Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım siz de haklısınız biliyorum.Fazlasıyla gösterdiğiniz anlayış içinde mahcubum zaten.
anaaam nereye ekliyon kız.Betüş sana bi teklif yapıyım mı :) Yardımcım olur musun :18::18:

est. işe karışmaya girmez ki zaten bu

Gelebildim sonunda.Kızlar sırf yarın sorun çıkmasın diye soru çözmeye dershanede kalmayaacağım.. Eve gelip aaaaa hastayım dicem ki annem bi yere götürmesin bacağım çok fena zaten yalandan sayılmıyor yani.. dün akşam bulduğum son randevuyu almıştım gittim bugün. Çok şükür kırık çıkık yok dedi.Ama uyurken gerineyim dedim o arada bişey oldu. Kemiğim felaket kasılıyor. Doktorun verdiği kas gevşeticiyi içtim annem dedi birazdan uyutur. bende hemen girip buradaki işlerimi halledeyim dedim.

kızlar
her gün bir yumurta yesem
kahvaltı veya ögle ögününde
her gün bir yumurta cok mu olur??
yumurta aldım da son kullanma tarihi 24 kasım:S
toplamda 17 taneler ((

gunde 1 yumurta cok degil gonul rahatligiyla yiyebilirsin, ben bir ara gunde 2 yiyordum

tekrar gecmis olsun canim neyse kirik cikik olmamasi iyi :)

ben geçen haftanın taslak listesini gözden geçireyim de takıma yazayım yarın dershanedeyken ordan düzeltirim..Bir de şimdiden söyleyeyim yeni öğrenenler varsa şok yaşamasınlar :18::18:
yarın ki yüzdemiz ikiye bölünecek Hakkınızı helal edin kızlar..

Yarın herkes bildirim yapsın mümkünse 1e kadar bitsin.

Listeye girmek istiyorum: evet / hayır
geçen haftaki kilom:
bugünkü kilom:
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı:
Hedefim:

Lütfen daha önce mezun olan; izinli, diskalifiye, kendi isteğiyle ayrılan arkadaşlar açıklamasın yapsın.İzinli ayrıldıysanız hangi etapta/tarihte ayrıldığınızı, kendi isteğinizle ya da mzun olarak ayrıldıysanız ne kadar zaman olduğunu belirtiniz.

Yukarıda istediğim bilgilere eklenmesi gereken birşeyi unuttuysam lütfen hatırlatınız.Ayrıca 5-6 kişi bildirim yapmak isterse liste eklenecektir.
Geçen haftanın taslağı hazır.Bu hafta eklenecekler de bildirimini yapınca ekleriz.Yalnız takıma girmesi için zamana ihtiyacı olduğunuz arkadaşları lütfen bana özel mesajla bildirin arkadaşlar.

9. Takım Cuma Zayıflama yarışması 282. Etap

zehra_s 64,2///% yeni üye hedef kilo 60
fadime02 97,9///%
nagieymen 67,1///%
btlbetul 66,8///%
saches84 56///% yeni üye hedef kilo 50

eksik fazla ne görürseniz uyarın lütfen

meerhaba kizlar nasiliniz
iste menum:\
sabah:
iki dilim ekmek // uc zeytin// bir form cay // birazcik oeynir//salatalik ve domates

ara: bir dilim ekmek

ogle: bes alti yemek kasigi patates ve patlican karisik tava
brokoli ve havuc kaynamis birazcik
ara:
bir iki kucuk seker

aksamatates patlican yemegi ve bol salata
belki bir portakal yerim bir de form cayi
su:2.5 litre
yuruyus yok

kizlar ben Amerikadayim nasil olacak bilmiyorum
yani ben simdi Turkiye ye gore persembe gece bildirim yapmis olsam olur herhalde di mi?? cunku burda cuma saabh orda aksama dogruya denk gelecek
evde tartim dayok malesef..
yani bilmiyorum ne dersiniz siz??

persembe gecesi bildirim yaparsan turkiyede cuma sabahi olmus olacak yani sorun yok. ama tartin yoksa nasil olacak onu bilemiyorum

Merhaba arkadaşlar bugün okulda nöbetçiydim sabah erken gittim geç geldim. Gelincede oğlanı alıp babamlara gittik o yüzden gelemedim kusura bakmayın..Menümü paylaşayım hemen..

Sabah: 1 bardak süt, 2 dilim kepek ekmeğinden yağsız peynirli tost

Ara: 2 kuru kayısı ve 1 ceviz

Öğlen: 1 yeşil elma, 1 mandalina, 1 kivi

Ara: 1 eti cin (tatlı krizi yaşadım)

Akşam: 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık makarna ve salata..

Yarın kilo bildirimi yapıyoruz sanırım.. Herkese iyi geceler..

Son düzenleme:

daha once de bahsettigim gibi ben ocak ayina kadar pek aktif olamayacagim isim dolayisiyla haftanin 5 gunu gece 11 gibi eve donuyorum turkiye saatiyle 1 oluyor. ocak ayina kadar misafir olarak burada bulunup ocakta takima girsem sanirim daha iyi olacak benim icin. isterseniz yine kilo bildirimi yaparim resmi kayitlara gecmeden. ne dersiniz

Günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım, hazırlandım birazdan okula gideceğim.. Akşamüzeri eve döndügüm için kilomu yazayım şimdiden..

Listeye girmek istiyorum:evet
geçen haftaki kilom: 64.2 kg
bugünkü kilom:63.4 kg
Hedefim:60
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı: Sayamadım canım eğer kesin gerekiyorsa eve gelince sayacağım..
Herkese güzel bir gün dilerim..

günaydınnn,
bu hafta çok dikkat edemedim kızlar idare edin

takıma girmek istiyorum
geçen haftaki kilom : 67,1
bu haftaki kilom :66,5
hedefim : 60
mesaj sayım : bilmiyorum epey yazmışımdır

Günaydınnnn herkese, çok mutluyum bugün nedense, dün akşamı hafif geçiştirdim ve bu sabah tartıda çok iyi bir rakam gördümmmm

Hemen dünkü münümü de paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal lor peyniri
2 dilim kepek ekmeği

Öğle
1 kase çorba
1 tabak kadar patates yemeği

Ara: 1 fincan 2'si bir arada

Akşam
Bol salata
Yarım kase yoğurt

Ara: 1 elma

Spor: Yarım saat yürüyüş

takıma girmek istiyorum
geçen haftaki kilom : geöen hafta cuma günü burda olmadığım için tartılmadım.
bu haftaki kilom :73,7
hedefim : 60

Mesaj sayım: pazartesiden beri buralardaydım benim de olmuştur sanırım baya. Ama profilime girip sayıp yazabilirim.

günaydın bebişlerim,

bu baha bir düştüm, yolun ortasında hülya avşarın klibindeki gibi kaldım :))) sen benim canıım sen kara sevdalıım :)))) anam kalkamadım ayağa... dizler gittiiii....

neysee... bomba gibi başladık güne :)))

geçen hafta 66.8
kilom 66.1
hedef 65

ben bu gün çizelge hazırlıcaam...

hayırlı cumalar
bu hafta 97.3 hedefimi 80 yapıyorum sonra 70 yaparım inşallah

seng bana uyar yardımcın olabilürüm... zaten kendi çapımda liste falan tutucam yardımcılıktan kastın buysa...

kızlaar ilk hedefime 1 kilo kaldııı..... hedefime ulaşınca diyete başlamadan önceki halimden bir foto ve hedefe ulaştığım halimden aynı kıyafet aynı pozla bir foto paylaşçam.... ve hedefimi 60 a çekicem.... ve eğer 60 olmayı başarabilirsem 60 kg lik halimle yine aynı kıyafetle aynı pozu vericem...

sizde böyle yapmak ister misiniz... 9. takım albümü oluşturalım yüzlerimizi kapatcaz fotolarda.... yeni bir fikirle yine karşınızdayım ben ali ağaoğlu adamın projeside yalan oldu... yazııık.....

sizde önünüze maksimum 5 kg lik hedefler koyun mesela... çok motive ediyor... düşünsenize ben 55 olmak istiyorum 11kg vermem lazım ama 65 olmak için 1 kg vermem lazım... böyle böyle olunca insna umutsuzluğa kapılmıyor.... var mısınıız?

800 gr vermişsin wuuuwww.... tebikler.... :92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…