Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bakk veremzsinnn diyooo kiz 73 dediysem 73.7 de olur yani kurtarir 1 yıl dolduğunda 40 kilo vermeyi hedefliyorummm birazhırs yaptim
Verirsin inş ama genelde 3 kilo senin kilon için fazla. 100 lerde veriliyor o kilolar bi haftada. 70 lerde zor o yüzden dedim. Sen vermezsin diye değil bebişim

Kızlar birşey soracam
Kızkardeşim annemlere gelecekti 2-3 gün sonra.(Karadeniz'de)
Birebir çalıştığı arkadaşında Corona pozitif çıkmış.(10 gündür birlikte çalışmamışlar bu arada)
Az önce beni aradı, "annem babam yaşlı, diğer kızkardeşim de hamile, sana geleyim" diye.(birazda kararsız kaldı, gelip gelmeme konusunda)
Ne yapsam bilemedim,
Gelsin birlikte vakit geçirelim de istiyorum.
En başta kendimi ve çocukları da riske atmak istemiyorum.
Eşimde yarın yine memleketine gidecek.
Eşim rahat rahat gidiyorken, kimlerle nasıl görüştüğünü de bilmiyorum açıkçası.
Bu durumda bacıma gelme demek haksızlık mı olur.
Siz olsanız ne yapardınız.
Bir akıl verin

Temizlik takıntın var mı?
Benim büyük kızın yükseleni başak, bizi öldürüyor takıntıları yüzünden.
Yürüyüşe gidip geliyoruz, üstümüzden çıkardığımız kıyafetleri bulamıyoruzkirli sepetine atmış hanımefendi, neymiş katlayıp kenara koymamışız

Canım kaç gün olmuş pozitif olalı iş arkadaşı
Zaten 10gundur beraberde calismamislar
Bence bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum eşin de memlekete gidecekmiş zaten
Kardesinde bi belirti olsaydı sizi tehlikeye atmazdı

Ben geri cevirmezdim

Eşim de aynı şeylerden muzdarip. Elbiseleri eskimiş yıkanmaktan Ben de bir de düzen takıntısı var. Bi de planladığım bir şey aksatınca korkunç derecede geriliyorum

Kaptanim siz kaç kardessiniz merak ettim

Canım bence en mantıklısı eğer maddi olarak onu çok zorlamayacaksa özel hastaneye gidip test yaptırması ve sonuca göre gönül rahatlığıyla istediği yere gitmesi ya da kendisini karantinaya alması. Aksi halde hem gitmek istediği yerlere gidemeyecek hem de gittiği yerlerde diken üstünde olacak

Dur daha soracaklarim var birazdan gelicem
Gel Bacım
Peki kenarlardan açılmıyor mu. Bide iyi kesiyor mu hepsi yere düşüyor mu
İyi iyi böyle bi iki vurmak lazım dökülüyor hamuru çok ince açmamak lazım o zaman açılıyor genelde
Ben olsam alırdım kızkardeşimi herif de yokken evde yapılan test kitleri var ondan sipariş ver gelsin keyfinize bakın

Verirsin inş ama genelde 3 kilo senin kilon için fazla. 100 lerde veriliyor o kilolar bi haftada. 70 lerde zor o yüzden dedim. Sen vermezsin diye değil bebişim
Evettt bence de fazla. Hele birde emzirirken 3 kilo olmasada 2.5 kilo olsun. Ben 90 larda da hiç 3 veremedim. Ama sıkmadım da zaten 3 için.
Çok kıl özellikleri var ben de pek sevmiyorum
Üfff erkeği öyle de kadını bilmiyorum
Başak kadınınin biraz huyuna gidicen galiba
E ela_2019 çok kasma canım, kendini, devamlılık daha önemli, her hafta eksi gelmene ihtiyacımız var, detoks yapıp sonraki hafta sabit yada artı gelirsen bozuşuruz sonra
Bozuşmayalimmm kaptanimmmm
Bu sefer kararliyim ocağa kadar hedefime ulaşacağım. Merak etme artı sabit yokkk

Yani 4 gün daha bekleyebilir aslında 14 günü tamamlanmis olur. Ama tabi sen gelme deme kendisi düşünür zaten.

Bende sıkıntı olmaz diye düşündüm ama o kadar pimpirikli ki kararsızlığı beni kararsız bıraktı

Maddi olarak problemi yok ama eşi çok relax, "sen abartıyorsun, birşey olmaz" kafasında...

Afiyet olsun

Tatli, dolma artıyı getirmiş zaten
spor süper

Afiyet olsun akşam çok fazla çeşit olmuş
Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun sporda yapılmış
Afiyet olsun dolmalar bittimi kaptanım
Suyu arttir spor harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…