- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.501
Anlaşıldı sebebiBalıkçı kizi olmak bunu gerektirir
GünnnnaydinnnnnnnGünaydın Takımımın Güzelleri
Hâlâ uyuyor musunuz
Kalk düdüğünü çaldım
Kahvesini alan gelsin
Ne oluyor acaba aktiflestirince . Geçende vardi.papatya_2014
@Jasminium84
@hadikonusalim
@Zeycan123
E ela_2019
@Furha63
@strontium
Kızlar 9.takım rozetleriniziaktifleştirebilirsiniz
Bugünlük böyle oldu canim.Araya bir iki kuruyemiş ya da bi bardak ayran ya da bi meyve sıkıştırsan metabolizman daha hızlı çalışır canım. Uzun açlıklarda metabolizma yavaşlıyor
Arada bi menü olmuş. Çok sağlıklı da değil çok sağlıksız da değil. Karar veremedim
Günü çok çok erken kapatmamışsın canım. En azından akşamı 5 6 ya Çek
Emziriyorsan ilk öğün için 13.00 çok geç canım
Arada bir çiğ kuryemiş bir meyve ayran yoğurt vs yersen metabolizman hızlanır. bu menüyle kilo verememen normal canım. Çünkü aşırı Uzun süre aç kalıyor vücut ve doğal olarak kıtlığa girer. Diyet böyle olmaz. Kitlersin vücudunu.
Sabah ve akşam öğünü arası çok çok uzun olduğu için gece midenin kazınması normal canım. Araya küçük de olsa bir öğün olman gerekiyordu. Akşam yemeği kalabalık duruyor ama porsiyonlar küçük. O nedenle çok sıkıntı göremedim ben. Fakat bu kadar uzun aç kalırsan kilo veremezsin. Diğerlerine yazdığım senin için de geçerli canım
O nasıl oluyor
Günaydın elom akşamı sebze + yoğurt Şeklinde yapıp dengeleyebilirsin benceGünnnnaydinnnnnnnkahvaltıyı yaptim ama moralim bozuk. Pide biraz şişirmiş beni
Ne oluyor acaba aktiflestirince . Geçende vardi
Kahvaltiyi cok hafif tuttum canim.akşamı da cok hafif geciririm.Günaydın elom akşamı sebze + yoğurt Şeklinde yapıp dengeleyebilirsin bence
Sahil şeridinde yaşamak diyecektim bendeBalıkçı kizi olmak bunu gerektirir
Canimmm sen de bu hafta toparla, senden kilo bildirimi bekliyorum.Günaydın elom akşamı sebze + yoğurt Şeklinde yapıp dengeleyebilirsin bence
Tamamdirrrr.
Forumda 9.Takımdan olduğun belli oluyor
Su arttırılmalı canim. Birde tulaflu karışıma ceviz findik falan da ekle.23 Ekim Cuma
Kahvaltı 11:30
2 dilim tam buğday ekmeği ile peynirli tost
Domates
7 zeytin
1 kase yoğurt
Çay
Ara 14:00
1 bardak yoğurtla + 3 kaşık yulaf ezmesi + yarım şeftali + 6-7 tane siyah salkım üzüm
Akşam 20:00
4 kaşık bulgur pilavı
3 servis kaşığı menemen
1 kase yoğurt
Su 1.5 lt
Spor yok
If mi yapacaksin kaptanim. Bende bi yapayim dedim ama ben if le kilo veremiyorum galiba. Meto. Kabul etmiyor ifi24 Ekim Cumartesi
09:00 >>> 2 yk yağda yumurta
3 kk beyaz peynir
1/4 yufka ekmeği
Maydanoz, domates, biber
17:00 >>> 1 kase tarhana çorbası
1 kase patlıcan yemeği
2 adet minik soğan
Su >>> 2 lt
. Kahvaltida kek yaninda bir şeyler de yemeliydin bence.onun dışında Güzel canim. Afiyet olsunMENUM:
9:00 1 kahve, 2 lokma kek (bitti sonunda)
13:00 1 bardak sut ile 3yk karisim: (yulaf, keten tohumu, chia), 1hurma
14:30 yeşilcay
16:30 kahve 1 kare bitter
18:00 3 yk pilav, 1,5 kepce kuru fasulye, 1er kase Salata ve cacık
2 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
500 hoplama 50p
200 mekik 40p =toplam 180p
Biberi kizarma yerine, fırında tercih et canim kozleyebilirsin.24 ekım cumartesi
Sabah-ogle birleşik saat:13.00
Activefry da 1 kaşık yagda 6 biber kızartması
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tatlı kaşıgı incir recelı
Çay
Ara ögün saat:17.00 iki galeta
Akşam saat 19.00 1 kase mercimek corba ,karnıbahar yemegi (7 kaşık)
Günde 3 litre su
Spor yok, emzirme var:))
Bikaçgun once basladıgımda 76 idim. Şimdi 75.5
Sabah biraz yesillik eklenebilir. Domates salatalik ta. Bi ara öğün de yapilabilir. Kuruyemiş, meyve yaninda kefirleMenüm
Kahvaltı 11.30
4 adet patates kızartması
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
akşam yemeği 17.30
5 kaşık mantar soslu makarna
1 kase yoğurt
su:2 litre
Spor/ 30 dakika Leslie 90 ouan
28 dakika jillian 112 puan
17 dakika chole 68 puanPnrrr-12
Kahvalti biraz fazla olmuş, süt yoğurt ikisi fazla. Akşam saati cok geç. Yoğurdun içine de kuru kayisi olsa daha iyi olurdu.24 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 09:40
8 zeytin (nohuttan az büyüktü benim adam nereden bulduysa)
2 kaşık menemen
Domates
1 küçük kase yoğurt
1 bardak süt
4 kaşık yayla çorbası
2 adet tavuk köfte(fırında)
1 küçük elma dilim patates(fırında)
2 kaşık kapya-köy biberi kızartma (fırında)
2 kaşık kavurma
1 kase salata
1 lokmalık biber dolmasi
1 bardak ayran
Ara 23:30(bunu yemesem iyiydi ama acayip midem kazındı sabahı edemem kalkar bişey yerim diye korktum)
1 kase yogurt + 1 küçük armutun yarısı
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş 135 puanPnrrr-12
Kiz millete kahvaltı geç diyon sende 12 de yapmışın. Bozanin yaninda meyve yada kuru yemiş24 ekim cmt
12.00
2 yk tahin pekmez
2 sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
2 tb ekmeği
15.00
1 bardak boza
19.00
Salata
2tb ekmeği
4 köfte
2 lt su
Spor yok
Olur canım yarın yine bi tartılayımCanimmm sen de bu hafta toparla, senden kilo bildirimi bekliyorum.
Hani bitane yiycektin pide seni gidiSabah (10.00)
Bolca yeşillik
domates salatalik
3 4 kaşık kaşarlı yumurta
Ara
sütlü kahve,
1 avuç k.cekirdeki
birazda nohut cok cok azdı
Akşam (15.00)
3 parça etli pide
Bol yesillik
Ayran
Ara
kahve
Rezene
Su 1.5 litre
Spir yok maalesef
Kizartma haric guzel cnm afyt olsun24 ekım cumartesi
Sabah-ogle birleşik saat:13.00
Activefry da 1 kaşık yagda 6 biber kızartması
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tatlı kaşıgı incir recelı
Çay
Ara ögün saat:17.00 iki galeta
Akşam saat 19.00 1 kase mercimek corba ,karnıbahar yemegi (7 kaşık)
Günde 3 litre su
Spor yok, emzirme var:))
Bikaçgun once basladıgımda 76 idim. Şimdi 75.5
Aynen bekletince daha guzel oluyor bencede afiyrt olsn cnmYapmışsındr dedim alıntı yaparken ama yapmamışsn ben lahanayı ayrı severim diğerleri karışıkta olabilir
Hg canım
Bizden sonra takımda abla kardeş patladısahi @ekim2009 abla @tacsizprenses doğru etiketledim umarım nerelerdesnz
Opera kullanıyorum bende hiç reklam çıkmıyor canım bende
Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 6 yaşında kızım 3 aylık oğlum var yeterince istikrarlı olursak vericez insAllah fazlalıklarimizi sağlıkla kısa sürede ideal kilona ulaşırsın insAllah
Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım kesinlikle inanmak kararlı olmak önemli sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah
Sağol canım yulafi ben hep yiyeceğimde atıp yiyordum böyle yoğurta önceden atıp biraz bekletince daha güzel oldu sevdim
Sağol canım aynen şu sıra su konuştu sıkıntı bende
Afyt olsun cnm miktar az oldugu icin makarna ve kizartma goze batmiyor ama saglikli biseyler eklemelisin bence menune aksam mesela salata veya bi sebze yemegi yiyip makarna 3 ks olabillrmisMenüm
Kahvaltı 11.30
4 adet patates kızartması
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
akşam yemeği 17.30
5 kaşık mantar soslu makarna
1 kase yoğurt
su:2 litre
Spor/ 30 dakika Leslie 90 ouan
28 dakika jillian 112 puan
17 dakika chole 68 puanPnrrr-12
Afyt olsun cnm aksam cok gorunzyor ama baya az aslında birde sen emzirdigin icin oglen biseyler eklemelisin menune kuruyemis sutlu kahve veya kefir ayran vs tarzinda24 Ekim Cumartesi
Kahvaltı 09:40
8 zeytin (nohuttan az büyüktü benim adam nereden bulduysa)
2 kaşık menemen
Domates
1 küçük kase yoğurt
1 bardak süt
4 kaşık yayla çorbası
2 adet tavuk köfte(fırında)
1 küçük elma dilim patates(fırında)
2 kaşık kapya-köy biberi kızartma (fırında)
2 kaşık kavurma
1 kase salata
1 lokmalık biber dolmasi
1 bardak ayran
Ara 23:30(bunu yemesem iyiydi ama acayip midem kazındı sabahı edemem kalkar bişey yerim diye korktum)
1 kase yogurt + 1 küçük armutun yarısı
Su 2 lt
Spor 45 dk tempolu yürüyüş 135 puanPnrrr-12
Hayirlisiyla kavusursunuz inşallah cnm Allah guc kuvvet sabır versin ikinizede.Vallahi sabah sabah çok iyi geldi kaptanim teşekkür ediyorum kendime geldim
Abov niyeti hic bozmayak bence niyet giderse diyet de kalmaz
Merhaba canim evet esim gorevde hala gelmedi 11 ay olacak
Balıkçı kizi olmak bunu gerektirir
Cok zevkli sabir gerektiren bir sey ruhu dinlendirmek icin yapılan en güzel aktivitelerden birisi bence
Hosbuldum canim listeye giremediğim için daha çok saldım kendimi sizlerin desteği olmadan motivem düşüyor
Hosbuldum canim tanıyorum seni insallah hep birlikte zayiflayalimbebeğin nasil sen nasil oldun
Günaydınbugün çok güzel bir gün olacak inşallah yaa kahvaltımı yaptım saat 11 gibi de komşularımla içerim kahvemi
Keske bende acikmasam. Surekli biseyler yiyebilrmAra onu yiyince acıkmıyorum işte acıkmadanda akşam yemeği yiyemiyorun ki
Yürüyüşe çık bence dolma sıkıntılıYürüyüşe mı çıksam akşama dolma sarma mı yapsam kararsız kaldım
Dünden beri "yıllarım gitti" şarkısını dinleye dinleye kendi kendime modumu düşürdüm
Evet ya bu aralar yemekler çok aceleye geldi misafirliğe gidecektik hemen yiyip kalktım ondan oldu canımHani bitane yiycektin pide seni gidigerisi guzel cnm gunu erken kapatman iyi olmus
Kizartma haric guzel cnm afyt olsun
Aynen bekletince daha guzel oluyor bencede afiyrt olsn cnm
Afyt olsun cnm miktar az oldugu icin makarna ve kizartma goze batmiyor ama saglikli biseyler eklemelisin bence menune aksam mesela salata veya bi sebze yemegi yiyip makarna 3 ks olabillrmis
Afyt olsun cnm aksam cok gorunzyor ama baya az aslında birde sen emzirdigin icin oglen biseyler eklemelisin menune kuruyemis sutlu kahve veya kefir ayran vs tarzinda
Hayirlisiyla kavusursunuz inşallah cnm Allah guc kuvvet sabır versin ikinizede.
Keske bende acikmasam. Surekli biseyler yiyebilrm
insAllah cnmCanım bende aynı şekildeydi yavaş yavaş kestim çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. Bugğn toparlarsın inşallah
İyiyiz şükür canım kız senin isim tanıdık geliyor ama hangi topikten hatırlayamadımHosbuldum canim tanıyorum seni insallah hep birlikte zayiflayalimbebeğin nasil sen nasil oldun
Normalde bu kadar öğün arasını acmiyodum ama bu kaç gündür nedense çok açıkmıyorum dikkat etmeye çalışırım bklmSabah ve akşam öğünü arası çok çok uzun olduğu için gece midenin kazınması normal canım. Araya küçük de olsa bir öğün olman gerekiyordu. Akşam yemeği kalabalık duruyor ama porsiyonlar küçük. O nedenle çok sıkıntı göremedim ben. Fakat bu kadar uzun aç kalırsan kilo veremezsin. Diğerlerine yazdığım senin için de geçerli canım
Aynen canım suyu fazlalastrmam lazım eklerimSu arttırılmalı canim. Birde tulaflu karışıma ceviz findik falan da ekle.
Normalde de en erken 19:30 da yiyebiliyoruz eşim anca geliyor maalesef kuru kayısı aklıma gelmedi güzel olurdu aslındaKahvalti biraz fazla olmuş, süt yoğurt ikisi fazla. Akşam saati cok geç. Yoğurdun içine de kuru kayisi olsa daha iyi olurdu.
Saol cnmAynen bekletince daha guzel oluyor bencede afiyrt olsn cnm
Tamam cnm kahve olabilir teşekkür ederimAfyt olsun cnm aksam cok gorunzyor ama baya az aslında birde sen emzirdigin icin oglen biseyler eklemelisin menune kuruyemis sutlu kahve veya kefir ayran vs tarzinda
MaşAllah cnm kolay gelsin ben daha oturuyorjm çay iciyorumGunluk rapor vereym ozmn bencamasir asldi kahvalti yapildi hem oglan hem ben l, birazdn corba yaparm uyumazsa icer uyursa ben spor yapicam insallah. Esim is cikisi arkadasnin nikahina gidicek o yuzden bu aksam yemekte yanlizm. Tavuk dusunuyorm. Oglende park vs yaparz bide ugrayabilrsem market. Ara ara gelrm gene kızlar Spor yapmayi unutmayin bu hafta rekabet olucak gun icinde listeyide paylasicm inşallah
Önce yürüyüşe çik bence modunu yükselt gelince vaktin kalırsa sarma sarYürüyüşe mı çıksam akşama dolma sarma mı yapsam kararsız kaldım
Dünden beri "yıllarım gitti" şarkısını dinleye dinleye kendi kendime modumu düşürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?