- 31 Ekim 2013
- 21.662
- 72.860
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.301
Yaa ben eşimden birşey beklemeyi uzuuuuunnnnn zaman önce terkettim ama velimin yükselttiği modumu dibe de vurmasaydıKuzum onlar bizim istedigimiz gibi düşünüp soyleselerdi hayat bayram olurdu, o yuzden bizim gibi düşünmeleri gerektiğini birak beklenti içine girme hayat daha guzel o zaman
Hoşbulduk canım, çok özledim hepiniziGünaydın kızlargünaydın kaptanım hoş gelmişsin
Burcu neydi. Ayni benim kocanin ozellikleriYaa ben eşimden birşey beklemeyi uzuuuuunnnnn zaman önce terkettim ama velimin yükselttiği modumu dibe de vurmasaydı
Hep aynı şeyi yapıyor biri iltifat ettiğinde evet benim karım güzeldir şöyledir böyledir diyemiyor illa olumsuz bi özelliğimi söyleyerek iltifat edeni de beni de bin pişman ediyor resmen
Başak benimkinin, senin eşinin ne?Burcu neydi. Ayni benim kocanin ozellikleriaynisindan varmış
Pinardan öğünlük rapor gelmiştirMarket alisverisi bitirdm oglan corba icti smdi uyudu bende bisler yiyip yemek yapicam sonrasinda uyanmazsa leslie yapicam oglende oglani parka gotururm ara ar gelrm kizlar
Hayyyy ben bu başaklarınBaşak tabiki
Kolay gelsin canımDinlenemedim ama mutfakta işler beni bekliyor
Yeter bu kadar uzandığım.
Bir daha ki mola da görüşmek üzere
Bence 1 tane ve erken saate bişey olmazzBugün kaynanama gideceğim kizlarrr. Eşim etli pide yaptirdi kasaba. Dün kacamak yapmadim akşama da nohutlu salata yedim. Sabahta cok hafif bir kahvalti yaptim. Pide de erken çıksın dedim 2 de çıkacakmış. 1 tane hak veriyorummm kendime. Sakincasi var miiii kizlarrrr
Aynına benzer bi olay bendede olmustu gittigm kuafördeki kadın bana guzelsin vs tarzında bisiler demisti sanrm ama cocuktan once 65 kilo oldugm zamanlar benmkide onlar herkeze diyodur bidha gelsin diye vs demisti uyuz yaHoşgeldin balımmm
İyiyim kuzum toparlandım çok şükür
Sen nasılsın mapustan çıkmışsın şükürbişe de yazmamışsın ama kurunun yanında yanmışsın sanırım
Sadece işyerinde yoğunluğum çok fazla kafamı kaldıramıyorum okuyorum ama yazamıyorum
Bir de tartım bozuldu yaeşim ya yapacak yapılamayacak gibiyse pazartesiye kadar yeni almam gerekiyor
Çünkü pazartesi ketojenik diyete başlayacağım
motivasyonumu topluyorum bi de eşim böyle olmasa
Dün çok kızdım ona, 2 senedir görmediğim bi velim vardı o geldi dün yanıma bana dedi ki doğum size yaramış maşallah çok iyi görünüyorsunuz dedi ve çok içten söylediği o kadar belliydi ki çünkü kadın epey süzdü böyle beğeniyle, akşam eşime anlattım anlatmaz olaydım sonra da esprisine dedim kilo bence bana yakışıyor ya ki kilomdan memnun olmadığımı vermek istediğimi de biliyor işte yalakalığına yapmıştır ne diyecekti ooo Yasemin hanım doğum yaramış löp löp et olmuşsunuz mu diyecekti falan dedi nasıl bozuldum anlatamam gıcık
Kiz doğru söyle seninki de mi başakKolay gelsin canım
Bence 1 tane ve erken saate bişey olmazz
Aynına benzer bi olay bendede olmustu gittigm kuafördeki kadın bana guzelsin vs tarzında bisiler demisti sanrm ama cocuktan once 65 kilo oldugm zamanlar benmkide onlar herkeze diyodur bidha gelsin diye vs demisti uyuz yayani hic takma hepsi aynı
Boşuna mi diyorlar "damdan düşenin halini, damdan düşen anlar" diyeHayyyy ben bu başakların
Gel bacım sarılalım bi, bizi bizden başka kimse anlamaz
Hahha sagolasin sonra neden yok ne yapiyor demeyin rapor vereyim bastanPinardan öğünlük rapor gelmiştirkolay gele
Hoşgeldin niran ❤Sonuç ne çıktı canım, umarım kötü birşey yoktur.
Sende kilo bildirimi yapmamışsın canım
Ahhhhh ahhhhh uyuzlar yaaKolay gelsin canım
Bence 1 tane ve erken saate bişey olmazz
Aynına benzer bi olay bendede olmustu gittigm kuafördeki kadın bana guzelsin vs tarzında bisiler demisti sanrm ama cocuktan once 65 kilo oldugm zamanlar benmkide onlar herkeze diyodur bidha gelsin diye vs demisti uyuz yayani hic takma hepsi aynı
Di mi di miiBoşuna mi diyorlar "damdan düşenin halini, damdan düşen anlar" diye
Dün aldığım rapor bir gunluktu canım,pazartesi gidip kendi kadın doğum doktorumdan 10 günlük rapor alacağım inşallah.Ya ben de öyle biliyordum mantiken de raporun bitis tarihi de dahildir diye düşünüyorum ama mebbiste izinli gün sayısı 73 yazıyordu,rapor başlangıç tarihi 11 Ağustos yazıyordu,bu tarihten itibaren 73 gün sayinca dün bitmiş olması gerekiyor,demekki müdürüm onu baz almış,fakat hastaneyi aradığımda 23 Ekim'de dahil dediler ama okul kabul etmedi,ben de riske atmak istemedim,sorunlu bir idaremiz var malesefBitiş tarihi de rapora dahildir.
Dün aldığın raporu gidip Pazartesi tarihi ile al bence, boşa gitmesin 3 gün..
Bu arada hos geldin kaptanBen yürüyüşe çıkıyorum kızlar.
Artık spor puanlarımı hesaplayacağım
Var mı benimle sporda rekabete girecek bir babayiğit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?