Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşim de aynı şeylerden muzdarip. Elbiseleri eskimiş yıkanmaktan Ben de bir de düzen takıntısı var. Bi de planladığım bir şey aksatınca korkunç derecede geriliyorum
Kızım da öyle
Kızların odalarını ayrı ayrı değil, yatak odaları ve çalışma odalarını ortak yaptım, kızkardeşine dar ediyor bu huyu yüzünden, odalarını ayırmayı düşünmeye başladım

Afiyet olsun dolmalar bittimi kaptanım
Suyu arttir spor harika
Dolmalar bitti canım.
Suya tövbe ettim
Cuma günü bu hafta da suyu bol içerek deneyeyim dedim ve 4 lt su içtim, ertesi günde 3 lt içtim ve ödem topladım

Verirsin inş ama genelde 3 kilo senin kilon için fazla. 100 lerde veriliyor o kilolar bi haftada. 70 lerde zor o yüzden dedim. Sen vermezsin diye değil bebişim
Ketojenik diyet yaparken 3 haftada 8 kiloyu 3-3-2 şeklinde vermiştim, 76.5 'dan 68 'e iniş 3 hafta da olmuştu ama cildimde bozulma farkettim.
Hızlı vermek moral artırıyor ama ciltteki bozulma benim moralimi bozmuştu

Kızlar bir şey sorucam,bu akşam uskumru atmıştık fırına,iki tane kaldı,acaba yarın yenir mi ? Atayım mi? Bilemedim
Hiç fikrim yok canım, kızlardan fikri olan çıkar.
Ben et ürünlerini tek öğünlük yapıyorum mikroorganizma üremesin diye

Çok iyi. Aclık hıssetmıyor musun,baya zorlayıcı bi menu. Acı bıber metabolızmayı hızlandırır ama tursu oldugu için su tutar odem yapabılır

Öğlen sadece kuruyemş zorlamadı mu , sen de emzırıyordun galıba, sütünü olumsuz etkılıyor mu , ben buraz ondan cekınıyorum, yoksa daha agır bir diyet yapasım var

Az kalorili waffle tarifi verebilirim
O sayfada yorum yapmıyoruz canım
Orası sadece menü yazma sayfası

Hiç fikrim yok canım, kızlardan fikri olan çıkar.
Ben et ürünlerini tek öğünlük yapıyorum mikroorganizma üremesin diye
Ben de normalde öyle tüketirim,eşim aç gözlülük yapıp çok almıştı hepsini firinladim ama işte emin olamadım yenir mi yenmez mi diye

Tek kuralımız menü yazmak değil tatlım.
İlk sayfa ilk mesajdaki kurallarımıza tekrar gözatar mısın?
Birde tanıtım formunu doldurmamıştın.
Tüm kurallarımıza sıkı sıkıya uyacaksan tanıtım formunu (kopyalayıp, buraya yapıştırırarak) doldur seni tanıyalım

Ayşe
76 kilo ile başladım şimdi 75.3
Boy 163
Evli 4 aylık bebek sahibi emziren anne
Mühendisim
Şuan dogum iznindeyim
Hedefım dogum kilolarını vermek

Ayşe
76 kilo ile başladım şimdi 75.3
Boy 163
Evli 4 aylık bebek sahibi emziren anne
Mühendisim
Şuan dogum iznindeyim
Hedefım dogum kilolarını vermek
Hedef kilon kaç Ayşecim
Daha önce başka takımda yarıştın mı

Bende bu yönden bakıyorum ama onun herifi olacak
O da vardı de mi
Kızlar bir şey sorucam,bu akşam uskumru atmıştık fırına,iki tane kaldı,acaba yarın yenir mi ? Atayım mi? Bilemedim
Bilemedim canım balık riskli bi ürün
Jasminium84
Başladın mı Ketojenik diyete canım.
Menüleri paylaşacak mısın bizimle
Paylaştı ya 4 haftalık hem de destan gibi tabi o Sıra mahpustaydın galiba görmemiş olabilirsin
Ben de normalde öyle tüketirim,eşim aç gözlülük yapıp çok almıştı hepsini firinladim ama işte emin olamadım yenir mi yenmez mi diye
Böyle durumlarda fazlasını dondurucuya kaldırıyorum ben
Bunları ben de söyledim sen yokken ama dikkate alınıp cevap bile yazılmadı

Ketojenik diyet yaparken 3 haftada 8 kiloyu 3-3-2 şeklinde vermiştim, 76.5 'dan 68 'e iniş 3 hafta da olmuştu ama cildimde bozulma farkettim.
Hızlı vermek moral artırıyor ama ciltteki bozulma benim moralimi bozmuştu
Fazla zaten. Sarkma ihtimali de yüksek

Maddi olarak problemi yok ama eşi çok relax, "sen abartıyorsun, birşey olmaz" kafasında...
Ben böyle bir şüpheyle yolculuğa çıkmazdım açıkçası. Maddi problemi yoksa eşine sormasına bile gerek yok gidip testini yaptırsın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…