Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım spor çok iyi
24 Ekim Cumartesi

Spor puanını yazmayı unutmuşum

110 dk orta tempoda yürüyüş >>> 220 puan Pnrrr-12
Ooo süper kaptan
Afiyet olsun canım pide çok değil bence akşam için zaten saat çok erkenimi
Hoşgeldin aramıza inşaşlah en kısa zamanda istedipin kiloya ulaşırsın afiyet olsun . Maşallah ilk ödemi atmaya başlamışsın. Pazaretesi ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. Spor olarak en azından Leslie yaparsan daha çabuk verirsin canım

Afiyet olsun canım akşam menün zaten doluymuş yemesen iyi olurmuş. Eğer yediysen benim nacizane fikrim yatmadan bir spor daha yap ki daha kolay gitsin. Yoğurtta olsa o saatte ne yenirse kalıyor

Afiyet olsun canım akşam menün zaten doluymuş yemesen iyi olurmuş. Eğer yediysen benim nacizane fikrim yatmadan bir spor daha yap ki daha kolay gitsin. Yoğurtta olsa o saatte ne yenirse kalıyor
Ya haklsn akşam dolu dolu gözüküyor yazınca ama hepsini tabağına alıp yetmediğim için snrm doydugumu hiç hissetmedim
Spor yapamam artik hic halim yok ama yiyeli baya oldu artık yatabilirim

Akşam öğünün çok kalabalık canım, çeşit sayısının çok olması kilo vermede engel.
Bugün iyi artı gelirsin, tartılarak test edebilirsin.
23:30 da yemesen iyiydi ama açıklama yapmışsın, en azından yarım armut olmamalıydı

24 ekim cmt
12.00
2 yk tahin pekmez
2 sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
2 tb ekmeği

15.00
1 bardak boza

19.00
Salata
2tb ekmeği
4 köfte

2 lt su
Spor yok
Afiyet olsun güzel menü bence
Normalde niyetim bu kadar kalabalık menü değildi sadece 1 kepçe çorba ve 2-3 kaşık patates biber soğan karışımı fırın kızartmasından yiyecektim misafirlik oyunu bozdu sabah tartilcam insAllah artı gelmem

Ya haklsn akşam dolu dolu gözüküyor yazınca ama hepsini tabağına alıp yetmediğim için snrm doydugumu hiç hissetmedim
Spor yapamam artik hic halim yok ama yiyeli baya oldu artık yatabilirim
Canım bende aynı şekildeydi yavaş yavaş kestim çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. Bugğn toparlarsın inşallah

Sana ve bana gelsin o zaman bu şarkı

Vallahi sabah sabah çok iyi geldi kaptanim teşekkür ediyorum kendime geldim
Amannn diyeti bozmayak ta niyet farketmez
Abov niyeti hic bozmayak bence niyet giderse diyet de kalmaz
Merhaba canim evet esim gorevde hala gelmedi 11 ay olacak
balık tutma hobisi olan kadını ilk defa duyuyorum TemelinSafinazi
Balıkçı kizi olmak bunu gerektirir

Ben hiç tutmadim ama hep merak ettim sanki cok severim bende
Cok zevkli sabir gerektiren bir sey ruhu dinlendirmek icin yapılan en güzel aktivitelerden birisi bence
Hosbuldum canim listeye giremediğim için daha çok saldım kendimi sizlerin desteği olmadan motivem düşüyor
Hosbuldum canim tanıyorum seni insallah hep birlikte zayiflayalim bebeğin nasil sen nasil oldun
Günaydın Takımımın Güzelleri
Hâlâ uyuyor musunuz
Kalk düdüğünü çaldım

Kahvesini alan gelsin
Günaydın bugün çok güzel bir gün olacak inşallah yaa kahvaltımı yaptım saat 11 gibi de komşularımla içerim kahvemi

24 Ekim Cumartesi

09:00 >>> 2 yk yağda yumurta
3 kk beyaz peynir
1/4 yufka ekmeği
Maydanoz, domates, biber

17:00 >>> 1 kase tarhana çorbası
1 kase patlıcan yemeği
2 adet minik soğan

Su >>> 2 lt
Araya bir iki kuruyemiş ya da bi bardak ayran ya da bi meyve sıkıştırsan metabolizman daha hızlı çalışır canım. Uzun açlıklarda metabolizma yavaşlıyor
Arada bi menü olmuş. Çok sağlıklı da değil çok sağlıksız da değil. Karar veremedim
Günü çok çok erken kapatmamışsın canım. En azından akşamı 5 6 ya Çek
Emziriyorsan ilk öğün için 13.00 çok geç canım
Arada bir çiğ kuryemiş bir meyve ayran yoğurt vs yersen metabolizman hızlanır. bu menüyle kilo verememen normal canım. Çünkü aşırı Uzun süre aç kalıyor vücut ve doğal olarak kıtlığa girer. Diyet böyle olmaz. Kitlersin vücudunu.
Sabah ve akşam öğünü arası çok çok uzun olduğu için gece midenin kazınması normal canım. Araya küçük de olsa bir öğün olman gerekiyordu. Akşam yemeği kalabalık duruyor ama porsiyonlar küçük. O nedenle çok sıkıntı göremedim ben. Fakat bu kadar uzun aç kalırsan kilo veremezsin. Diğerlerine yazdığım senin için de geçerli canım
O nasıl oluyor

Son düzenleme:
Araya bir iki kuruyemiş ya da bi bardak ayran ya da bi meyve sıkıştırsan metabolizman daha hızlı çalışır canım. Uzun açlıklarda metabolizma yavaşlıyor
Bu aklımda ama 18/6 if yaptığım için ara yapacak vaktim yok, öğünden 1 saat önce yapabilirim ancak.

Ara onu yiyince acıkmıyorum işte acıkmadanda akşam yemeği yiyemiyorun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…