- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.801
Ben sanırım bu hafta izne ayrılıcam. Diyete devam edicem ama hiçbir şeye yetişemiyorum. Özellikle okul başladıktan sonra iyice nevrim şaştı. Gruba da yetişemiyorum. İki hafta falan uğramıcam buralara. Sonra toparlayınca dönerim inşHu hu millet nerdesiniz ? Gelin de iki sohbet edelim
Valla kuzum kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı ben bu konularda aşırı kararsız kalıyorum bi yanım aman ne olacak kocam da gidiyor madem kardeşim de gelsin diye düşünür ama öte tarafım ayyyy iş arkadaşında çıkmış uzak durayım diyeKızlar birşey soracam
Kızkardeşim annemlere gelecekti 2-3 gün sonra.(Karadeniz'de)
Birebir çalıştığı arkadaşında Corona pozitif çıkmış.(10 gündür birlikte çalışmamışlar bu arada)
Az önce beni aradı, "annem babam yaşlı, diğer kızkardeşim de hamile, sana geleyim" diye.(birazda kararsız kaldı, gelip gelmeme konusunda)
Ne yapsam bilemedim,
Gelsin birlikte vakit geçirelim de istiyorum.
En başta kendimi ve çocukları da riske atmak istemiyorum.
Eşimde yarın yine memleketine gidecek.
Eşim rahat rahat gidiyorken, kimlerle nasıl görüştüğünü de bilmiyorum açıkçası.
Bu durumda bacıma gelme demek haksızlık mı olur.
Siz olsanız ne yapardınız.
Bir akıl verin
Başladım kuzum ama Karataya döndüm
Ben sanırım bu hafta izne ayrılıcam. Diyete devam edicem ama hiçbir şeye yetişemiyorum. Özellikle okul başladıktan sonra iyice nevrim şaştı. Gruba da yetişemiyorum. İki hafta falan uğramıcam buralara. Sonra toparlayınca dönerim inş
Ayyyyy çok şekersin yaaaa
Diyete ara vermicem kız ama cidden hiçbir şeye yetişemiyorum şu ara. Burayı da ihmal ediyorum. Biraz mola vermem gerekiyor. Okuldan gel çocuk ev yemek tekrar çocuk. Onu uyut gece 1 d kadar evi topla yapabilirsen spor yap duş al uyu tekrar sabah okul. Çocuklu diyet çalışma hayatı ve ev yordu beni. Koronadan dolayı yardımcı da alamıyorum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var zihinsel olarak
Ben geldimmmHu hu millet nerdesiniz ? Gelin de iki sohbet edelim
Offf ikiside insani cokkk yorar. Aslında bende de vardı bu özellikler ama çocuklardan sonra baya torpulendimBen aşırı detaycıyım Ve mükemmeliyetçiyim ve bu huyumdan Nefret ediyorum
10 gündür görüşmediyse bişey olmaz sanki cnmKızlar birşey soracam
Birebir çalıştığı arkadaşında Corona pozitif çıkmış.(10 gündür birlikte çalışmamışlar bu arada)
Az önce beni aradı, "annem babam yaşlı, diğer kızkardeşim de hamile, sana geleyim" diye.(birazda kararsız kaldı, gelip gelmeme konusunda)
Ne yapsam bilemedim,
Bir akıl verin
Saol cnm evet öyle olduAfiyet olsun akşam çok fazla çeşit olmuş
4lt naptın kız sende vur deyince öldürüyon 3 lt yeterdiDolmalar bitti canım.
Suya tövbe ettim
Cuma günü bu hafta da suyu bol içerek deneyeyim dedim ve 4 lt su içtim, ertesi günde 3 lt içtim ve ödem topladım
Burdayım cnm çay iciyoruz sen napiosnHu hu millet nerdesiniz ? Gelin de iki sohbet edelim
Himmm unuttum onu.29 Ekim tatilini değerlendirecekler o kadar beklemezler
Yok canim zorlamadi. Benim sütümü uykusuzluk etkiliyor.Öğlen sadece kuruyemş zorlamadı mu , sen de emzırıyordun galıba, sütünü olumsuz etkılıyor mu , ben buraz ondan cekınıyorum, yoksa daha agır bir diyet yapasım var
Geldimm ama cok torgunum gözüm kapalı yazıyorum.Hu hu millet nerdesiniz ? Gelin de iki sohbet edelim
Benayrildim 2 ayim boşa gitti. Ayrilanlarda şu an hep kilo aldi veremiyorBen sanırım bu hafta izne ayrılıcam. Diyete devam edicem ama hiçbir şeye yetişemiyorum. Özellikle okul başladıktan sonra iyice nevrim şaştı. Gruba da yetişemiyorum. İki hafta falan uğramıcam buralara. Sonra toparlayınca dönerim inş
Yok almam inşallah devam edicem diyete. Ama bi süre internet diyetine de ihtiyacım varBenayrildim 2 ayim boşa gitti. Ayrilanlarda şu an hep kilo aldi veremiyorsen bilirsin
Cok guzel menu spor harika cnm26 Ekim Pazartesi
10:00 >>> 3 kepçe yoğurt + 1 yk keten tohumu
11:00 >>> 3 adet dolma
Domates, salatalık
13:30 >>> 10 adet badem
10 adet yer fıstığı
17:00 >>> 2 fincan kabak çekirdeği
Su >>> 1.5 lt
Spor >>> 140 dk orta tempolu yürüyüş
140*2= 280 puanPnrrr-12
Sagol cnmGüzel menüler afiyet olsun canım
Başınız sağolsun canım
Sağol canım
Hım bklm canım saolasin
Afiyet olsun güzel menü cnm
Yani saatlerce durmayacağı için bana da çok zararlı gibi gelmiyor ama bilemedim bklm bakıyorum netten
Afiyet olsun canım güzel menü
Bana göre yetersiz daha göre çok bile sanki afiyet olsun kaptanım
Aynen havalar serinledi ya sen nerede oturuyordn cnmİyi akşamlar kızlar birazdan akşam yemeğini yicez insAllah geliyormuş eşim bende o arada bı buraya bakayım dedim yürüyüş yapıldı artık biraz daha erken çıksam iyi olacak dönüşte hava esmeye başlıyor hafiften
:) anladm cnmKız bende merakimdan. Bu ara burçlara takigim da seninkinide tuttururum kesin dediydim olmafi
Benimde yukselenm basak ama temizlik takıntım hic yok sadece cok planlıyım ve daginikliga hic gelemiyorm genelde yukselen 30 yasimdan sonra daha baskin olur diyorlar sonradn cikarmi acaba icimden bi temizlik canavarıBen de Başak
Hmm zor bir soru bencede bi test yaptirma imkani varsa kafalar rahat olrdu enazindn. Ama ben gelme diyemezdim belirti de yoksa muhtemelen bisi yoktur ama ya varsa?Kızlar birşey soracam
Ne yapsam bilemedim,
Bir akıl verin
Afyt olsun cnm aksam cok hafif olmus bisiler ekliyebilirmissin sanki, spor guzel26ekim menüm
10:00
1 haşlanmış yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi domates
12:00 bi küçük elma
16:00 bi kase taze fasulye,4aci biber turşusu
4catal domates salatalık
18:30 bi elma
Su 3lt
Spor 20dk leslie 60pn
100 mekik 20pn
20sn plank 4pn
Toplam 84pnPnrrr-12
Afyt olsn cnm sabahki sut muz yulaf karisiminin miktarlarisa onemli onlarida yazarmisn. Misal ben saglikli diye 6-7 yk yulafi bi anda yiyormusm birde neden kilo veremiyorm diyordm :) 2-3 yk yeterliymis. Menun guzel26 ekım menum
09.00 süt muz yulaf ezmesi karışımı
13.00 haslanmıs yumurta ,1 dilim peynir, 1 tatlı kaşıgı tahin pekmez ,2 dilim tam bugdag ekmek
15.30 tonbalıgı(yagı suzulmus)
17:00 pekmezle yapılmış kalorısı cok az suffle (tatlıkrizim gelmişti :) )
19.00 birkepçe domates corbaso , bir kepce etli patetes yemegi
21.00 sütlü türk kahvesiyle son :)
Tessekurler cnmHarikabravooo
Afiyet olsn cnm guzel bence menunBugünkü menü
Kahvaltı 08.30
Bir haşlanmış yumurta
7 zeytin
Roka,tere
Bir dilim ekmek
Öğle 13.00
Altı kaşık kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Bir dilim ekmek.
Ara bir fincan rezene,bir avuç kuru dut
Aksam 18.30
Bir tane küçük uskumru,beş altı tane istavrit (fırınlanmış) bol salata,bir kase isirgan otlu çorba
Ara 20.00 iki tane hurma iki ceviz ve rezene
9 bin adım 3 litre su
Iyi geceler kaptanımKendi kendime sohbet ettim
Uyumaya gideyim en iyisi
Eksik menüler tamamlansın lütfen
Yarın görüşmek üzere
Ben sanırım bu hafta izne ayrılıcam. Diyete devam edicem ama hiçbir şeye yetişemiyorum. Özellikle okul başladıktan sonra iyice nevrim şaştı. Gruba da yetişemiyorum. İki hafta falan uğramıcam buralara. Sonra toparlayınca dönerim inş
Gayet hafif olmus cnm afiyet olsn26.10.2020 Pazartesi
12.00
çıtır tavuklu yeşil salata
1 bardak ayran
19.30
6 yk et sote
2 havuç
1 salatalık
1 avuç fıstık
1 muz
su: 2,5 lt
Tlf diyeti bende düşünüyorum, ama günde iki ana 1 ara yapıp gelicem. Şu nerdeyse 3 ana 3 ara yapiyorumYok almam inşallah devam edicem diyete. Ama bi süre internet diyetine de ihtiyacım var
Haklısın canım gerçekten yorucudur senin içinDiyete ara vermicem kız ama cidden hiçbir şeye yetişemiyorum şu ara. Burayı da ihmal ediyorum. Biraz mola vermem gerekiyor. Okuldan gel çocuk ev yemek tekrar çocuk. Onu uyut gece 1 d kadar evi topla yapabilirsen spor yap duş al uyu tekrar sabah okul. Çocuklu diyet çalışma hayatı ve ev yordu beni. Koronadan dolayı yardımcı da alamıyorum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var zihinsel olarak
Yok kuzum uyur muyum hiçBen geldimmmuyudumu senin minoş
Şifa olsun canım ben de içiyorum şimdiBurdayım cnm çay iciyoruz sen napiosn
Duy bunları duyBenayrildim 2 ayim boşa gitti. Ayrilanlarda şu an hep kilo aldi veremiyorsen bilirsin
Biraz internete ara vericem. Ama almadan gelicem inşallah. Zaten baktım almaya başladım direkt u dönüş yaparım.çTlf diyeti bende düşünüyorum, ama günde iki ana 1 ara yapıp gelicem. Şu nerdeyse 3 ana 3 ara yapiyorum
Bugün 5 lerle laboratuvarda dersim vardı. Mikroskopta görüntü bulmak için 1 saat uğraştım. Zihnim o kadar yorgun ki. Bi zihin detoksuna sokucam kendimiHaklısın canım gerçekten yorucudur senin için
Haklısın canım gerçekten yorucudur senin için
Yok kuzum uyur muyum hiç
Şifa olsun canım ben de içiyorum şimdi
Duy bunları duydenizbenimadim tecrübe konuşuyor
If diyeti yapamayan eloşTlf diyeti bende düşünüyorum, ama günde iki ana 1 ara yapıp gelicem. Şu nerdeyse 3 ana 3 ara yapiyorum
Afiyet olsun canım26ekim menüm
10:00
1 haşlanmış yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi domates
12:00 bi küçük elma
16:00 bi kase taze fasulye,4aci biber turşusu
4catal domates salatalık
18:30 bi elma
Su 3lt
Spor 20dk leslie 60pn
100 mekik 20pn
20sn plank 4pn
Toplam 84pnPnrrr-12
Afiyet olsun şu kaç lt onu da yazmalısın cnm26 ekım menum
09.00 süt muz yulaf ezmesi karışımı
13.00 haslanmıs yumurta ,1 dilim peynir, 1 tatlı kaşıgı tahin pekmez ,2 dilim tam bugdag ekmek
15.30 tonbalıgı(yagı suzulmus)
17:00 pekmezle yapılmış kalorısı cok az suffle (tatlıkrizim gelmişti :) )
19.00 birkepçe domates corbaso , bir kepce etli patetes yemegi
21.00 sütlü türk kahvesiyle son :)
Afiyet olsun canımBugünkü menü
Kahvaltı 08.30
Bir haşlanmış yumurta
7 zeytin
Roka,tere
Bir dilim ekmek
Öğle 13.00
Altı kaşık kıymalı patlıcan yemeği
Salata
Bir dilim ekmek.
Ara bir fincan rezene,bir avuç kuru dut
Aksam 18.30
Bir tane küçük uskumru,beş altı tane istavrit (fırınlanmış) bol salata,bir kase isirgan otlu çorba
Ara 20.00 iki tane hurma iki ceviz ve rezene
9 bin adım 3 litre su
Afiyet olsun canım ama çok Olmuş sanki26.10.2020 Pazartesi
12.00
çıtır tavuklu yeşil salata
1 bardak ayran
19.30
6 yk et sote
2 havuç
1 salatalık
1 avuç fıstık
1 muz
su: 2,5 lt
Konyadayim canım sen nerdeydinAynen havalar serinledi ya sen nerede oturuyordn cnm
Sağol canımŞifa olsun canım ben de içiyorum şimdi
Bence msj imi anlamamis bende telefon diyetinden bahsetmiştimBiraz internete ara vericem. Ama almadan gelicem inşallah. Zaten baktım almaya başladım direkt u dönüş yaparım.ç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?