- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.521
Kızım gece uyumadı sabah 10 gibi ben de onunla uyudum ondan gecikti canım. Uykusuzluktan ne yediğimi bilemedim dünKiz millete kahvaltı geç diyon sende 12 de yapmışın. Bozanin yaninda meyve yada kuru yemişakşam da az geldi gözüme köfteyi arttirip ekmeği azaltabilurdin.
Benimki aktif galiba
Günaydın canimGünaydın kızlar
hem o hem de babadan kaynaklıSahil şeridinde yaşamak diyecektim bende
Bizde sahile indiğimizde balık tutanları uzun uzun izleriz
Amin canım sağlasınHani bitane yiycektin pide seni gidigerisi guzel cnm gunu erken kapatman iyi olmus
Kizartma haric guzel cnm afyt olsun
Aynen bekletince daha guzel oluyor bencede afiyrt olsn cnm
Afyt olsun cnm miktar az oldugu icin makarna ve kizartma goze batmiyor ama saglikli biseyler eklemelisin bence menune aksam mesela salata veya bi sebze yemegi yiyip makarna 3 ks olabillrmis
Afyt olsun cnm aksam cok gorunzyor ama baya az aslında birde sen emzirdigin icin oglen biseyler eklemelisin menune kuruyemis sutlu kahve veya kefir ayran vs tarzinda
Hayirlisiyla kavusursunuz inşallah cnm Allah guc kuvvet sabır versin ikinizede.
Keske bende acikmasam. Surekli biseyler yiyebilrm
Oh maşallah afiyetle yiyin insallah
Ask olsun canim ya Aralık ayından beri 9. Takimda yarışıyoruz surda bir kaç aydır mezun geziyorum diye hemencik unutmussuninsAllah cnm
İyiyiz şükür canım kız senin isim tanıdık geliyor ama hangi topikten hatırlayamadım
Normalde bu kadar öğün arasını acmiyodum ama bu kaç gündür nedense çok açıkmıyorum dikkat etmeye çalışırım bklm
Aynen canım suyu fazlalastrmam lazım eklerim
Normalde de en erken 19:30 da yiyebiliyoruz eşim anca geliyor maalesef kuru kayısı aklıma gelmedi güzel olurdu aslında
Saol cnm
Tamam cnm kahve olabilir teşekkür ederim
MaşAllah cnm kolay gelsin ben daha oturuyorjm çay iciyorum
Önce yürüyüşe çik bence modunu yükselt gelince vaktin kalırsa sarma sar
Tabikide yürüyüssben sporumu yaptım bileYürüyüşe mı çıksam akşama dolma sarma mı yapsam kararsız kaldım
Dünden beri "yıllarım gitti" şarkısını dinleye dinleye kendi kendime modumu düşürdüm
Inşallah cnm cok sevindimmmBu arada sabah tartildim kızlar eksideyim insAllah bu hafta yeniden 8 leri gorucem
Dayanamadım dolmayı yaptımYürüyüşe çık bence dolma sıkıntılı
Çok iyiBu arada sabah tartildim kızlar eksideyim insAllah bu hafta yeniden 8 leri gorucem
Hosgeldin canim Kac gün ban yedinÇok iyi
Bugünden itibaren daha da dikkat canım
Senden beklentim yaklaşık %2
Boşa çıkarma ümitlerimi
Nasıl yaniKizlarrr ya 2 topigin alintilari hir hirine karışıyor. Bunun bir çözümü yok mu ?
Geçmiş olsun canım, ağrı mı varHerkese hayirli pazarlar
Iki gündür midem kötübi türlü gecmedi
HoşbuldukHosgeldin canim Kac gün ban yedin
Yani başka bir topikten alıntı yapiyorum sonra cevap veririm diye sonra burayi okuyorum burdan da alıntı yapiyorum. Alıntıları ekle dedigimde iki topigin alintisi da eklenmis oluyor mecbur birini sikmek zorunda kaliyorumNasıl yani
Eskiden de öyleydi.Yani başka bir topikten alıntı yapiyorum sonra cevap veririm diye sonra burayi okuyorum burdan da alıntı yapiyorum. Alıntıları ekle dedigimde iki topigin alintisi da eklenmis oluyor mecbur birini sikmek zorunda kaliyorum
Mesajları okuyarak ve sohbete katılarak başlayabilirsin.Hanimlar bende aktif olmak isterimde ama hala anlamadim seyler var ben biraz sizi takip edip konulari anladiktan sonra katilcam size insallah
Beni de çok etkiler o şarkı o yüzden dinlemiyorum hiçYürüyüşe mı çıksam akşama dolma sarma mı yapsam kararsız kaldım
Dünden beri "yıllarım gitti" şarkısını dinleye dinleye kendi kendime modumu düşürdüm
MuhteşemBu arada sabah tartildim kızlar eksideyim insAllah bu hafta yeniden 8 leri gorucem
Çocuk yoruyor kafası dağınık hoş gör bacımAsk olsun canim ya Aralık ayından beri 9. Takimda yarışıyoruz surda bir kaç aydır mezun geziyorum diye hemencik unutmussun
Ben mantı yapıyorumBugün buralar pek bı sessiz
Herkes kocasının dizinin dibinde oturuyor zahar
Bende günü mutfakta heba ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?