- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.281
seng ben eski üyelerdenimm, paylaşım alanında püsküt senin mesajına istinaden yazmıştı benim daha önce 9.takımda olduğumu, ayrıldı olarak görünüyordum ben de, nagiş ve fadime abla ile aynıydı durumum.
hiç olmamış olur mu ellerine sağlık süper olmuş
bütün bursa olmasada çeyrek bursada marshmallaw aradım en sonunda metroda buldum öğlen arası beyaz ve yeşil şeker hamurumu imal ettimyarında krabiyelerin üstüne süslemesi kaldı inş olur bide palonlardan olan palyaço aldım bakalım daha neler alıcam
canım seni alıyoruz listeye..okumuşsundur belki paylaşım alanında..Eski olan arkadaşları da alıyoruz
betüş şoka uğradıgeliyorum hemen
kız betüüüş.Anaaam inme falan inmedi demi
Takıma giriyoruz sonundaaaaaaaaaaaaaaa
betüş arkadaşımmmbeni 73.7 yazar mısın, geçen haftayı bilmiyorum korkudan tartılmamıştım ama şu an güncel kilom 73,7. Hedefimde 60.
kolay gelsin nagişcim :)
NoRaaacım senin üye adın eski listede yanlış yazılmış o zaman nora diye geçiyor..
İmDaaaaaaaT:18::18: yardım edin ben şimdi son etap izne ayrılanları kaça bölüyodum.7mi 8mi
oooo demek bende varıım nihaaayet... pöskeviti oldum olası pek çok severim zaten... hep sorardım benim niye bir pöskevitim yok diye
Olabilir sengcim, eski kaptanımız murch aa'ları eklemeden bildirdi sanırım beni, işte o nora benimm
Artık asli üyelerin olduğu takım listemiz bu hafta netleşirrr sanırım.
saches84 kilo bildirmiş ki bugün ben şöyle düşünüyorum.kendisi şu aralar yoğun olduğu için biraz daha beklemeliyiz gibi geliyor..
Betülcüm kafam epeyce karıştı yazar mısın o listedekilerden kimleri yazıyoruz listeye..
eğer eskileri soruyorsan ben, nora, fadime, nagişşş, Trull o da gelcek ,
sache84 , zehra_s aktif arkidişler
çok yeniler goksenn , brsmhmmt bu ne biçim isim yahu açılımını yapıyorum büşra mehmet mete, bildim ama dimiiii yok büşra olmuyo baştaki :)) , soguk su pek bilemiyorum ne kadar katılmak isterler...
canım trull bu hafta listeye girmek istemediğini söylemişti sanki.yanlış mı hatırlıyorum ki..
brsmhmmt bu hafta transfer oluyor.hafta gelecek takım saches84 aktif ama yinede kararsız kaldım :/
hoppidicik te vaaar unutmayalım maazallahh....
hopiş haftaya gireceğim demişti listeye :44:hoppidicik te vaaar unutmayalım maazallahh....
unut unutta yoluversin seniayırmam bak bilesin
unut unutta yoluversin seniayırmam bak bilesin
kızlar listemiz şöyle :18: :
9. Takım Cuma zayıflama yarışması 283. Etap
zehra_s 64,2/63,4/0,8/%1,25 yeni üye hedef kilo 60
fadime02 98/97,3/0,14/%0,14 276. etapta ayrıldı kilosu 5e bölündü.
nagieymen 64,8/66,5/-0,34/%-0,52 276. etapta ayrıldı kilosu 5e bölündü.
btlbetul 64,3/66,1/-0,04/%-0,06 234. etapta diskalifiye edilen üye geri döndü.Kilosu 49a bölündü.
NoRaaa 70/73,7/-0,74/%-1,06 daha önce üye adı yanlış yazılmış (Nora) 276. etapta ayrıldı kilosu 5e bölündü.
9. takım toplam yüzdesi % 0,03 geçen hafta bildirim yapılmadığından 2ye bölündü
bu haftayı hallettiğimize göre.Bundan sonra dikkat zirvede olacaktır.
Eline sağlık seng ama seni göremedimm listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?