- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.241
canım siz de haklısınız biliyorum.Fazlasıyla gösterdiğiniz anlayış içinde mahcubum zaten.Not: sevgili kaptancım seng yoğunsun ve tersliklerin hep üst üste geldi çok geçmiş olsunyanlız bu mevzu konuşulalı nerdeyse bir hafta oldu iki dkcık püsküte yazmış olsaydın sevinirdim ama gördüm ki halen sormamışsın bile bu kadar ısrarcı olmamın sebebi iş yerinden kkya girmem zor ama ne yapıp ne edip giriyorum eğer tkma katılamayacaksam bu kaçak göcek girme çabama son vericem kusura bakma
anaaam nereye ekliyon kız.Betüş sana bi teklif yapıyım mı :)nagiiş salla takımı biz burdayız.... ben kendi çapımda çizelgede tutucam.... her hafta sizi yazcam oraya... kendi aramızda bir yarış başlatcam... yoksa dağalır bu ekip.... dağalmayalım... yarın çizelgemi oluşturcam.... geçen haftanın kilolarınıda bulup yazıcam hatta......
katılmak istemeyen olursa mesaj atsın yoksa hepinizi eklicem biline
bu seng inn işine karışmak değil yanlış anlaşılma olmasın... bu kendi çapımızda bir liste olcak, kim geldi kim gitti kim bizimle kim değil böyle bir dağınıklık var..... mesela ekip olarak haftada 500 gr verme hedefi koyalım... 3 kilo verene helal olsun, ama 500 gr da verilir yani herkez verebilir gibi geliyor... yapamaz mıyız bacılar.... daha da düşürebiliriz bunu 200 gr da versek almaktan iyidir... bir adım atmış olalım.... yolumuz yönümüz belli olsun...
kızlar
her gün bir yumurta yesem
kahvaltı veya ögle ögününde
her gün bir yumurta cok mu olur??
yumurta aldım da son kullanma tarihi 24 kasım:S
toplamda 17 taneler((
Gelebildim sonunda.Kızlar sırf yarın sorun çıkmasın diye soru çözmeye dershanede kalmayaacağım.. Eve gelip aaaaa hastayım dicem ki annem bi yere götürmesinbacağım çok fena zaten yalandan sayılmıyor yani.. dün akşam bulduğum son randevuyu almıştım gittim bugün. Çok şükür kırık çıkık yok dedi.Ama uyurken gerineyim dedim o arada bişey oldu. Kemiğim felaket kasılıyor. Doktorun verdiği kas gevşeticiyi içtim annem dedi birazdan uyutur. bende hemen girip buradaki işlerimi halledeyim dedim.
Yarın herkes bildirim yapsın mümkünse 1e kadar bitsin.
Listeye girmek istiyorum: evet
geçen haftaki kilom: 81
bugünkü kilom: 81
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı: bilmiyorum
Hedefim:70
Lütfen daha önce mezun olan; izinli, diskalifiye, kendi isteğiyle ayrılan arkadaşlar açıklamasın yapsın.İzinli ayrıldıysanız hangi etapta/tarihte ayrıldığınızı, kendi isteğinizle ya da mzun olarak ayrıldıysanız ne kadar zaman olduğunu belirtiniz.
eksik fazla ne görürseniz uyarın lütfen
kizlar ben Amerikadayim nasil olacak bilmiyorum
yani ben simdi Turkiye ye gore persembe gece bildirim yapmis olsam olur herhalde di mi?? cunku burda cuma saabh orda aksama dogruya denk gelecek
evde tartim dayok malesef..
yani bilmiyorum ne dersiniz siz??
Yarın herkes bildirim yapsın mümkünse 1e kadar bitsin.
Listeye girmek istiyorum: evet / hayır
geçen haftaki kilom:
bugünkü kilom:
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı:
Hedefim:
Lütfen daha önce mezun olan; izinli, diskalifiye, kendi isteğiyle ayrılan arkadaşlar açıklamasın yapsın.İzinli ayrıldıysanız hangi etapta/tarihte ayrıldığınızı, kendi isteğinizle ya da mzun olarak ayrıldıysanız ne kadar zaman olduğunu belirtiniz.
Yukarıda istediğim bilgilere eklenmesi gereken birşeyi unuttuysam lütfen hatırlatınız.Ayrıca 5-6 kişi bildirim yapmak isterse liste eklenecektir.
Geçen haftanın taslağı hazır.Bu hafta eklenecekler de bildirimini yapınca ekleriz.Yalnız takıma girmesi için zamana ihtiyacı olduğunuz arkadaşları lütfen bana özel mesajla bildirin arkadaşlar.
9. Takım Cuma Zayıflama yarışması 282. Etap
zehra_s 64,2///% yeni üye hedef kilo 60
fadime02 97,9///%
nagieymen 67,1///%
btlbetul 66,8///%
saches84 56///% yeni üye hedef kilo 50
hayırlı cumalarYarın herkes bildirim yapsın mümkünse 1e kadar bitsin.
Listeye girmek istiyorum: evet / hayır
geçen haftaki kilom:
bugünkü kilom:
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı:
Hedefim:
Yukarıda istediğim bilgilere eklenmesi gereken birşeyi unuttuysam lütfen hatırlatınız.Ayrıca 5-6 kişi bildirim yapmak isterse liste eklenecektir.
Geçen haftanın taslağı hazır.Bu hafta eklenecekler de bildirimini yapınca ekleriz.Yalnız takıma girmesi için zamana ihtiyacı olduğunuz arkadaşları lütfen bana özel mesajla bildirin arkadaşlar.
9. Takım Cuma Zayıflama yarışması 282. Etap
zehra_s 64,2///% yeni üye hedef kilo 60
fadime02 97,9///%
nagieymen 67,1///%
btlbetul 66,8///%
saches84 56///% yeni üye hedef kilo 50
canım siz de haklısınız biliyorum.Fazlasıyla gösterdiğiniz anlayış içinde mahcubum zaten.
anaaam nereye ekliyon kız.Betüş sana bi teklif yapıyım mı :)Yardımcım olur musun :18::18:
est. işe karışmaya girmez ki zaten bu
hayırlı cumalar
bu hafta 97.3 hedefimi 80 yapıyorum sonra 70 yaparım inşallah
Günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım, hazırlandım birazdan okula gideceğim.. Akşamüzeri eve döndügüm için kilomu yazayım şimdiden..
Listeye girmek istiyorum:evet
geçen haftaki kilom: 64.2 kg
bugünkü kilom:63.4 kg
Hedefim:60
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı: Sayamadım canım eğer kesin gerekiyorsa eve gelince sayacağım..
Herkese güzel bir gün dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?