- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.821
Yok kız anladımBence msj imi anlamamis bende telefon diyetinden bahsetmiştimbi sabah bi akşam birde arada kisa geleceğim şu an 7/24 tlf elimde
Bende istanbul avrupa yakasi cnmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun şu kaç lt onu da yazmalısın cnm
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ama çok Olmuş sanki
Konyadayim canım sen nerdeydin
İnternetten telefondan kopamıyoruz ki benim çok dersim yok ama carta curta mesajYok almam inşallah devam edicem diyete. Ama bi süre internet diyetine de ihtiyacım var
Ayyy bi anda olmaz alıştıra alıştıraYok kız anladımama ben çaya attığım şeker gibi toptan kesicem bi süre
Anladım bacım if diyeti de iki öğün ya onu yapamadın bunu mu yapacaksın dediydimAyyy sende mi anlamadin
Guzel cnm afyt olsun spor da var26 Ekim Pazartesi
Kahvaltı 10:40
3 zeytin
Domates
2 dilim tam buğday ekmeği ile peynirli tost
Çay
Ara 14:00
1 bardak sütle + 3 kaşık yulaf ezmesi + yarım şeftali + 1 çay kaşığı bal + 2 ceviz
Akşam 19:30
5 kaşık etli nohut
Bol salata
5 kaşık yoğurt
Avuç içi kadar ince bazlama
Su 2 lt anca olur
Spor 40 dk tempolu yürüyüş 120 puanPnrrr-12
Ama cidden if yapamiyom. Bana göre değil bebegim. Kilo verdir miyor bana. Ben olayımı anladimmm. 14 şubatra hedef tamamdirIf diyeti yapamayan eloş
Eee buraya niye o kadar az geliyon. Nerelere takiliyon sole bakimBende elimde surekli telefonlaym ya
Benim de öyle telefon bilgisayarBende elimde surekli telefonlaym ya
Ayyy harbi ikinizide anlamamış im yaaaAnladım bacım if diyeti de iki öğün ya onu yapamadın bunu mu yapacaksın dediydim
Valla benim sosyal medyam yok bi whatsap bi burasıEee buraya niye o kadar az geliyon. Nerelere takiliyon sole bakim
De git yatAyyy harbi ikinizide anlamamış im yaaa
Belli oluyor demi çok uykum gelmis
Öfff sorma benim de yok tu kafam c9k rahatti. Şimdi üniv için instagram açtım baktıkça bakiyom.Valla benim sosyal medyam yok bi whatsap bi burası
Ama ne yapıyosan 2 günde 1.1 harikaA
Ama cidden if yapamiyom. Bana göre değil bebegim. Kilo verdir miyor bana. Ben olayımı anladimmm. 14 şubatra hedef tamamdir
Şşş o iş bendeniran dan da tehdit i aldim zaten
Hım anladım canımBende istanbul avrupa yakasi cnm
Sağol canımGuzel cnm afyt olsun spor da var
Kiz emiyor yataga koyduğum gibi xıı pişşDe git yat
Ben de sırf bu yüzden açamıyorum video fotoğraf bakarım akşama kadar kesinÖfff sorma benim de yok tu kafam c9k rahatti. Şimdi üniv için instagram açtım baktıkça bakiyom.
Kiz 2 günde 2 de verdim ama sonra aldimAma ne yapıyosan 2 günde 1.1 harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?