Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz millete kahvaltı geç diyon sende 12 de yapmışın. Bozanin yaninda meyve yada kuru yemiş akşam da az geldi gözüme köfteyi arttirip ekmeği azaltabilurdin.
Kızım gece uyumadı sabah 10 gibi ben de onunla uyudum ondan gecikti canım. Uykusuzluktan ne yediğimi bilemedim dün

Hesabınızdan rozetler kısmına gelin, yıldız rozetini aktifleştirin

Eki Görüntüle 2710382
Benimki aktif galiba
Günaydın kızlar
Günaydın canim
Sahil şeridinde yaşamak diyecektim bende
Bizde sahile indiğimizde balık tutanları uzun uzun izleriz
hem o hem de babadan kaynaklı

Amin canım sağlasın

E ela_2019 turşular kuruldu canım
Aklında kalmasın
Oh maşallah afiyetle yiyin insallah
Ask olsun canim ya Aralık ayından beri 9. Takimda yarışıyoruz surda bir kaç aydır mezun geziyorum diye hemencik unutmussun

Yani başka bir topikten alıntı yapiyorum sonra cevap veririm diye sonra burayi okuyorum burdan da alıntı yapiyorum. Alıntıları ekle dedigimde iki topigin alintisi da eklenmis oluyor mecbur birini sikmek zorunda kaliyorum

Yani başka bir topikten alıntı yapiyorum sonra cevap veririm diye sonra burayi okuyorum burdan da alıntı yapiyorum. Alıntıları ekle dedigimde iki topigin alintisi da eklenmis oluyor mecbur birini sikmek zorunda kaliyorum
Eskiden de öyleydi.
Hangi topikten alıntı yaptıysan önce orada cevapla, sonra burayı okumaya dön.
Tabi bizim menü sayfası kural dışı, orada alıntı yapıp, cevapları burada yazıyoruz

Hanimlar bende aktif olmak isterimde ama hala anlamadim seyler var ben biraz sizi takip edip konulari anladiktan sonra katilcam size insallah
Mesajları okuyarak ve sohbete katılarak başlayabilirsin.
Anlamaya çalışmakla vakit kaybetme bence.
Anlamadığın yerlerde yardımcı oluruz

Yürüyüşe mı çıksam akşama dolma sarma mı yapsam kararsız kaldım

Dünden beri "yıllarım gitti" şarkısını dinleye dinleye kendi kendime modumu düşürdüm
Beni de çok etkiler o şarkı o yüzden dinlemiyorum hiç
Bu arada sabah tartildim kızlar eksideyim insAllah bu hafta yeniden 8 leri gorucem
Muhteşem sonsuza kadar elveda 9lar diyeceğiz
Ask olsun canim ya Aralık ayından beri 9. Takimda yarışıyoruz surda bir kaç aydır mezun geziyorum diye hemencik unutmussun
Çocuk yoruyor kafası dağınık hoş gör bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…