- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.261
Hoşgekdin kaptan lütfen bir daha mahalle sınırlarından ayrılma olmuyor böyleBen geldim
Gün içinde de her fırsatta geliyorum aslında sohbetlere katılıyorum tartı konusunda motivasyondan ziyade adet olamadığım için şişlik hissediyorum bahane değil tabi ben yürüyüşümü de yapıyorum daha fazla gelmeye çalışırım canımTakıma çok az geliyorsun, motivasyonun düşük oluyorgeceden geceye değil, gündüzde burda olmak seni motive edecektir..
Listeye girdikten sonraki sonuçlarını çıkardım.
Listeye 6 hafta önce 91.8 ile girmişsin
Geçen 6 haftaya rağmen ilerleme çok az canım
Bi prenses annesi (79.4/91.8/-12.4/%-0.28) 636.etapta 79.4 'le izne ayrılan üye, yüzdesi 56 'ya bölündü
Bi prenses annesi (91.8/90.6/1.2/%1.31)
Bi prenses annesi (90.6/89.8/0.8/%0.88)
Bi prenses annesi (89.8///) sabit
Bi prenses annesi (89.8/90.9/-1.1/%-1.22)
Bi prenses annesi (90.9/90.3/0.6/%0.66)
Topluda yazabillrsn cnm genelde ayni sporu yapiyorsan saatlerde ayniysa bi hafta oyle yazmistn cunkiYa kızım uyuyunca yapıyorum banyo falan gece 2 yi buluyor. Üşeniyorum hesaplayıp yazmaya
Bencede kaptanim :)Tebrik ederim canım
Muhtemelen biraz da yol ödemin vardır.
Benimde senden haftaya umudum çok
Sormaa çok mağdurumIyi alıştınız he
Hoş geldin bdv karasularına çok yaklaşma. Zorla banlatıyorlar insanıBen geldim
Topluda yazabillrsn cnm genelde ayni sporu yapiyorsan saatlerde ayniysa bi hafta oyle yazmistn cunki
o bende de olduu iş yuzunden erkenden tartıldım sonra tartıldıgımda 300 gr daha eksık cıktım haftaya artıkGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.3
Bugün:64.7
Fark:1.6
Yüzde:2.41
Üzüldüm çünkü 3 gündür tuvalete çıkamıyordum. Okula gelmek zorunda olduğum içim bekleyemedim ve erken tartıldım. Bi 200 g daha fark ederdi bence en azından sağlık olsun. ama bu da güzel tabi.
66 nın lanetinden kurtuldum
ıyı hatırlattın canımın senın ıcın pc e gectım sımdıAynen canım mecbur böyle devam sen bana şu sporu unutmada onuda yapayım
çok tesekkur ederımmmTebrikler canım adım adım hedefe çok az kaldıgerçi şuan bile çok fitsin maşallah
saol canım benım valla pek spor yapamıyorum yıne ıyı gıdıyor şaşkınımMaşaallahazmine hayranım
Tebrik ederim canım
İzne ayrıldığın kiloda dönmüş olman gerçekten büyük başarı canımEki Görüntüle 2709399
76 kili ile izne ayrildim. Sabit dönüyorum
Sabah su içmeden kıyafetsiz eksi gelirdin canım.Sinirlerim çok bozuk bu hafta hiç kaçamak yapmadım deli gibi spor yaptım niye böyle oluyor anlamadım listeye girdiğimden beri doğru düzgün veremiyorum. Çok morelim bozuldu. Yanlış bişey yapsam tamam dicem ama niye böyle oluyor anlamadım
Cuma:74.6
Bugün:74.8
Farka:+200
Biraz gayret et, senide alalım canımlistz hayirli olsun
Tebrik ederim canımgecen hafta kactim unuttum yaa
galiba 63.7 di
Bitiş tarihi de rapora dahildir.Selam kızlar,umarım güzel kilolar vermissinizdir,okuyamadım henuz geçmişi.
Ben doğum iznindeydim doğum iznimin bitiş tarihi 23 Ekim yazıyordu raporumda yani bugün son gündü,müdürüm arayıp bugün başlamam gerektigini söyledi,resmen iki ayagim bir papuca girdi,eşimde evde yoktu,kız da daha iki buçuk aylık alel acele sağlık ocağına gittim orasifa kalabalık,kız kucağımda helak olduaptalligima doymayayim,önceden teyit etsene raporu ama hastane bana 23 ü de dahil demişti,hala emin değilim ama sonuç olarak aldım raporu.
Nasılsın, iyi misinSelam arkadaşlar kusura bakmayın uğrayamadim uzun suredir
Ban yemiştim canım.Kizlar kaptana ne oldu üzgün yaziyor profilde neden ki cok sey kaçırdım sanırım@UcanSupurge E ela_2019 Pnrrr-12
Hedefin 76.5 idi diye hatırlıyorum.Eki Görüntüle 2709539
Kızlar gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.4
Az once tartıldım,yani sabah koşturmacali geçti, yazdım sebebini yukarda,yani bu kilom kahvaltı yapmış ve su içmiş halimle olan kilom,bakayım yarın sabah yine tartilayim bu haftaki kilomdan emin olayim
Çok incesin kaptanımSelam kızlar
Niran gelmedi sanırım:) ihtiyaç olursa ben buralardayım bilginiz olsun
Ee ne yapayim başka türlü giremiyordum zatenİzne ayrıldığın kiloda dönmüş olman gerçekten büyük başarı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?