Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hu hu millet nerdesiniz ? Gelin de iki sohbet edelim
Ben sanırım bu hafta izne ayrılıcam. Diyete devam edicem ama hiçbir şeye yetişemiyorum. Özellikle okul başladıktan sonra iyice nevrim şaştı. Gruba da yetişemiyorum. İki hafta falan uğramıcam buralara. Sonra toparlayınca dönerim inş

Valla kuzum kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı ben bu konularda aşırı kararsız kalıyorum bi yanım aman ne olacak kocam da gidiyor madem kardeşim de gelsin diye düşünür ama öte tarafım ayyyy iş arkadaşında çıkmış uzak durayım diye

Jasminium84
Başladın mı Ketojenik diyete canım.
Menüleri paylaşacak mısın bizimle
Başladım kuzum ama Karataya döndüm çünkü bi tane muz yedim akşam
Ketoda meyve yok biliyorsun
menülerimi yazacağım kuzum kızlardan anca fırsat buldum girmeye
ama 4 haftalık listemi yazmıştım istersen sana da göndereyim

Handandandan seviiimmm koooşşş
İzne ayrılacağım diyooorrr

Handandandan seviiimmm koooşşş
İzne ayrılacağım diyooorrr
Diyete ara vermicem kız ama cidden hiçbir şeye yetişemiyorum şu ara. Burayı da ihmal ediyorum. Biraz mola vermem gerekiyor. Okuldan gel çocuk ev yemek tekrar çocuk. Onu uyut gece 1 d kadar evi topla yapabilirsen spor yap duş al uyu tekrar sabah okul. Çocuklu diyet çalışma hayatı ve ev yordu beni. Koronadan dolayı yardımcı da alamıyorum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var zihinsel olarak

Ben aşırı detaycıyım Ve mükemmeliyetçiyim ve bu huyumdan Nefret ediyorum
Offf ikiside insani cokkk yorar. Aslında bende de vardı bu özellikler ama çocuklardan sonra baya torpulendim

10 gündür görüşmediyse bişey olmaz sanki cnm
Afiyet olsun akşam çok fazla çeşit olmuş
Saol cnm evet öyle oldu
Dolmalar bitti canım.
Suya tövbe ettim
Cuma günü bu hafta da suyu bol içerek deneyeyim dedim ve 4 lt su içtim, ertesi günde 3 lt içtim ve ödem topladım
4lt naptın kız sende vur deyince öldürüyon 3 lt yeterdi
Burdayım cnm çay iciyoruz sen napiosn

29 Ekim tatilini değerlendirecekler o kadar beklemezler
Himmm unuttum onu.
Öğlen sadece kuruyemş zorlamadı mu , sen de emzırıyordun galıba, sütünü olumsuz etkılıyor mu , ben buraz ondan cekınıyorum, yoksa daha agır bir diyet yapasım var
Yok canim zorlamadi. Benim sütümü uykusuzluk etkiliyor.
Geldimm ama cok torgunum gözüm kapalı yazıyorum.
Benayrildim 2 ayim boşa gitti. Ayrilanlarda şu an hep kilo aldi veremiyor sen bilirsin

Cok guzel menu spor harika cnm
Sagol cnm
Aynen havalar serinledi ya sen nerede oturuyordn cnm
Kız bende merakimdan. Bu ara burçlara takigim da seninkinide tuttururum kesin dediydim olmafi
:) anladm cnm
Benimde yukselenm basak ama temizlik takıntım hic yok sadece cok planlıyım ve daginikliga hic gelemiyorm genelde yukselen 30 yasimdan sonra daha baskin olur diyorlar sonradn cikarmi acaba icimden bi temizlik canavarı merakla bekiyorm acikcasi
Hmm zor bir soru bencede bi test yaptirma imkani varsa kafalar rahat olrdu enazindn. Ama ben gelme diyemezdim belirti de yoksa muhtemelen bisi yoktur ama ya varsa?
Pek yardimci olamadm sana
Afyt olsun cnm aksam cok hafif olmus bisiler ekliyebilirmissin sanki, spor guzel
Afyt olsn cnm sabahki sut muz yulaf karisiminin miktarlarisa onemli onlarida yazarmisn. Misal ben saglikli diye 6-7 yk yulafi bi anda yiyormusm birde neden kilo veremiyorm diyordm :) 2-3 yk yeterliymis. Menun guzel
Tessekurler cnm
Afiyet olsn cnm guzel bence menun
Kendi kendime sohbet ettim
Uyumaya gideyim en iyisi

Eksik menüler tamamlansın lütfen

Yarın görüşmek üzere
Iyi geceler kaptanım
sonu hep hüsran, biliyorum rahatlamak istiyorsun ama artı garanti
26.10.2020 Pazartesi

12.00
çıtır tavuklu yeşil salata
1 bardak ayran

19.30
6 yk et sote
2 havuç
1 salatalık
1 avuç fıstık
1 muz

su: 2,5 lt
Gayet hafif olmus cnm afiyet olsn

Yok almam inşallah devam edicem diyete. Ama bi süre internet diyetine de ihtiyacım var
Tlf diyeti bende düşünüyorum, ama günde iki ana 1 ara yapıp gelicem. Şu nerdeyse 3 ana 3 ara yapiyorum

Haklısın canım gerçekten yorucudur senin için
Ben geldimmm uyudumu senin minoş
Yok kuzum uyur muyum hiç
Burdayım cnm çay iciyoruz sen napiosn
Şifa olsun canım ben de içiyorum şimdi
Benayrildim 2 ayim boşa gitti. Ayrilanlarda şu an hep kilo aldi veremiyor sen bilirsin
Duy bunları duy denizbenimadim tecrübe konuşuyor

Tlf diyeti bende düşünüyorum, ama günde iki ana 1 ara yapıp gelicem. Şu nerdeyse 3 ana 3 ara yapiyorum
Biraz internete ara vericem. Ama almadan gelicem inşallah. Zaten baktım almaya başladım direkt u dönüş yaparım.ç

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun şu kaç lt onu da yazmalısın cnm
Afiyet olsun canım
26.10.2020 Pazartesi

12.00
çıtır tavuklu yeşil salata
1 bardak ayran

19.30
6 yk et sote
2 havuç
1 salatalık
1 avuç fıstık
1 muz

su: 2,5 lt
Afiyet olsun canım ama çok Olmuş sanki
Aynen havalar serinledi ya sen nerede oturuyordn cnm
Konyadayim canım sen nerdeydin

Biraz internete ara vericem. Ama almadan gelicem inşallah. Zaten baktım almaya başladım direkt u dönüş yaparım.ç
Bence msj imi anlamamis bende telefon diyetinden bahsetmiştim bi sabah bi akşam birde arada kisa geleceğim şu an 7/24 tlf elimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…