Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecen hafta 65.4
Bugun 64.7
Fark 0.7
Yuzde 1.07
Tebrikler canım adım adım hedefe çok az kaldı gerçi şuan bile çok fitsin maşallah
Kizzz naptin ne güzel bi yüzde bu boyle
Hedefe dogru emin adimlarla ilerliyorsun haftaya 65 görürsün tartida
Herkese hayırlı cumalar bol eksiler
Erken tartılıp kahvaltı edip cıkmam lazımdi

Gecen hafta : 56.2 kg
Bu hafta : 55.7 kg
Kilonu korumakla kalmayip bide veriyorsun maşallah
Eki Görüntüle 2709374

Gecen cuma: 70.2
Bugun: 69.7
Fark-500gr
Yuzde: 0.71%

6lar geldi sukur haftaya insallah hedefim daha cok.
Tebrikler canım benim darısı bizlerin başına
Heyyy maşallah bilmiyordum
Çok şükür sabitten kurtulmusum en azından dünde sabittim çünki artık şu 9lardan kurtulmak istiyorum pazartesi 8leri görmüş olurum insAllah
Geçen hafta: 90.9
Bu hafta: 90.3
Fark: -600
Yüzde: %0.66
Tebrikler canım hafta 89 kiloya odaklan ve başar
Eki Görüntüle 2709399
76 kili ile izne ayrildim. Sabit dönüyorum
Listeye girmissin hayırlı olsun canım
Sabit gelmissin canım önümüzdeki haftaya hedefini belirle güzel bir eksiyle gel cumaya
gecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di

baktim gecen haftaki bildirimime dogru hatirlamisim

gecen hafta 63.7
bu cuma 62.3
fark 1.4
Vayyy süpersin canım

Spor bence kilit nokta bende bu hafta yapicam evde leslie bana cok iyi geliyordu. Ama sende puanla beni etiketle yarış olunca daha cok hırs oluyor
Ya kızım uyuyunca yapıyorum banyo falan gece 2 yi buluyor. Üşeniyorum hesaplayıp yazmaya

tebrikler kizlar
denizbenimadim tebrikler bireysel derecen icin canim:)
Teşekkür ederim canım inş 1. Likler gelir de bir an önce eririm valla yoruldum. Gerçi geçen sene bu zamanlar 87 ye doğru emin adımlarla ilerliyordum kızım 20 aralıkta doğdu Allah nasip ederse doğum gününde eski kiloma dönmüş olmak istiyorum bakalım

Guzel ne kelime mükemmel olmuş eline sağlık,supla takımını da bitirsiysen atar mısın? Bana da fikir olsun
Oğlan için verse biterdi de maalesef canım ama bitince atayim insAllah peçeteleri bitti sayılır supla kumaşlarıni da kestim bı kaç güne biter insAllah
Ben ilkmkızımda da 3 aylıkken baktırdım belki sizin orda farklıdır bilemedim canım
Bende bilemedim şimdi
Ay çok güzel olmuş eline sağlık canım
Sağol canım
Cok güzel olmus canim ellerine saglik
Sağol canım
bence bosa
ben hic takilmiyorum kasmis suymus
aynadaki goruntumden.ne zaman memnun olursam ozaaman iyi
Yani orası öyle tabi de ben merak ediyorum
cok guzel olmus.eline emegine saglik canim:)
Saol canım
Ultrason cekmeden elle Muayene edıp az cok anlarlar ama ultrason çekilmeden emin olunmaz
Hım valla değişiyor demek ki anlamadım burda hep 40-45, günlükken çağırıyorlar
Sağol canım hala geç değil bence kendime şimdilik cesaret edemesem de çocuklara pijama falan dikmeye çalışcam bklm örgü elişiden daha zevkli geliyor bana
Kızlar yorucu bigundu yarina carsaflari degistirip yikamayi dusunuyorm pikeleri kaldirip kışlıklara gectik. Camaşır bitmiyorr. Birde alışverise cikicam yarin
Allah kolaylık versin canım yeminle hiç iş bitmiyor ya
Tebrikler canım hafta 89 kiloya odaklan ve başar
Sağol canım insAllah

Hayırlı geceler kızlar oğlumda radar var sanırım ya tam uyudu oh diyorum uyanıyor umarım geçici bı süreçtir bu şimdi emdi uyudu ama derin değil uykusu hiç
Muhtemelen gazı vardır canım bizimki de öyleydi defalarca uyutur beşiğine koyardım ben odadan çıkmadan başlardı ağlamaya

bu haftadaki gibi ayni hizla gidersen kesinlikle ulasirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…