Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar
Yine nerdeyse hiç uyumadığım bir günden merhaba
kızım bütün gece topaç gibi döndü durdu yatakta oyun alanında. Ben de tepesinde sızmamak için kendimi dürterek bekledim işte
Gündüz uykusu nasil a aba

Bugün kaynanama gideceğim kizlarrr. Eşim etli pide yaptirdi kasaba. Dün kacamak yapmadim akşama da nohutlu salata yedim. Sabahta cok hafif bir kahvalti yaptim. Pide de erken çıksın dedim 2 de çıkacakmış. 1 tane hak veriyorummm kendime. Sakincasi var miiii kizlarrrr

Gündüz uykusu nasil a aba
Genelde 2 uyku 1 er saat. Ama dün okuldan çıkınca işim vardı geç geldim. Geldiğimde çok özlemişti. Yapıştı kaldı. Okula ilk başladığım dönemlerde de gece uyanıp oynamak istiyordu. Dün de geç gelince aynısını yaptı. Sanırım ayrılık kaygısı

Abartmadan yiyebilirsin bence daha Cuma’ya çok var. Telafi edersin

1 çok gibi eloş kıyısını kenarını yeme bari akşama spor ödem suyu sabah kahvaltısını da hafif tutarsan belki olabülü

Bjnları bende bulmuştum ama anlamamıştım be olduğunu. Jillian da aynı ben verdiğim kilodan daha fazla vermiş gibi inceldim Buda beni çok motive ediyor kilo veremezsemde inceldim diyorum bazen. Bunu da yaparsam bence daha gazla fark eder. Bu hareketleri zaten hep yapıyorum. Çok sağol canım
Canım ben anlamadım zaten hiç kaçamağım yok niye böyle oldu çözemedim bu hafta farklı bi yöntemle gideyim

Hoşgeldin balımmm

Jasminium84 nasıl oldun canım, bildirime de gelmemişsin, iyice merak ettim
İyiyim kuzum toparlandım çok şükür
Sen nasılsın mapustan çıkmışsın şükür bişe de yazmamışsın ama kurunun yanında yanmışsın sanırım

Sadece işyerinde yoğunluğum çok fazla kafamı kaldıramıyorum okuyorum ama yazamıyorum
Bir de tartım bozuldu ya eşim ya yapacak yapılamayacak gibiyse pazartesiye kadar yeni almam gerekiyor
Çünkü pazartesi ketojenik diyete başlayacağım
motivasyonumu topluyorum bi de eşim böyle olmasa
Dün çok kızdım ona, 2 senedir görmediğim bi velim vardı o geldi dün yanıma bana dedi ki doğum size yaramış maşallah çok iyi görünüyorsunuz dedi ve çok içten söylediği o kadar belliydi ki çünkü kadın epey süzdü böyle beğeniyle, akşam eşime anlattım anlatmaz olaydım sonra da esprisine dedim kilo bence bana yakışıyor ya ki kilomdan memnun olmadığımı vermek istediğimi de biliyor işte yalakalığına yapmıştır ne diyecekti ooo Yasemin hanım doğum yaramış löp löp et olmuşsunuz mu diyecekti falan dedi nasıl bozuldum anlatamam gıcık

Eşim bana en kibar şekilde de bir şey söylese böyleyim

Kibar söylese öpüp başıma koyarım hep böyle dan dun gıcık bebe
Kuzum onlar bizim istedigimiz gibi düşünüp soyleselerdi hayat bayram olurdu, o yuzden bizim gibi düşünmeleri gerektiğini birak beklenti içine girme hayat daha guzel o zaman

Aaa evettt olabilirrr kiyamamm yaa. Bu ara cok duygulsalim. Oglumun fotolarina bakiyorum ağlıyorum
Abartmadan yiyebilirsin bence daha Cuma’ya çok var. Telafi edersin
Kesin ederim.
1 çok gibi eloş kıyısını kenarını yeme bari akşama spor ödem suyu sabah kahvaltısını da hafif tutarsan belki olabülü
Kiz köşeleri boş ve sert oluyo yemem zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…