- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.221
ben kizimda her emdikten sonra masaj yapiyodum uyutmadan
cok iyi geliyodu rahatca uyyodu
Sağolun kızlar bakayım bende denerim menümü yazıp bende uyuyayım yarın grsrz mutlu hafta sonları herkese ,Ayşe Öner’in gaz masajı videosu var o işe yarıyordu bizimkinde
Ah ah eğer benim sabit olmasaydı birinciydik çok zoruma gitti o kadarlık emek verdim şuna bak yinede tebrikler haftaya birinciyizCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 697. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (10.TAKIM) ==>% 1,105
2. (9.TAKIM) ==> % 0.885
3. (5.TAKIM) ==>% 0.830
BİREYSEL DERECELER
1. @Restful ==> %4 ==> 13. TAKIM
2. @moni ==> %2,98 ==> 10. TAKIM
3.denizbenimadim ==> % 2,41 ==> 9.TAKIM 
ETAP SONUNCUSU
@Faunaaa ==> %-1,70 ==> 6.TAKIM
Öğretsene bana nolurrrrO iş yalnız sporla olmuyor şekerim metoyu sevecen ilgi gosterecen "yağ cekecen"
Ahhh cokkk iyisinizzz tatlimmmm
Bence de kilitleyelim kapilari
Onu benimde vermem lazım nolur ya lütfen allahım çok çok aminKizz yoll bitse de burdan kaçış yok, kactigin an şişersin soyliyimDüştün sende bir kere bu ocağa
Şaka bir yana bende çok hırslı geldim. Ayda 6 kilo vermem lazim.
Hadi bize bu hafta ne yaptığını anlat. O 3.luk nasil geldi, i yüzde nasil oldu bi özet geç bizi de motive etsinn
Ya bende yaptım aynılarını neden olmadı yaa çok umutluydum bu hafta yaBebeğim özel bi şey yok ki. Dikkatli beslenme Su 2 günde bir spor. O kadar. Formül çok net aslında. Çok karbonhidratlı beslenince toparlanmak zor oluyor. Ben 1 hafta pideler falan baya karbonhidrat yedim. 2 haftaya mal oldu. Vücut sürekli aç ve sürekli tatlı ve hamur yemek istiyordu. Bu hafta aşırı karbonhidrattan uzak durdum bi de 2 günde bir spor yaptım. Akşam yemekleri kilonun en önemli sebebi. Orda çok dikkat gerekiyor
EtmicimmmmHaftaya cikicak acisi inşallah pes etme yeterki canım
Wuu hadi inşallah canım
Sagolasın cnm evet sen yapiyorsun :)
Tebrikler cnm demekki eksin cok daha fazla
Tebrik ederm kızlar
Nekaaa guzel dedin
Spor bence kilit nokta bende bu hafta yapicam evde leslie bana cok iyi geliyordu. Ama sende puanla beni etiketle yarış olunca daha cok hırs oluyor
Aynen karbonhidrat oyle ama enazindan minimuma dusurebilmeliyiz
Sen öyle san bak bu gece ışıkları kapatmadım seni bekliyorumAhali bugün tükkanı erken kapatmış ama benim kız uyumadı
Nerdeydin kız bu saate kadar ?Ben eve kendimi anca attımgeçmiş yapıp menümü yazıcam
Ohoooo nereye gitmedim ki bebeyi taktım kanguruya dolandım durdum yürüyüş yaptım çok yoruldum amaNerdeydin kız bu saate kadar ?
Onun birazdan uyanacak biz hala buradayız
Canım ya birden gidecek ya da çok az yiyip vücudunu kıtlığa soktunYa bende yaptım aynılarını neden olmadı yaa çok umutluydum bu hafta ya
Ben onu bunu bilmem. Ensendeyim. Haftaya seni sollayip geride bırakırsam üzülürsün aglarsinAhali bugün tükkanı erken kapatmış ama benim kız uyumadı
Girdim ve artık iznimyok. Bir an önce mezun olmam lazimTebrikler canım adım adım hedefe çok az kaldıgerçi şuan bile çok fitsin maşallah
Kizzz naptin ne güzel bi yüzde bu boyle
Hedefe dogru emin adimlarla ilerliyorsun haftaya 65 görürsün tartida
Kilonu korumakla kalmayip bide veriyorsun maşallah
Tebrikler canım benimdarısı bizlerin başına
Heyyy maşallah bilmiyordum
Tebrikler canım hafta 89 kiloya odaklan ve başar
Listeye girmissin hayırlı olsun canım
Sabit gelmissin canım önümüzdeki haftaya hedefini belirle güzel bir eksiyle gel cumaya
Vayyy süpersin canım
Emin ol puanlama yapinca daha fazla spor yapmak isteyeceksin. Tıpkı menü yazacagin için dikkat ettiğin gibiYa kızım uyuyunca yapıyorum banyo falan gece 2 yi buluyor. Üşeniyorum hesaplayıp yazmaya
Benim spor işi biraz karambol. Kızımı 10 da banyo yapıp uyuttum. Mutfağı falan topladım. 12 de eliptiğe çıktım. Yarım saat yaptım toplam ama şimdi bitti. Sürekli uyandı hatun yanına gittim. Pışpışla emzir su içir yatır gel 5 dk sonra tekrarGirdim ve artık iznimyok. Bir an önce mezun olmam lazim
Emin ol puanlama yapinca daha fazla spor yapmak isteyeceksin. Tıpkı menü yazacagin için dikkat ettiğin gibi
Kıtlıkta duraklama mı oluyor. Sanki adet olacak gibi hissediyorum çünkü durduk yere şişmeye başladım allahım inşallah öyledir yaCanım ya birden gidecek ya da çok az yiyip vücudunu kıtlığa soktun
Ben şimdiden başladım vurmaya zatenBen onu bunu bilmem. Ensendeyim. Haftaya seni sollayip geride bırakırsam üzülürsün aglarsinbu kiz nasil olurda bukadar hizlii ilerliyor hedefine doğru, ben neden yerimde sayiyiyorum diye yanarsin kafani duvarlara vurursun o yüzden yol yakinken bir şeyler yapp cumaya çok var
Benim kız uyumadı ya uyusaydı bende yapacaktımBenim spor işi biraz karambol. Kızımı 10 da banyo yapıp uyuttum. Mutfağı falan topladım. 12 de eliptiğe çıktım. Yarım saat yaptım toplam ama şimdi bitti. Sürekli uyandı hatun yanına gittim. Pışpışla emzir su içir yatır gel 5 dk sonra tekrarşimdi banyo yapıp uyucam inş
Benimki de pek uyuyor sayılmazBenim kız uyumadı ya uyusaydı bende yapacaktım
Kıtlıkta vücut Her şeyi depolarKıtlıkta duraklama mı oluyor. Sanki adet olacak gibi hissediyorum çünkü durduk yere şişmeye başladım allahım inşallah öyledir ya
Olsun yapiyorsun sonuç ta. Belki aramızda 5 puan fark olacak beni geçmek için 5 dk daha fazla spor yapacaksin.Benim spor işi biraz karambol. Kızımı 10 da banyo yapıp uyuttum. Mutfağı falan topladım. 12 de eliptiğe çıktım. Yarım saat yaptım toplam ama şimdi bitti. Sürekli uyandı hatun yanına gittim. Pışpışla emzir su içir yatır gel 5 dk sonra tekrarşimdi banyo yapıp uyucam inş
Canimm ciddi ciddi bir şeyleri değiştir. Sana yaramayan bir şeyler var belli ki. Sabahlari limonlu sy içmek bana inanılmaz yaradi mesela.Kıtlıkta duraklama mı oluyor. Sanki adet olacak gibi hissediyorum çünkü durduk yere şişmeye başladım allahım inşallah öyledir ya
Ben şimdiden başladım vurmaya zatenCidden nasıl toparlıcam bilmiyorumben bunhafta rahat eksi bir kilo beklerken ne hale geldim allahım
Benim kızım bugün rekork kırdı ve gündüz hiç uyumadiBenimki de pek uyuyor sayılmaz
Aman benim canım bişey istemiyor ki bazen çok gel saatte istiyor onu da ben yemiyorum of ya bu işe bi çözüm bulmak gerekiyorBenimki de pek uyuyor sayılmaz
Aç karnına mı yarın sabah içeyim bende süt keser dediler içmedimOlsun yapiyorsun sonuç ta. Belki aramızda 5 puan fark olacak beni geçmek için 5 dk daha fazla spor yapacaksin.
Canimm ciddi ciddi bir şeyleri değiştir. Sana yaramayan bir şeyler var belli ki. Sabahlari limonlu sy içmek bana inanılmaz yaradi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?