Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünlük böyle oldu canim.

Su arttırılmalı canim. Birde tulaflu karışıma ceviz findik falan da ekle.
24 Ekim Cumartesi

09:00 >>> 2 yk yağda yumurta
3 kk beyaz peynir
1/4 yufka ekmeği
Maydanoz, domates, biber

17:00 >>> 1 kase tarhana çorbası
1 kase patlıcan yemeği
2 adet minik soğan

Su >>> 2 lt
If mi yapacaksin kaptanim. Bende bi yapayim dedim ama ben if le kilo veremiyorum galiba. Meto. Kabul etmiyor ifi
. Kahvaltida kek yaninda bir şeyler de yemeliydin bence.onun dışında Güzel canim. Afiyet olsun
Biberi kizarma yerine, fırında tercih et canim kozleyebilirsin.
Sabah biraz yesillik eklenebilir. Domates salatalik ta. Bi ara öğün de yapilabilir. Kuruyemiş, meyve yaninda kefirle kefir yapiyorsun madem mutlaka tüket. Hatta biraz da tarcin ekle iyi geliyirmus.
Kahvalti biraz fazla olmuş, süt yoğurt ikisi fazla. Akşam saati cok geç. Yoğurdun içine de kuru kayisi olsa daha iyi olurdu.
24 ekim cmt
12.00
2 yk tahin pekmez
2 sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
2 tb ekmeği

15.00
1 bardak boza

19.00
Salata
2tb ekmeği
4 köfte

2 lt su
Spor yok
Kiz millete kahvaltı geç diyon sende 12 de yapmışın. Bozanin yaninda meyve yada kuru yemiş akşam da az geldi gözüme köfteyi arttirip ekmeği azaltabilurdin.

Hani bitane yiycektin pide seni gidi gerisi guzel cnm gunu erken kapatman iyi olmus
Kizartma haric guzel cnm afyt olsun
Aynen bekletince daha guzel oluyor bencede afiyrt olsn cnm
Afyt olsun cnm miktar az oldugu icin makarna ve kizartma goze batmiyor ama saglikli biseyler eklemelisin bence menune aksam mesela salata veya bi sebze yemegi yiyip makarna 3 ks olabillrmis

Afyt olsun cnm aksam cok gorunzyor ama baya az aslında birde sen emzirdigin icin oglen biseyler eklemelisin menune kuruyemis sutlu kahve veya kefir ayran vs tarzinda
Hayirlisiyla kavusursunuz inşallah cnm Allah guc kuvvet sabır versin ikinizede.
Ara onu yiyince acıkmıyorum işte acıkmadanda akşam yemeği yiyemiyorun ki
Keske bende acikmasam. Surekli biseyler yiyebilrm

Gunluk rapor vereym ozmn ben camasir asldi kahvalti yapildi hem oglan hem ben l, birazdn corba yaparm uyumazsa icer uyursa ben spor yapicam insallah. Esim is cikisi arkadasnin nikahina gidicek o yuzden bu aksam yemekte yanlizm. Tavuk dusunuyorm. Oglende park vs yaparz bide ugrayabilrsem market. Ara ara gelrm gene kızlar Spor yapmayi unutmayin bu hafta rekabet olucak gun icinde listeyide paylasicm inşallah

Evet ya bu aralar yemekler çok aceleye geldi misafirliğe gidecektik hemen yiyip kalktım ondan oldu canım

Canım bende aynı şekildeydi yavaş yavaş kestim çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. Bugğn toparlarsın inşallah
insAllah cnm
Hosbuldum canim tanıyorum seni insallah hep birlikte zayiflayalim bebeğin nasil sen nasil oldun
İyiyiz şükür canım kız senin isim tanıdık geliyor ama hangi topikten hatırlayamadım
Normalde bu kadar öğün arasını acmiyodum ama bu kaç gündür nedense çok açıkmıyorum dikkat etmeye çalışırım bklm
Su arttırılmalı canim. Birde tulaflu karışıma ceviz findik falan da ekle.
Aynen canım suyu fazlalastrmam lazım eklerim
Kahvalti biraz fazla olmuş, süt yoğurt ikisi fazla. Akşam saati cok geç. Yoğurdun içine de kuru kayisi olsa daha iyi olurdu.
Normalde de en erken 19:30 da yiyebiliyoruz eşim anca geliyor maalesef kuru kayısı aklıma gelmedi güzel olurdu aslında
Aynen bekletince daha guzel oluyor bencede afiyrt olsn cnm
Saol cnm
Afyt olsun cnm aksam cok gorunzyor ama baya az aslında birde sen emzirdigin icin oglen biseyler eklemelisin menune kuruyemis sutlu kahve veya kefir ayran vs tarzinda
Tamam cnm kahve olabilir teşekkür ederim
MaşAllah cnm kolay gelsin ben daha oturuyorjm çay iciyorum
Yürüyüşe mı çıksam akşama dolma sarma mı yapsam kararsız kaldım

Dünden beri "yıllarım gitti" şarkısını dinleye dinleye kendi kendime modumu düşürdüm
Önce yürüyüşe çik bence modunu yükselt gelince vaktin kalırsa sarma sar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…