- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.241
Kıyamam yaBenim kızım bugün rekork kırdı ve gündüz hiç uyumadi
Benim ki hala cin gibi ağlamasa sorun yok ama ağlıyor malesefBenim kızım bugün rekork kırdı ve gündüz hiç uyumadi
Şimdi belki iyi uyur canımBenim kızım bugün rekork kırdı ve gündüz hiç uyumadi
Geç saatte isteme sebebi gündüz aç kalman canım. Biz sana baştan beri özellikle emzirmenden dolayı çok az yiyorsun dedik ama dinlemiyorsun kiAman benim canım bişey istemiyor ki bazen çok gel saatte istiyor onu da ben yemiyorum of ya bu işe bi çözüm bulmak gerekiyor
Canım ben hayatım boyunca kahvaltı hiç sevmedim ki. Zaten kalkmam kahvaltıya oturmam 12 yi buluyor kalkınca hemen zaten yemek yiyemem. Sonrada arada kahve meyve bazen yiyorum akşam en geç 7 de akşam yemeği sonra zaten normal bir insan bile yerse zararlı. Hangisini değiştireyim bilemedim kiGeç saatte isteme sebebi gündüz aç kalman canım. Biz sana baştan beri özellikle emzirmenden dolayı çok az yiyorsun dedik ama dinlemiyorsun ki
Kötüymüş düzeninin. Düzenlemen gerekecek canımCanım ben hayatım boyunca kahvaltı hiç sevmedim ki. Zaten kalkmam kahvaltıya oturmam 12 yi buluyor kalkınca hemen zaten yemek yiyemem. Sonrada arada kahve meyve bazen yiyorum akşam en geç 7 de akşam yemeği sonra zaten normal bir insan bile yerse zararlı. Hangisini değiştireyim bilemedim ki
Handandandan sen 9.takimdan niye ayriliyon niye gidiyon tehlikeli yerler
Ya bu banlandigin konuyu bende gordun aynen senin yazdiklarin geti icimden . haklisin ama keske yazmayaydin kac gun hapissin allah bilir
Ne yapayımHahaha katılıyorum. Yine bağlanmışım Azcık tut kendini
Yok canım, üşütmüşümgeçmiş olsun kaptanım hayırdır?
yeni bir bebek mi yoksa
Hâlâ almadıysan, bime çok güzel bir çocuk masası gelmişti, açılıp kapanabiliyor, her rengi de vardıŞokun önünde böyle bir şey gördüm de biz geçen A101’e gelen çocuk sandalyesinden almıştık sadece masa mı alsam internetten ya da bu takımı mı alsam hemen şoktan kararsız kaldım
Sonuç ne çıktı canım, umarım kötü birşey yoktur.Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya
Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
MaşaallahGecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
MuhteşemsinGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
Eski formuna kavuşmuşsunHerkese hayırlı cumalar bol eksiler
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi
Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2709374
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.7
Fark-500gr
Yuzde: 0.71%
6lar geldi sukur haftaya insallah hedefim daha cok.
Eksiye düşmüş olman güzel ama geçen hafta bunun katı artın vardı canım.Çok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
Geçen hafta: 90.9
Bu hafta: 90.3
Fark: -600
Yüzde: %0.66
Onuda denerükkkKötüymüş düzeninin. Düzenlemen gerekecek canım
Kolay gelsin canımSabahın 4 buçuğunda oyun oynuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?