- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.321
Kolay gelsin canım biz buralardayızBenim dersim var canlar 14 ve 14:40 ta görünmezsem haberiniz olsun
Kolayyy geleee. Benim dersim hiç bitmiyorBenim dersim var canlar 14 ve 14:40 ta görünmezsem haberiniz olsun
Öküzlük etmiş canımHoşgeldin balımmm
İyiyim kuzum toparlandım çok şükür
Sen nasılsın mapustan çıkmışsın şükürbişe de yazmamışsın ama kurunun yanında yanmışsın sanırım
Sadece işyerinde yoğunluğum çok fazla kafamı kaldıramıyorum okuyorum ama yazamıyorum
Bir de tartım bozuldu yaeşim ya yapacak yapılamayacak gibiyse pazartesiye kadar yeni almam gerekiyor
Çünkü pazartesi ketojenik diyete başlayacağım
motivasyonumu topluyorum bi de eşim böyle olmasa
Dün çok kızdım ona, 2 senedir görmediğim bi velim vardı o geldi dün yanıma bana dedi ki doğum size yaramış maşallah çok iyi görünüyorsunuz dedi ve çok içten söylediği o kadar belliydi ki çünkü kadın epey süzdü böyle beğeniyle, akşam eşime anlattım anlatmaz olaydım sonra da esprisine dedim kilo bence bana yakışıyor ya ki kilomdan memnun olmadığımı vermek istediğimi de biliyor işte yalakalığına yapmıştır ne diyecekti ooo Yasemin hanım doğum yaramış löp löp et olmuşsunuz mu diyecekti falan dedi nasıl bozuldum anlatamam gıcık
Ben ederimBen yürüyüşe çıkıyorum kızlar.
Artık spor puanlarımı hesaplayacağım
Var mı benimle sporda rekabete girecek bir babayiğit
Gıcık işteÖküzlük etmiş canım
Bebeğin kaç aylık
Öğretmen misin sen de
Bütçeniz uygunsa bence hem küçük bir ev hediyesi hem de çocuklara ufak tefek bişe alsan en güzeli olurKızlar fikrinize ihtiyacım var. Çok eski bi arkadaşım var yaklaşık 12 yıllık sürekli telefonla görüşüyoruz ama ya yana çokkkk uzun zamandır gelmedik. O evlendi ben evlendim çocuklar oldu derken tekrar Ankara’ya tayin oldu ve bu akşam oraya oturmaya gidicez. Karısıyla hiç bi samimiyetim yok. Yeni ev aldılar. Ev hediyesi mi alayım çocuklara mu bişey alayım bilemedim bi akıl versenize ne alsam
Genelde yorgunluk kosturmaca banada eksi getirmez. Yeme icme de duzensizlesiyor cunku ama +1 kg bisi degl odem bile olabillrMerhabalar hanımlar nasılsınız?
Taşındım çok şükür çok az işim kaldı. Bayağı yoruldum tek başıma evi düzelttim babam yardım etti bana. Kızıma da annem bakabildigi kadar baktı. Tek olmak çok zor herşeye yetişmek zorunda kalıyorsun.
Dinlediğim vakit girdim buraya okudum. Buradan kopamıyorum bağımlılık yaptı bana
Kilom da +1 o kadar koşuşturmaya artiyım. Eşime kilo aldım diyorum çok ilginç bir bünyen varmış . O kadar yorgunluğa kilo vermen gerek diyor.
Ne yapalım bende boyleyim
Iyi dersler canımBenim dersim var canlar 14 ve 14:40 ta görünmezsem haberiniz olsun
Supersin bende evde leslie hoplama ve mekik yaptımYürüyüşten döndüm
Bütçede sıkıntı yok da çocuklara bişey almam için avm ye gitmem gerekGıcık işte
Küçük kızım 20 aylık canım
Ben öğretmen değilim bi okulun mali işlerinde çalışıyorum
Bütçeniz uygunsa bence hem küçük bir ev hediyesi hem de çocuklara ufak tefek bişe alsan en güzeli olur
Wuuuuu geri dönüşü muhteşem olduYürüyüşten döndüm
110 dk >>> 220 puan
En güzeli çocuklara güzel birer oyuncak ve bi kilo tatlı benceKızlar fikrinize ihtiyacım var. Çok eski bi arkadaşım var yaklaşık 12 yıllık sürekli telefonla görüşüyoruz ama ya yana çokkkk uzun zamandır gelmedik. O evlendi ben evlendim çocuklar oldu derken tekrar Ankara’ya tayin oldu ve bu akşam oraya oturmaya gidicez. Karısıyla hiç bi samimiyetim yok. Yeni ev aldılar. Ev hediyesi mi alayım çocuklara mu bişey alayım bilemedim bi akıl versenize ne alsam
Eve bişey almayım mı yani. O zaman ben gidip alayım bişeylerEn güzeli çocuklara güzel birer oyuncak ve bi kilo tatlı bence
Ellerine sağlık canımSupla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim
En güvenli muayene canım, ultrasonun olmadığı zamanların, eskilerin yöntemiBende elle muayene ilk defa duydum canım anlamadım
Kaçtın 74.8 mibende 76 ooo cokkk rahat geçerim. Bu hafta spora ağırlık vereceğim ayrıca sıkı bir liste hazirliyorum bakalim. Mesela bugün cuma olmasina rağmen akşamı 1 tabak salatayla bitirdim. Içine birazda nohut koydum (başka bir şey için haşlamıştım) ohh mis gibi kapattim günü. Bi kahve içerim bi rezene içerim biter olay sevgilerrr
Bence de en güzeli çocuklara oyuncak ve 1 kilo tatlı...Eve bişey almayım mı yani. O zaman ben gidip alayım bişeyler
Kızlar liste yok paylaşıyor musunuz
Bu mesajları görünce duygulandım.kızlar listeniz nerede, yardıma ihtiyacınız var mı? süre kalmadı.
İnşallah ödem dır. Dediğin gibi ne varsa vede hazır yemek yedim genelde ondandır.Genelde yorgunluk kosturmaca banada eksi getirmez. Yeme icme de duzensizlesiyor cunku ama +1 kg bisi degl odem bile olabillr
Iyi dersler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?