Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Köpüşüne fırında tavukk hee betüşş köpüşü iyi besliyorsun ona özel yemekler sanırım yiyemediklerini ona yediriyorsun bazen de yemeğinizi paylaşıyorsunuz sanırım

bu arada biri daha demişti yeni üyelerden sanırım senin menün çok az gerçekten yani bu menü ile vermiş olman lazım eğer kaçamak yapmıyorsan

veriyorum canım yüzüm omuzlarım indi bile.... çok mutlu oluyorum eskiden dar gelen ve giyemediğim bir pantalon şu an bol geliyor.... becerebilsem ters takla atcam sevinçten... çok korkuyorum bırakçam diye.... Allah ım sen koru... benim 55 olmam lazım o kadar çok istiyorum ki anlatama...

köpüşüm kendi mamalarını yemiyor malesef... aç gezmeyi tercih ediyor çok zayıftı geldiğinfe, ben kıyamıyorum.... ona bol bol tavuklu biişiler yapıyorum, bende yanında attığım sebzeleri yiyiyorum... çok özenirsemde bir parça tavuğundan alıyorum küçük bi duba oldu :)))) bir ara pilavlar falan yapıyodum ona deliyim meliyim ama iyi niyetliyim özümde :))) bebekti minnacıktı ağzına besledim ben onu... çabuk büyüdü sıpa hevesimi alamadan :))))

slm kızlar yeni gelen arkadaşların hızına yetişemiyorum hepiniz hoşgeldiniz bol paylaşımlı kilo vermeler diliyorum
benim iki gündür menüler sabah ve öğlen süper akşam cozutuyorum beni şu oğlumun doğum gününü atlatana kadar idare edin hepi topu 2 gün kaldı

Not: sevgili kaptancım seng yoğunsun ve tersliklerin hep üst üste geldi çok geçmiş olsun yanlız bu mevzu konuşulalı nerdeyse bir hafta oldu iki dkcık püsküte yazmış olsaydın sevinirdim ama gördüm ki halen sormamışsın bile bu kadar ısrarcı olmamın sebebi iş yerinden kkya girmem zor ama ne yapıp ne edip giriyorum eğer tkma katılamayacaksam bu kaçak göcek girme çabama son vericem kusura bakma

nagiiş salla takımı biz burdayız.... ben kendi çapımda çizelgede tutucam.... her hafta sizi yazcam oraya... kendi aramızda bir yarış başlatcam... yoksa dağalır bu ekip.... dağalmayalım... yarın çizelgemi oluşturcam.... geçen haftanın kilolarınıda bulup yazıcam hatta......

katılmak istemeyen olursa mesaj atsın yoksa hepinizi eklicem biline

ahh benim cnm arkadaşım sen biz dağılmadan önce nerelerdeydin yaww murc o kadar kaptanlık yapacak var mı demişti tabiiii kilo vermeye başlayınca gaza geldin dimi (çaktırma bende öyle oluyoda ) tmm yaz benide bence

İnsan verince daha bir hevesleniyor değil mi? daha çok dikkat ediyor, ben de çok korkuyordum bırakıcam diue ve korktuğum başımada geldi İnşallah senin başına gelmez betüşş

Maşallah annesi gibi olmuşun köüpüşünn şu an kaç yaşında yavrun

Çok iyi fikir betüş burda muhabbet falan tabii güzel ama rekabette olsun ki biraz gaza gelelim

Paylaşım alanına püsküt yazmıştı geçenlerde seng'in mesaj kutusu doluymuş sanırım o yüzden cevabı oraya atmıştı, ama sonrasında sonuç ne oldu bilmiyorum.

Aaa yarın cumaaa heyecan yaptım şimdii bu akşam yemek yemeyeyimde yarın tartıda az çıkayımm

bana da hep öyle oluyor ondan korkuyorum zaten.... ama burası olmasada devam ederim ben... çünkü 60-69 sayfasında da yazıyorum zaten üstelik kendime sayfa açmıştım orayada yazıyorum :)))) ama burdakileride seviyorum....

yavruşum daha 7 aylık olcak 20 sinde.... 2 aylıktı aldığımda mini mini bi sıpa....

yaa sorma tamda o dönemde bir iş aldık... her cuma toplantıya giriyoduk kilo bildirimi bile yapamaz olmuştum... sonrada iyice hevesim kaçtı , kilo aldıydım çünkü.... ipin ucu kaçtı mı kaçıyor... ve çok haklısın kilo verince insan kendi gibi aç insanlar olsun istiyor çevresinde çok mu bencilce oldu mesela bir dilim pastaya yutkunarak baksın ama yemesin ben böyleysem arkadaşlarımda böyle olsun bananeee :))))

bu seng inn işine karışmak değil yanlış anlaşılma olmasın... bu kendi çapımızda bir liste olcak, kim geldi kim gitti kim bizimle kim değil böyle bir dağınıklık var..... mesela ekip olarak haftada 500 gr verme hedefi koyalım... 3 kilo verene helal olsun, ama 500 gr da verilir yani herkez verebilir gibi geliyor... yapamaz mıyız bacılar.... daha da düşürebiliriz bunu 200 gr da versek almaktan iyidir... bir adım atmış olalım.... yolumuz yönümüz belli olsun...

ben bu söylediklerine canı gönülden katılıyorun
haftada 500 gr mada razıyım ama önümüzdeki haftadan itibaren dimi canım malum cumartesi parti var tıka basa yiyeyim son kez

Kızlar bu gün 1 saat yürüdüm gelip ev işlerine daldım süpürüp sildim 2 pencere sildim daha 4 pencere beni bekliyor .biraz soluklanıp namazımı kılıp geri kalanları sileyim hem spor yapmış sayılırım

uzun bir aradan sonra yine burdayım tekrar listeme başladım
sabah 1 kaşık çörek otu 1 b ılık suya elma sirkesi bal
1 saat yürüyüş 500 ml su
KAHVALTI 1 bardak çay, 2 kk peynir ,7 zeytin,2 d ç ekmek,sögüş
ara 1 parça çikolata 1 şekersiz türk kahvesi
500 ml su
ÖGLE 1 kepçe brokoli çorbası,3 parça brokoli salatası ,3 k y fasulye ,3 k yogurt,
500ml su
birazdan 7 otlu çay içicem yanında 3 k incir
1 b süt içirim sonra
akşam tavuk haşlama salata çorba ,1 d ekmek var menüde
suyu 3 lt tamamlıcam

selam arkadaşlar bugükü menüm
sabah:
yarım su bardağı yoğurt,domates salatalık,1dilim tam buğday ekmeği
öğle:
yarım su bardağı yoğurt, az zeytinyağıyla menemen bir dilim ekmek
ara:
salatalık
akşam:
yarım su bardağı yoğurt
2,5 litre su
ne yazıkki spor yok
diyete başlayalı 2gün oldu bugün üçüncü günüm hemen sporada başlayıp pes etmek istemiyorum başlangıç kilom 86,700 yarın yarışma için kilomu yazacağım

ben bu söylediklerine canı gönülden katılıyorun
haftada 500 gr mada razıyım ama önümüzdeki haftadan itibaren dimi canım malum cumartesi parti var tıka basa yiyeyim son kez

evet canım bu haftaki kilomuzu başlangıç kilomuz sayacaz haftaya cumaya kadar 500 gr en alt limitimiz... ama sen daha fazla verirsen tebrik ederiz o ayrı... ama alt limit 500 gr olcak :) bakalım becerebilcez mi?

Günaydın Arkadaşlarrrr.... :)))

Bugün Sabah Kahvaltısında

Bir adet Tost (beyaz peynirli)
Sütlü kahve (yarım bardak oda )

Ara : 1mandalina biryarım muz

Öğlen : kısır yarım porsiyon oda

akşam : bir kabak çorba

kızlar yatılı misafirim var, o yüzden uğrayamadım ...ben önümüzdeki haftadan itibaren bildirim yapmaya başlıycam..seng duy beniiiii

kızlar bugün görümcemin kayınpederi vefat etti 4 gündür komadaydı beyin kanaması yapmış tı.köyden gelenler olucak giremesem izinli yazarsınız

merhaba bayanlarrr :):):) menümü paylaşmak istedim :) biraz kaçtı gibi ama sporla dengeleyeceğim :)
sabah:
1 bardak ılık su
1 tane yeşil elma

kahvaltı:
1 bardak yeşil çay
1.5 haşlanmış patates
1 kk süzme peynir

öğlen:
1 elma
50 gr. kadar kestane
3/1 halley

ara:
1 elma
1 bardak yeşilçay

akşam:
1 elma
kayısı kompostosu
zeytin yağlı pırasa 1 servis kaşığı
çeyrek kıymalı pide

spor:
30 dk leslie
40 dk + 45 dk yürüyüş
80 mekik
100 bacak hareketi
birazdan 1 saat daha leslie yapacağım :)​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…