Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum onlar bizim istedigimiz gibi düşünüp soyleselerdi hayat bayram olurdu, o yuzden bizim gibi düşünmeleri gerektiğini birak beklenti içine girme hayat daha guzel o zaman
Yaa ben eşimden birşey beklemeyi uzuuuuunnnnn zaman önce terkettim ama velimin yükselttiği modumu dibe de vurmasaydı
Hep aynı şeyi yapıyor biri iltifat ettiğinde evet benim karım güzeldir şöyledir böyledir diyemiyor illa olumsuz bi özelliğimi söyleyerek iltifat edeni de beni de bin pişman ediyor resmen

Burcu neydi. Ayni benim kocanin ozellikleri aynisindan varmış

Market alisverisi bitirdm oglan corba icti smdi uyudu bende bisler yiyip yemek yapicam sonrasinda uyanmazsa leslie yapicam oglende oglani parka gotururm ara ar gelrm kizlar
Pinardan öğünlük rapor gelmiştir kolay gele

Dinlenemedim ama mutfakta işler beni bekliyor
Yeter bu kadar uzandığım.
Bir daha ki mola da görüşmek üzere
Kolay gelsin canım
Bence 1 tane ve erken saate bişey olmazz
Aynına benzer bi olay bendede olmustu gittigm kuafördeki kadın bana guzelsin vs tarzında bisiler demisti sanrm ama cocuktan once 65 kilo oldugm zamanlar benmkide onlar herkeze diyodur bidha gelsin diye vs demisti uyuz ya yani hic takma hepsi aynı

Kiz doğru söyle seninki de mi başak

Sonuç ne çıktı canım, umarım kötü birşey yoktur.

Sende kilo bildirimi yapmamışsın canım
Hoşgeldin niran ❤
Sana bdv yasaksonuç temiz çok şükür
Senin yazdigin c.. başlayan o kremi yazmış dr iz kalmamasi için aldım kullanıyorum
Evet kilo aldım korkuyorum tartiya cikmaya

Ahhhhh ahhhhh uyuzlar yaa

Boşuna mi diyorlar "damdan düşenin halini, damdan düşen anlar" diye
Di mi di mii

Bitiş tarihi de rapora dahildir.
Dün aldığın raporu gidip Pazartesi tarihi ile al bence, boşa gitmesin 3 gün..
Dün aldığım rapor bir gunluktu canım,pazartesi gidip kendi kadın doğum doktorumdan 10 günlük rapor alacağım inşallah.Ya ben de öyle biliyordum mantiken de raporun bitis tarihi de dahildir diye düşünüyorum ama mebbiste izinli gün sayısı 73 yazıyordu,rapor başlangıç tarihi 11 Ağustos yazıyordu,bu tarihten itibaren 73 gün sayinca dün bitmiş olması gerekiyor,demekki müdürüm onu baz almış,fakat hastaneyi aradığımda 23 Ekim'de dahil dediler ama okul kabul etmedi,ben de riske atmak istemedim,sorunlu bir idaremiz var malesef

Ben yürüyüşe çıkıyorum kızlar.

Artık spor puanlarımı hesaplayacağım

Var mı benimle sporda rekabete girecek bir babayiğit
Bu arada hos geldin kaptan BDV de ben de çok takılıyorum ama şükür şimdiye kadar hiç banlanmadim,hep yırttımgerci senin yazdiginda hiç bir şey yoktu,mune duymasin da biraz haksızca banlanmissin gibi geldi.

Merhabalar hanımlar nasılsınız?

Taşındım çok şükür çok az işim kaldı. Bayağı yoruldum tek başıma evi düzelttim babam yardım etti bana. Kızıma da annem bakabildigi kadar baktı. Tek olmak çok zor herşeye yetişmek zorunda kalıyorsun.

Dinlediğim vakit girdim buraya okudum. Buradan kopamıyorum bağımlılık yaptı bana
Kilom da +1 o kadar koşuşturmaya artiyım. Eşime kilo aldım diyorum çok ilginç bir bünyen varmış . O kadar yorgunluğa kilo vermen gerek diyor.
Ne yapalım bende boyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…