- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.201
Allah rahatlık versin canımIyi geceler oglan uyumusken bende dinleneyim
Tebrikler canım adım adım hedefe çok az kaldıGecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Kizzz naptin ne güzel bi yüzde bu boyleGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
Kilonu korumakla kalmayip bide veriyorsun maşallahHerkese hayırlı cumalar bol eksiler
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi
Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Tebrikler canım benimEki Görüntüle 2709374
Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.7
Fark-500gr
Yuzde: 0.71%
6lar geldi sukur haftaya insallah hedefim daha cok.
Heyyy maşallah bilmiyordumNihayet bende listeye girebilecegim bu hafta. Listeye girip hızlı bir şekilde mezun olmak istiyorum.
Dur bi hesap yapayim
Ayda ortalama 6 kilo versem 3 ayda hedefime ulaşirim insallahhh. O zamannn hedefff ocak ayinda istedigim kiloya ulasmak. 14 Şubatta baslamistim buraya şubatta 57 olursam yaklaşık bi 37 38 kilo vermis olacagim 1 yilda.
Tebrikler canım hafta 89 kiloya odaklan ve başarÇok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
Geçen hafta: 90.9
Bu hafta: 90.3
Fark: -600
Yüzde: %0.66
Listeye girmissin hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2709399
76 kili ile izne ayrildim. Sabit dönüyorum
Sabit gelmissin canım önümüzdeki haftaya hedefini belirle güzel bir eksiyle gel cumayaSinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Cuma:74.6
Bugün:74.8
Farka:+200
gecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Vayyy süpersin canımbaktim gecen haftaki bildirimime dogru hatirlamisim
gecen hafta 63.7
bu cuma 62.3
fark 1.4
Töbe de kızz 63 demek istedin sanırım 65 artı demekKizzz naptin ne güzel bi yüzde bu boyle
Hedefe dogru emin adimlarla ilerliyorsun haftaya 65 görürsün tartida
Bugün iyi değilizTöbe de kızz 63 demek istedin sanırım 65 artı demek
Ya kızım uyuyunca yapıyorum banyo falan gece 2 yi buluyor. Üşeniyorum hesaplayıp yazmayaSpor bence kilit nokta bende bu hafta yapicam evde leslie bana cok iyi geliyordu. Ama sende puanla beni etiketle yarış olunca daha cok hırs oluyor
bugun haftanin son gunuBugün iyi değiliz
Teşekkür ederim canım inş 1. Likler gelir de bir an önce eririm valla yoruldum. Gerçi geçen sene bu zamanlar 87 ye doğru emin adımlarla ilerliyordum
Anla o kadar yorgunumTöbe de kızz 63 demek istedin sanırım 65 artı demek
Kv çarpmışAnla o kadar yorgunumgözlerim şaşı oluyor
Sorma yaaa yarın kızı gelecek rahatiz gelinler olarakKv çarpmış
Ertesi gün yazYa kızım uyuyunca yapıyorum banyo falan gece 2 yi buluyor. Üşeniyorum hesaplayıp yazmaya
Oğlan için verse biterdi de maalesef canım ama bitince atayim insAllah peçeteleri bitti sayılır supla kumaşlarıni da kestim bı kaç güne biter insAllahGuzel ne kelime mükemmel olmuş eline sağlık,supla takımını da bitirsiysen atar mısın? Bana da fikir olsun
Bende bilemedim şimdiBen ilkmkızımda da 3 aylıkken baktırdım belki sizin orda farklıdır bilemedim canım
Sağol canımAy çok güzel olmuş eline sağlık canım
Sağol canımCok güzel olmus canim ellerine saglik
Yani orası öyle tabi de ben merak ediyorumbence bosa
ben hic takilmiyorum kasmis suymus
aynadaki goruntumden.ne zaman memnun olursam ozaaman iyi
Saol canımcok guzel olmus.eline emegine saglik canim:)
Hım valla değişiyor demek ki anlamadım burda hep 40-45, günlükken çağırıyorlarUltrason cekmeden elle Muayene edıp az cok anlarlar ama ultrason çekilmeden emin olunmaz
Sağol canım hala geç değil bence kendime şimdilik cesaret edemesem de çocuklara pijama falan dikmeye çalışcam bklm örgü elişiden daha zevkli geliyor banaHarikaa olmuş eline sağlık. Bende çok severim uğraşmayı ama hep ders çalışmam lazım diye uğraşmadım, derste çalışmadım. Ikisinden de oldum anlayacağın. Cok zevkli cok eglenceli. Masallah sana
Allah kolaylık versin canım yeminle hiç iş bitmiyor yaKızlar yorucu bigundu yarina carsaflari degistirip yikamayi dusunuyorm pikeleri kaldirip kışlıklara gectik. Camaşır bitmiyorr. Birde alışverise cikicam yarin
Sağol canım insAllahTebrikler canım hafta 89 kiloya odaklan ve başar
Muhtemelen gazı vardır canım bizimki de öyleydi defalarca uyutur beşiğine koyardım ben odadan çıkmadan başlardı ağlamayaHayırlı geceler kızlar oğlumda radar var sanırım ya tam uyudu oh diyorum uyanıyor umarım geçici bı süreçtir bu şimdi emdi uyudu ama derin değil uykusu hiç
bu haftadaki gibi ayni hizla gidersen kesinlikle ulasirsin canimTeşekkür ederim canım inş 1. Likler gelir de bir an önce eririm valla yoruldum. Gerçi geçen sene bu zamanlar 87 ye doğru emin adımlarla ilerliyordumkızım 20 aralıkta doğdu Allah nasip ederse doğum gününde eski kiloma dönmüş olmak istiyorum bakalım
Ne bilim olabilir belkiMuhtemelen gazı vardır canım bizimki de öyleydi defalarca uyutur beşiğine koyardım ben odadan çıkmadan başlardı ağlamaya
ben kizimda her emdikten sonra masaj yapiyodum uyutmadanNe bilim olabilir belkiçıkarsa da rahatlayip uyusak
Ayşe Öner’in gaz masajı videosu var o işe yarıyordu bizimkindeNe bilim olabilir belkiçıkarsa da rahatlayip uyusak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?