- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.341
Ben hiç bilmiyordum ama şimdi teknoloji varken elle muayene bence çok yanlış. Eski doktorların bu huyunu sevmiyorum.En güvenli muayene canım, ultrasonun olmadığı zamanların, eskilerin yöntemi
Elle bakmaya gerek bile yok, görüntü yeterli anlamak için
Seni bekledim zaten kaptanımpapatya_2014 beni geçer diye korkuyordum ama şükür korktuğum başıma gelmedi
Ama bu defa da sen çıktın
Beni geçip motivasyonumu bozmayın
Tarhana çorbası yaptım, var mı içmek isteyen
Hoşgekdin kaptan lütfen bir daha mahalle sınırlarından ayrılma olmuyor böyle
Hosgeldin bidaha kaybolma sakın
Boş bırakmayın buraları o zamanHoş geldin bdv karasularına çok yaklaşma. Zorla banlatıyorlar insanı
Maşallah canımsaol canım benım valla pek spor yapamıyorum yıne ıyı gıdıyor şaşkınım
Geçen hafta yada bir önceki hafta canım.Yok almadım dün mü geldi canım gidip bakayım
Dikkat et alışmasın canım, alışırsa bırakması zor olurGenelde 2 uyku 1 er saat. Ama dün okuldan çıkınca işim vardı geç geldim. Geldiğimde çok özlemişti. Yapıştı kaldı. Okula ilk başladığım dönemlerde de gece uyanıp oynamak istiyordu. Dün de geç gelince aynısını yaptı. Sanırım ayrılık kaygısı
Ah canım ya...Hoşgeldin balımmm
İyiyim kuzum toparlandım çok şükür
Sen nasılsın mapustan çıkmışsın şükürbişe de yazmamışsın ama kurunun yanında yanmışsın sanırım
Sadece işyerinde yoğunluğum çok fazla kafamı kaldıramıyorum okuyorum ama yazamıyorum
Bir de tartım bozuldu yaeşim ya yapacak yapılamayacak gibiyse pazartesiye kadar yeni almam gerekiyor
Çünkü pazartesi ketojenik diyete başlayacağım
motivasyonumu topluyorum bi de eşim böyle olmasa
Dün çok kızdım ona, 2 senedir görmediğim bi velim vardı o geldi dün yanıma bana dedi ki doğum size yaramış maşallah çok iyi görünüyorsunuz dedi ve çok içten söylediği o kadar belliydi ki çünkü kadın epey süzdü böyle beğeniyle, akşam eşime anlattım anlatmaz olaydım sonra da esprisine dedim kilo bence bana yakışıyor ya ki kilomdan memnun olmadığımı vermek istediğimi de biliyor işte yalakalığına yapmıştır ne diyecekti ooo Yasemin hanım doğum yaramış löp löp et olmuşsunuz mu diyecekti falan dedi nasıl bozuldum anlatamam gıcık
Terazi idi, herhaldeBurcu neydi. Ayni benim kocanin ozellikleriaynisindan varmış
Bireyselde derece bekliyorum senden canımCumaya hedefim en az 2 kilooo kizlarrr
74 olsam hatta 73 u de ucundan görsem cookkk mutlu olacağım
Kocalara karşı işbirliği haHayyyy ben bu başakların
Gel bacım sarılalım bi, bizi bizden başka kimse anlamaz
Çok şükür canımHoşgeldin niran ❤
Sana bdv yasaksonuç temiz çok şükür
Senin yazdigin c.. başlayan o kremi yazmış dr iz kalmamasi için aldım kullanıyorum
Evet kilo aldım korkuyorum tartiya cikmaya
hosgeldin kaptanimBen geldim
Biraz gayret et, senide alalım canım
aklimda kaptanim hatirlatirim benTebrik ederim canım
En geç 61.0 olunca almamız lazım seni listeye
ben hep atiyorum kendimi ortaya da hic yapamiyorumBen yürüyüşe çıkıyorum kızlar.
Artık spor puanlarımı hesaplayacağım
Var mı benimle sporda rekabete girecek bir babayiğit
1kg cok degil.hazir yedigin icin odem bile olabilir.Merhabalar hanımlar nasılsınız?
Taşındım çok şükür çok az işim kaldı. Bayağı yoruldum tek başıma evi düzelttim babam yardım etti bana. Kızıma da annem bakabildigi kadar baktı. Tek olmak çok zor herşeye yetişmek zorunda kalıyorsun.
Dinlediğim vakit girdim buraya okudum. Buradan kopamıyorum bağımlılık yaptı bana
Kilom da +1 o kadar koşuşturmaya artiyım. Eşime kilo aldım diyorum çok ilginç bir bünyen varmış . O kadar yorgunluğa kilo vermen gerek diyor.
Ne yapalım bende boyleyim
bencede 1 kg tatli ve cocuklara ufk bisey alsan yeterKızlar fikrinize ihtiyacım var. Çok eski bi arkadaşım var yaklaşık 12 yıllık sürekli telefonla görüşüyoruz ama ya yana çokkkk uzun zamandır gelmedik. O evlendi ben evlendim çocuklar oldu derken tekrar Ankara’ya tayin oldu ve bu akşam oraya oturmaya gidicez. Karısıyla hiç bi samimiyetim yok. Yeni ev aldılar. Ev hediyesi mi alayım çocuklara mu bişey alayım bilemedim bi akıl versenize ne alsam
MEBBİS 'e yanlış işlemişlerdirDün aldığım rapor bir gunluktu canım,pazartesi gidip kendi kadın doğum doktorumdan 10 günlük rapor alacağım inşallah.Ya ben de öyle biliyordum mantiken de raporun bitis tarihi de dahildir diye düşünüyorum ama mebbiste izinli gün sayısı 73 yazıyordu,rapor başlangıç tarihi 11 Ağustos yazıyordu,bu tarihten itibaren 73 gün sayinca dün bitmiş olması gerekiyor,demekki müdürüm onu baz almış,fakat hastaneyi aradığımda 23 Ekim'de dahil dediler ama okul kabul etmedi,ben de riske atmak istemedim,sorunlu bir idaremiz var malesef
Soldan kalktığı güne denk gelmiş diye düşündüm bendeBu arada hos geldin kaptanBDV de ben de çok takılıyorum ama şükür şimdiye kadar hiç banlanmadim,hep yırttım gerci senin yazdiginda hiç bir şey yoktu,mune duymasin da biraz haksızca banlanmissin gibi geldi.
Kolay gelsin canım, işleri bitirdikten sonra düzenli olarak gelirsin.Merhabalar hanımlar nasılsınız?
Taşındım çok şükür çok az işim kaldı. Bayağı yoruldum tek başıma evi düzelttim babam yardım etti bana. Kızıma da annem bakabildigi kadar baktı. Tek olmak çok zor herşeye yetişmek zorunda kalıyorsun.
Dinlediğim vakit girdim buraya okudum. Buradan kopamıyorum bağımlılık yaptı bana
Kilom da +1 o kadar koşuşturmaya artiyım. Eşime kilo aldım diyorum çok ilginç bir bünyen varmış . O kadar yorgunluğa kilo vermen gerek diyor.
Ne yapalım bende boyleyim
Hadi o zaman,Ben ederim
Teşekkür ederim canım inş devamı gelir
Sende çok iyisin canım.Supersin bende evde leslie hoplama ve mekik yaptım
Bak onu hiç düşünmedimMEBBİS 'e yanlış işlemişlerdirtakip etmek gerekiyor, kimse işini düzgün yapmıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?