Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah ah eğer benim sabit olmasaydı birinciydik çok zoruma gitti o kadarlık emek verdim şuna bak yinede tebrikler haftaya birinciyiz
O iş yalnız sporla olmuyor şekerim metoyu sevecen ilgi gosterecen "yağ cekecen"

Ahhh cokkk iyisinizzz tatlimmmm

Bence de kilitleyelim kapilari
Öğretsene bana nolurrrr
Onu benimde vermem lazım nolur ya lütfen allahım çok çok amin
Ya bende yaptım aynılarını neden olmadı yaa çok umutluydum bu hafta ya
Etmicimmmm

Ahali bugün tükkanı erken kapatmış ama benim kız uyumadı
Ben onu bunu bilmem. Ensendeyim. Haftaya seni sollayip geride bırakırsam üzülürsün aglarsin bu kiz nasil olurda bukadar hizlii ilerliyor hedefine doğru, ben neden yerimde sayiyiyorum diye yanarsin kafani duvarlara vurursun o yüzden yol yakinken bir şeyler yapp cumaya çok var

Girdim ve artık iznimyok. Bir an önce mezun olmam lazim
Ya kızım uyuyunca yapıyorum banyo falan gece 2 yi buluyor. Üşeniyorum hesaplayıp yazmaya
Emin ol puanlama yapinca daha fazla spor yapmak isteyeceksin. Tıpkı menü yazacagin için dikkat ettiğin gibi

Girdim ve artık iznimyok. Bir an önce mezun olmam lazim

Emin ol puanlama yapinca daha fazla spor yapmak isteyeceksin. Tıpkı menü yazacagin için dikkat ettiğin gibi
Benim spor işi biraz karambol. Kızımı 10 da banyo yapıp uyuttum. Mutfağı falan topladım. 12 de eliptiğe çıktım. Yarım saat yaptım toplam ama şimdi bitti. Sürekli uyandı hatun yanına gittim. Pışpışla emzir su içir yatır gel 5 dk sonra tekrar şimdi banyo yapıp uyucam inş

Canım ya birden gidecek ya da çok az yiyip vücudunu kıtlığa soktun
Kıtlıkta duraklama mı oluyor. Sanki adet olacak gibi hissediyorum çünkü durduk yere şişmeye başladım allahım inşallah öyledir ya
Ben şimdiden başladım vurmaya zaten Cidden nasıl toparlıcam bilmiyorumben bunhafta rahat eksi bir kilo beklerken ne hale geldim allahım

Benim kız uyumadı ya uyusaydı bende yapacaktım

Olsun yapiyorsun sonuç ta. Belki aramızda 5 puan fark olacak beni geçmek için 5 dk daha fazla spor yapacaksin.
Canimm ciddi ciddi bir şeyleri değiştir. Sana yaramayan bir şeyler var belli ki. Sabahlari limonlu sy içmek bana inanılmaz yaradi mesela.

Aç karnına mı yarın sabah içeyim bende süt keser dediler içmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…