Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aman benim canım bişey istemiyor ki bazen çok gel saatte istiyor onu da ben yemiyorum of ya bu işe bi çözüm bulmak gerekiyor
Geç saatte isteme sebebi gündüz aç kalman canım. Biz sana baştan beri özellikle emzirmenden dolayı çok az yiyorsun dedik ama dinlemiyorsun ki

Geç saatte isteme sebebi gündüz aç kalman canım. Biz sana baştan beri özellikle emzirmenden dolayı çok az yiyorsun dedik ama dinlemiyorsun ki
Canım ben hayatım boyunca kahvaltı hiç sevmedim ki. Zaten kalkmam kahvaltıya oturmam 12 yi buluyor kalkınca hemen zaten yemek yiyemem. Sonrada arada kahve meyve bazen yiyorum akşam en geç 7 de akşam yemeği sonra zaten normal bir insan bile yerse zararlı. Hangisini değiştireyim bilemedim ki

Kötüymüş düzeninin. Düzenlemen gerekecek canım

Şokun önünde böyle bir şey gördüm de biz geçen A101’e gelen çocuk sandalyesinden almıştık sadece masa mı alsam internetten ya da bu takımı mı alsam hemen şoktan kararsız kaldım
Hâlâ almadıysan, bime çok güzel bir çocuk masası gelmişti, açılıp kapanabiliyor, her rengi de vardı

Günaydın kızlar
Hastaneye gidiyorum dikişler ve patoloji sonucunu almaya

Tartı resimlerinin yanina isim ve tarihi yazmayı unutmayın geçersiz sayiliyormus
Hepiniz güzel eksilerle gelirsiniz inş ❤❤
Sonuç ne çıktı canım, umarım kötü birşey yoktur.

Sende kilo bildirimi yapmamışsın canım

Muhteşemsin
65 'i görmeden 64 'e düşmüşsün
Tebrik ederim canım

Çok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
Geçen hafta: 90.9
Bu hafta: 90.3
Fark: -600
Yüzde: %0.66
Eksiye düşmüş olman güzel ama geçen hafta bunun katı artın vardı canım.

Takıma çok az geliyorsun, motivasyonun düşük oluyorgeceden geceye değil, gündüzde burda olmak seni motive edecektir..

Listeye girdikten sonraki sonuçlarını çıkardım.

Listeye 6 hafta önce 91.8 ile girmişsin
Geçen 6 haftaya rağmen ilerleme çok az canım

Bi prenses annesi (79.4/91.8/-12.4/%-0.28) 636.etapta 79.4 'le izne ayrılan üye, yüzdesi 56 'ya bölündü

Bi prenses annesi (91.8/90.6/1.2/%1.31)
Bi prenses annesi (90.6/89.8/0.8/%0.88)
Bi prenses annesi (89.8///) sabit
Bi prenses annesi (89.8/90.9/-1.1/%-1.22)

Bi prenses annesi (90.9/90.3/0.6/%0.66)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…