- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.221
Günaydın beybiler,,
seng geçmiş olsuunn canım yaaaa....
dün akşam bir anda beynime bir ağrı girdi sabaha kadar pestil gibiydim... çok şükür geçti nasıl bişiydi o yaa..... fadiş bulaştırdın banadaa :)))
menüm;
dün köpüşe fırında tavuk yaptım.... yanınada evde olan sebzelerden kabak domates doğradım.... kabak kesinlikle çok kötü bir fikirmiş
sabah;
fırında tavuğun yanındaki sebzelerden bir tabak yedim... kabak ağarlıklıydı....
1 mandalina
1 b form çayı
ara
1 b yeşil çay
3 kayısı
öğlen
1 elma
1 b yeşil çay
ara
1 kivi
1 b yeşil çay
akşam
1 elma
1 b yeşil çay
finişş...
Köpüşüne fırında tavukk heebetüşş köpüşü iyi besliyorsun ona özel yemekler sanırım yiyemediklerini ona yediriyorsun bazen de yemeğinizi paylaşıyorsunuz sanırım
bu arada biri daha demişti yeni üyelerden sanırım senin menün çok az gerçekten yani bu menü ile vermiş olman lazım eğer kaçamak yapmıyorsan
slm kızlar yeni gelen arkadaşların hızına yetişemiyorumhepiniz hoşgeldiniz bol paylaşımlı kilo vermeler diliyorum
benim iki gündür menüler sabah ve öğlen süper akşam cozutuyorum beni şu oğlumun doğum gününü atlatana kadar idare edin hepi topu 2 gün kaldı
Not: sevgili kaptancım seng yoğunsun ve tersliklerin hep üst üste geldi çok geçmiş olsunyanlız bu mevzu konuşulalı nerdeyse bir hafta oldu iki dkcık püsküte yazmış olsaydın sevinirdim ama gördüm ki halen sormamışsın bile bu kadar ısrarcı olmamın sebebi iş yerinden kkya girmem zor ama ne yapıp ne edip giriyorum eğer tkma katılamayacaksam bu kaçak göcek girme çabama son vericem kusura bakma
nagiiş salla takımı biz burdayız.... ben kendi çapımda çizelgede tutucam.... her hafta sizi yazcam oraya... kendi aramızda bir yarış başlatcam... yoksa dağalır bu ekip.... dağalmayalım... yarın çizelgemi oluşturcam.... geçen haftanın kilolarınıda bulup yazıcam hatta......
katılmak istemeyen olursa mesaj atsın yoksa hepinizi eklicem biline
veriyorum canım yüzüm omuzlarım indi bile.... çok mutlu oluyorum eskiden dar gelen ve giyemediğim bir pantalon şu an bol geliyor.... becerebilsem ters takla atcam sevinçten... çok korkuyorum bırakçam diye.... Allah ım sen koru... benim 55 olmam lazım o kadar çok istiyorum ki anlatama...
köpüşüm kendi mamalarını yemiyor malesef... aç gezmeyi tercih ediyor çok zayıftı geldiğinfe, ben kıyamıyorum.... ona bol bol tavuklu biişiler yapıyorum, bende yanında attığım sebzeleri yiyiyorum... çok özenirsemde bir parça tavuğundan alıyorumküçük bi duba oldu :)))) bir ara pilavlar falan yapıyodum ona deliyim meliyim ama iyi niyetliyim özümde :))) bebekti minnacıktı ağzına besledim ben onu... çabuk büyüdü sıpa hevesimi alamadan :))))
nagiiş salla takımı biz burdayız.... ben kendi çapımda çizelgede tutucam.... her hafta sizi yazcam oraya... kendi aramızda bir yarış başlatcam... yoksa dağalır bu ekip.... dağalmayalım... yarın çizelgemi oluşturcam.... geçen haftanın kilolarınıda bulup yazıcam hatta......
katılmak istemeyen olursa mesaj atsın yoksa hepinizi eklicem biline
İnsan verince daha bir hevesleniyor değil mi?daha çok dikkat ediyor, ben de çok korkuyordum bırakıcam diue ve korktuğum başımada geldi İnşallah senin başına gelmez betüşş
Maşallah annesi gibi olmuşun köüpüşünnşu an kaç yaşında yavrun
ahh benim cnm arkadaşım sen biz dağılmadan önce nerelerdeydin yaww murc o kadar kaptanlık yapacak var mı demiştitabiiii kilo vermeye başlayınca gaza geldin dimi (çaktırma bende öyle oluyoda ) tmm yaz benide bence
Çok iyi fikir betüş burda muhabbet falan tabii güzel ama rekabette olsun ki biraz gaza gelelim
Paylaşım alanına püsküt yazmıştı geçenlerde seng'in mesaj kutusu doluymuş sanırım o yüzden cevabı oraya atmıştı, ama sonrasında sonuç ne oldu bilmiyorum.
Aaa yarın cumaaaheyecan yaptım şimdii bu akşam yemek yemeyeyimde yarın tartıda az çıkayımm
bu seng inn işine karışmak değil yanlış anlaşılma olmasın... bu kendi çapımızda bir liste olcak, kim geldi kim gitti kim bizimle kim değil böyle bir dağınıklık var..... mesela ekip olarak haftada 500 gr verme hedefi koyalım... 3 kilo verene helal olsun, ama 500 gr da verilir yani herkez verebilir gibi geliyor... yapamaz mıyız bacılar.... daha da düşürebiliriz bunu 200 gr da versek almaktan iyidir... bir adım atmış olalım.... yolumuz yönümüz belli olsun...
ben bu söylediklerine canı gönülden katılıyorun
haftada 500 gr mada razıyım ama önümüzdeki haftadan itibaren dimi canım malum cumartesi parti var tıka basa yiyeyim son kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?