- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.781
Kızım da öyleEşim de aynı şeylerden muzdarip. Elbiseleri eskimiş yıkanmaktanBen de bir de düzen takıntısı var. Bi de planladığım bir şey aksatınca korkunç derecede geriliyorum
Dolmalar bitti canım.Afiyet olsun dolmalar bittimi kaptanım
Suyu arttir spor harika
Ketojenik diyet yaparken 3 haftada 8 kiloyu 3-3-2 şeklinde vermiştim, 76.5 'dan 68 'e iniş 3 hafta da olmuştu ama cildimde bozulma farkettim.Verirsin inş ama genelde 3 kilo senin kilon için fazla. 100 lerde veriliyor o kilolar bi haftada. 70 lerde zor o yüzden dedim. Sen vermezsin diye değil bebişim
Hiç fikrim yok canım, kızlardan fikri olan çıkar.Kızlar bir şey sorucam,bu akşam uskumru atmıştık fırına,iki tane kaldı,acaba yarın yenir mi ? Atayım mi? Bilemedim
Çok iyi. Aclık hıssetmıyor musun,baya zorlayıcı bi menu. Acı bıber metabolızmayı hızlandırır ama tursu oldugu için su tutar odem yapabılır
Öğlen sadece kuruyemş zorlamadı mu , sen de emzırıyordun galıba, sütünü olumsuz etkılıyor mu , ben buraz ondan cekınıyorum, yoksa daha agır bir diyet yapasım var
Harikabravooo
O sayfada yorum yapmıyoruz canımAz kalorili waffle tarifi verebilirim
Ben de normalde öyle tüketirim,eşim aç gözlülük yapıp çok almıştı hepsini firinladim ama işte emin olamadım yenir mi yenmez mi diyeHiç fikrim yok canım, kızlardan fikri olan çıkar.
Ben et ürünlerini tek öğünlük yapıyorum mikroorganizma üremesin diye
Tamamdır pardon:/O sayfada yorum yapmıyoruz canım
Orası sadece menü yazma sayfası
Tek kuralımız menü yazmak değil tatlım.26 ekım menum
09.00 süt muz yulaf ezmesi karışımı
13.00 haslanmıs yumurta ,1 dilim peynir, 1 tatlı kaşıgı tahin pekmez ,2 dilim tam bugdag ekmek
15.30 tonbalıgı(yagı suzulmus)
17:00 pekmezle yapılmış kalorısı cok az suffle (tatlıkrizim gelmişti :) )
19.00 birkepçe domates corbaso , bir kepce etli patetes yemegi
21.00 sütlü türk kahvesiyle son :)
Ayşe9.TAKIM AİLESİNE HOŞGELDİNİZ
9.TAKIM KAPTANI
Handandandan
9.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI
U UcanSupurge
@Beyazkugu87
@Pnrrr-20
9.TAKIM KURALLARI
Diyet motivasyonunun devam ettirilebilmesi için günlük 10 mesaj paylaşımı zorunludur, her üye tüm mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür.
Her gün en geç saat 21:00 'da menü paylaşımı yapmak ve diğer üyelerin menülerine yorum yapmak mecburidir.(Menü paylaşım sayfasına yukarıdaki ⬆ etiketten ulaşabilirsiniz)
Menümüzü paylaşırken tükettiğimiz su miktarı da belirtilmelidir.(Tüketilmesi gereken su miktarı kilomuz ile 0.033 çarpılarak bulunur)
Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmemek için hafta da 3-4 kez en az 45 dk spor yapılmalıdır.
Basit karbonhidrat içeren besinleri (şekerli ve unlu) tüketmemeye gayret gösteriyoruz.
Cuma ve Pazartesi günleri en geç saat 14:00 'a kadar kilo bildirimi yapmak zorunludur, Cuma günü bildirim yapmayan takımdan uzaklaştırılır.
2 hafta üst üste kilo veremeyen yada kilo alan listeden çıkarılır.
Yeni üyenin deneme süresi 2 haftadır, kaptanın gerek duyduğu durumlarda bu süre uzayabilir.
Diyet motivasyonunu düşüren, diğer üyeler ile polemiğe giren üye süresiz olarak takımdan uzaklaştırılır.
Takım kurallarına uymayan, uyarıldığı halde devam eden üye diskalifiye edilir.
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar aşağıdaki "9.TAKIM TANITIM FORMU"nu kopyalayıp doldurarak paylaşırsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
KİLO BİLDİRİM ÖRNEĞİ
GEÇEN CUMA: 80.0
BUGÜN: 78.7
FARK: -1.3
YÜZDE: % 1.63
YÜZDE HESAPLAMA
*** Geçen haftaki kilodan bu haftaki kilo çıkarılır.
*** Aradaki fark 100 ile çarpılır.
*** Çıkan sonuç geçen haftaki kiloya bölünür.
*** Örnek ile açıklayacak olursak;
GEÇEN CUMA: 80.0
BUGÜN: 78.7
FARK: -1.3 olan bildirimin yüzdesi
80-78.7=1.3 kg
1.3×100= 130
130÷80= 1.625
*** Virgülden sonraki 3.rakam 5 ve 5 'den büyük ise, önündeki sayıya (virgülden sonraki 2.rakama) 1 ekliyoruz ve yüzdemiz 1.63 oluyor
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ:
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
MEDENİ DURUMUNUZ:
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:
EMZİRİYOR MUSUNUZ:
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
♥♥♥2020 YILI MEZUNLARIMIZ♥♥♥
@mer_4260 (73.0/59.9/13.1/%17.95)
@Pnrrr-20 (75.5/66.2/9.3/%12.32)
@GastrikAsit (83.2/67.8/15.4/%18.51)
@L4L4 (77.1/63.9/13.2/%17.12)
@Muzmus (67.6/60.7/6.9/%10.21)
U UcanSupurge (91.0/64.8/26.2/%28.79)
Jasminium84 (65.7/56.4/9.3/%14.16)
@Elif yildizz (76.0/63.9/12.1/%15.92)
@Zeycan123 (76.8/57.0/19.8/%25.78)
@LoveAndMarriage (70.4/63.0/7.4/%10.51)
@Yasamakguzel123 (65.8/56.8/9.0/%13.67)
@Namaria (119/100.6/18.4/%15.46)
Not: Altı çizili rakamlar verilen kg miktarıdır.
Hedef kilon kaç AyşecimAyşe
76 kilo ile başladım şimdi 75.3
Boy 163
Evli 4 aylık bebek sahibi emziren anne
Mühendisim
Şuan dogum iznindeyim
Hedefım dogum kilolarını vermek
Yok ilk defa burdayım. Yarışmadım. Hedefkilom oncelık hamıle kaldıgım kilo olan 65 ama sonrasında 55 :))Hedef kilon kaç Ayşecim
Daha önce başka takımda yarıştın mı
Bi dur ya erkenden gidiyon erkenden geliyon denk gelemiyoruz senle deKendi kendime sohbet ettim
Uyumaya gideyim en iyisi
Eksik menüler tamamlansın lütfen
Yarın görüşmek üzere
O da vardı de miBende bu yönden bakıyorum ama onun herifi olacak
Bilemedim canım balık riskli bi ürünKızlar bir şey sorucam,bu akşam uskumru atmıştık fırına,iki tane kaldı,acaba yarın yenir mi ? Atayım mi? Bilemedim
Paylaştı ya 4 haftalık hem de destan gibi
Böyle durumlarda fazlasını dondurucuya kaldırıyorum benBen de normalde öyle tüketirim,eşim aç gözlülük yapıp çok almıştı hepsini firinladim ama işte emin olamadım yenir mi yenmez mi diye
Bunları ben de söyledim sen yokken ama dikkate alınıp cevap bile yazılmadıTek kuralımız menü yazmak değil tatlım.
İlk sayfa ilk mesajdaki kurallarımıza tekrar gözatar mısın?
Birde tanıtım formunu doldurmamıştın.
Tüm kurallarımıza sıkı sıkıya uyacaksan tanıtım formunu (kopyalayıp, buraya yapıştırırarak) doldur seni tanıyalım
Fazla zaten. Sarkma ihtimali de yüksekKetojenik diyet yaparken 3 haftada 8 kiloyu 3-3-2 şeklinde vermiştim, 76.5 'dan 68 'e iniş 3 hafta da olmuştu ama cildimde bozulma farkettim.
Hızlı vermek moral artırıyor ama ciltteki bozulma benim moralimi bozmuştu
Ben böyle bir şüpheyle yolculuğa çıkmazdım açıkçası. Maddi problemi yoksa eşine sormasına bile gerek yok gidip testini yaptırsın hemenMaddi olarak problemi yok ama eşi çok relax, "sen abartıyorsun, birşey olmaz" kafasında...
Ben aşırı detaycıyım Ve mükemmeliyetçiyim ve bu huyumdan Nefret ediyorumff erkeği öyle de kadını bilmiyorum
Başak kadınınin biraz huyuna gidicen galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?