- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.281
Yok almadım dün mü geldi canım gidip bakayımHâlâ almadıysan, bime çok güzel bir çocuk masası gelmişti, açılıp kapanabiliyor, her rengi de vardı
Hosgeldinnnnn canimmmmm... kapıları da kilitleyelimmm cikama burdannnnBen geldim
Gündüz uykusu nasil a abaGünaydın kızlar
Yine nerdeyse hiç uyumadığım bir günden merhaba
kızım bütün gece topaç gibi döndü durdu yatakta oyun alanında. Ben de tepesinde sızmamak için kendimi dürterek bekledim işte
Genelde 2 uyku 1 er saat. Ama dün okuldan çıkınca işim vardı geç geldim. Geldiğimde çok özlemişti. Yapıştı kaldı. Okula ilk başladığım dönemlerde de gece uyanıp oynamak istiyordu. Dün de geç gelince aynısını yaptı. Sanırım ayrılık kaygısıGündüz uykusu nasil a aba
Abartmadan yiyebilirsin bence daha Cuma’ya çok var. Telafi edersinBugün kaynanama gideceğim kizlarrr. Eşim etli pide yaptirdi kasaba. Dün kacamak yapmadim akşama da nohutlu salata yedim. Sabahta cok hafif bir kahvalti yaptim. Pide de erken çıksın dedim 2 de çıkacakmış. 1 tane hak veriyorummm kendime. Sakincasi var miiii kizlarrrr
1 çok gibi eloş kıyısını kenarını yeme bariBugün kaynanama gideceğim kizlarrr. Eşim etli pide yaptirdi kasaba. Dün kacamak yapmadim akşama da nohutlu salata yedim. Sabahta cok hafif bir kahvalti yaptim. Pide de erken çıksın dedim 2 de çıkacakmış. 1 tane hak veriyorummm kendime. Sakincasi var miiii kizlarrrr
Şaşkın mısınsaol canım benım valla pek spor yapamıyorum yıne ıyı gıdıyor şaşkınım
Bjnları bende bulmuştum ama anlamamıştım be olduğunu. Jillian da aynı ben verdiğim kilodan daha fazla vermiş gibi inceldim Buda beni çok motive ediyor kilo veremezsemde inceldim diyorum bazen. Bunu da yaparsam bence daha gazla fark eder. Bu hareketleri zaten hep yapıyorum. Çok sağol canımo bende de olduu iş yuzunden erkenden tartıldım sonra tartıldıgımda 300 gr daha eksık cıktım haftaya artık
ıyı hatırlattın canımın senın ıcın pc e gectım sımdı
Chloe Ting 2020 Slim Thigh Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 25 day Slim Thigh Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
Chloe Ting 2019 Lean Thigh Challenge
Start your fitness journey with Chloe Ting's 30 day Lean Thigh Challenge. Follow along to the free daily workout schedule, no equipment needed!www.chloeting.com
bu ıkısını buldum senın ıcın bırı 25 bırı 30 gun ılk 25 ıle basla ıstersen ama yapmadan once fotı cekın ölçüm al before afterına bak bu kadınla gozle goruluyor cunku
çok tesekkur ederımmm
saol canım benım valla pek spor yapamıyorum yıne ıyı gıdıyor şaşkınım
Canım ben anlamadım zaten hiç kaçamağım yok niye böyle oldu çözemedim bu hafta farklı bi yöntemle gideyimSabah su içmeden kıyafetsiz eksi gelirdin canım.
İncecik yazlık tayt yada pijama bile 300 Gr, tişört yine öyle.
Kışlıklarla tartılırsan vay halimize
Diğer takımlarla yarışta olduğumuz için 100 Gr bile önemli canım
Hoşgeldin balımmmBen geldim
İyiyim kuzum toparlandım çok şükürJasminium84 nasıl oldun canım, bildirime de gelmemişsin, iyice merak ettim
Meyve yiyor genelde ve tek öğün ben kesin bi deri kemik kalırdım öyle beslensemŞaşkın mısınkız sen resmen fotosentez yapıyorsun ölmeyecek kadar yiyorsun tabi ki gider
Eşim bana en kibar şekilde de bir şey söylese böyleyimÇünkü pazartesi ketojenik diyete başlayacağım
motivasyonumu topluyorum bi de eşim böyle olmasa
Dün çok kızdım ona, 2 senedir görmediğim bi velim vardı o geldi dün yanıma bana dedi ki doğum size yaramış maşallah çok iyi görünüyorsunuz dedi ve çok içten söylediği o kadar belliydi ki çünkü kadın epey süzdü böyle beğeniyle, akşam eşime anlattım anlatmaz olaydım sonra da esprisine dedim kilo bence bana yakışıyor ya ki kilomdan memnun olmadığımı vermek istediğimi de biliyor işte yalakalığına yapmıştır ne diyecekti ooo Yasemin hanım doğum yaramış löp löp et olmuşsunuz mu diyecekti falan dedi nasıl bozuldum anlatamam
Rica ederim kaptanımÇok incesin kaptanım
Kızlar halletmişler şükürler olsun
Kibar söylese öpüp başıma koyarım hep böyle dan dun gıcık bebeEşim bana en kibar şekilde de bir şey söylese böyleyim
Eki Görüntüle 2709966
Kuzum onlar bizim istedigimiz gibi düşünüp soyleselerdi hayat bayram olurdu, o yuzden bizim gibi düşünmeleri gerektiğini birak beklenti içine girme hayat daha guzel o zamanKibar söylese öpüp başıma koyarım hep böyle dan dun gıcık bebe
Aaa evettt olabilirrr kiyamamm yaa. Bu ara cok duygulsalim. Oglumun fotolarina bakiyorum ağlıyorumGenelde 2 uyku 1 er saat. Ama dün okuldan çıkınca işim vardı geç geldim. Geldiğimde çok özlemişti. Yapıştı kaldı. Okula ilk başladığım dönemlerde de gece uyanıp oynamak istiyordu. Dün de geç gelince aynısını yaptı. Sanırım ayrılık kaygısı
Kesin ederim.Abartmadan yiyebilirsin bence daha Cuma’ya çok var. Telafi edersin
Kiz köşeleri boş ve sert oluyo yemem zati1 çok gibi eloş kıyısını kenarını yeme bariakşama spor ödem suyu sabah kahvaltısını da hafif tutarsan belki olabülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?