimci olsa rahatlayacagim eminim.
Hahaha senin için özel olarak donumu çıkartıcamGez gez sefan olsun tamam canım geçen hafta ve bu haftaki tartı görsellerin 74.8 donsuz tartıl haftaya
Bende elle muayene ilk defa duydum canım anlamadım . Len de gettt bide utanmadan geçicem diyor ah ah şu duraklama olmasa resti çekerdim ama şuan süt dökmüş kedi gibi tamam ablacım diyorumUltrason cekmeden elle Muayene edıp az cok anlarlar ama ultrason çekilmeden emin olunmaz.
Harikaa olmuş eline sağlık. Bende çok severim uğraşmayı ama hep ders çalışmam lazım diye uğraşmadım, derste çalışmadım. Ikisinden de oldum anlayacağın. Cok zevkli cok eglenceli. Masallah sana
Bugun giriyorum insallah canim. Ensendeyim. Haftaya muhtemelen seni geçmiş olurum.
Kaçtın 74.8 miHahaha senin için özel olarak donumu çıkartıcam
Bende elle muayene ilk defa duydum canım anlamadım . Len de gettt bide utanmadan geçicem diyor ah ah şu duraklama olmasa resti çekerdim ama şuan süt dökmüş kedi gibi tamam ablacım diyorum
Kızlar liste yok paylaşıyor musunuz
İlginiz için teşekkürler kaptanlarım listemiz hazırdı kaptanımızın gelmesini bekledik son dakikaya kadar maalesef banı kalkmamış dahakızlar listeniz nerede, yardıma ihtiyacınız var mı? süre kalmadı.
Amannn gördün iyi ki telaş yaptim bi an ne yapsam diye.İlginiz için teşekkürler kaptanlarım listemiz hazırdı kaptanımızın gelmesini bekledik son dakikaya kadar maalesef banı kalkmamış daha
Kızlar liste yok paylaşıyor musunuz
Ilginiz için çok teşekkürler kaptanlarımkızlar listeniz nerede, yardıma ihtiyacınız var mı? süre kalmadı.
Telaşlanmadım değil de haniAmannn gördün iyi ki telaş yaptim bi an ne yapsam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?