Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Betülcüm sen daha önce diskalifiye olduğun için listeye girememişsin truly ve hoppişte yıldızlı diskalifiye yani 6 ay izin süresini aştığı için diskalifiye olmuşlar. Tabi onlara ılımlı yaklaşılıyor. Paylaşım alanında sordum. Henüz cevap gelmedi...bir de cafe lightta da mi sorsam ki :/

eyvah eyvahh
ya benim durumum :44:

seng paylaşım alanında son yazdığın mesajda benim ismim yok ama benim durumum nagiş ve fadime ablayla aynı olduğu için sanırım onların durumu ne olursa benim içinde aynısı geçerli olur diye düşünüyorum, yanlışmıyım?

no problemo....

Selam,

alçak pöskevit diskalifiye olduğumu bi unutmadı gitti :)))) çok zalım çıktı.... senin benim gibi katılımcıyı bul öpte başına koy getmicem işteee banane bananee....

çizelge hazır diğerlerininkini bulamadım aaa olmamış diyen doğrusunu desin bana :))))

ay betul ya

ben su an 84 kiloyum bu arada hedefim de 60

gecen hafta 85.5 gibi birseydim

Son düzenleme:

canım seni alıyoruz listeye..okumuşsundur belki paylaşım alanında..Eski olan arkadaşları da alıyoruz

Takıma giriyoruz sonundaaaaaaaaaaaaaaa

betüş arkadaşımmm beni 73.7 yazar mısın, geçen haftayı bilmiyorum korkudan tartılmamıştım ama şu an güncel kilom 73,7. Hedefimde 60.

Takıma giriyoruz sonundaaaaaaaaaaaaaaa

betüş arkadaşımmm beni 73.7 yazar mısın, geçen haftayı bilmiyorum korkudan tartılmamıştım ama şu an güncel kilom 73,7. Hedefimde 60.

canım biz seni yeni mi davet etmiştik.yoksa sende mi eski üyelerdensin

canım biz seni yeni mi davet etmiştik.yoksa sende mi eski üyelerdensin

seng ben eski üyelerdenimm, paylaşım alanında püsküt senin mesajına istinaden yazmıştı benim daha önce 9.takımda olduğumu, ayrıldı olarak görünüyordum ben de, nagiş ve fadime abla ile aynıydı durumum.

hiç olmamış olur mu ellerine sağlık süper olmuş
bütün bursa olmasada çeyrek bursada marshmallaw aradım en sonunda metroda buldum öğlen arası beyaz ve yeşil şeker hamurumu imal ettim yarında krabiyelerin üstüne süslemesi kaldı inş olur bide palonlardan olan palyaço aldım bakalım daha neler alıcam

o zaman sanırım daha önce senin üye adın yanlış yazılmış.nora diye geçiyor eski listede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…