- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.881
Attığın listeyi gördüm canımBaşladım kuzum ama Karataya döndümçünkü bi tane muz yedim akşam
Ketoda meyve yok biliyorsun
menülerimi yazacağım kuzum kızlardan anca fırsat buldum girmeye
ama 4 haftalık listemi yazmıştım istersen sana da göndereyim
İzne ayrılıp liste sırası bekleyenlerin kuyruğu uzun deseydin
En az 2 hafta liste dışı kalınıyor canım.Biraz internete ara vericem. Ama almadan gelicem inşallah. Zaten baktım almaya başladım direkt u dönüş yaparım.ç
Gecmis olsun cnm sen nasilsn basladnmi dikkat etmeye menu de yaz istersnBugün bi türlü yazamadım kızım elimden almaya çalıştı telefonu soğuk almış bayağı huysuz.
Hayırlı geceler hanimlar
Hurmalar orta boydu cnm hatta 1si kucuktu sanrmbence guzel olmus afiyet olsun
bence guzel afiyet olsun
hurma kucuklerdense guzel olmus
aksam cok hafif gecirmissin
hafif bu gun olmus afiyet olsun
tatli krizlerinde tarcinli sutde icebilirsin canim oda kesiyo
hurmayi tekli sayida yemek gerekiyomus
burdan duymustum ama kimin dedigini hatirlamiyorum
tekli rakamda yenince kg yapmiyomus
muz olmasad olurmus sanki
bilrmedim.cnm
afiyet olsun guzel bence
butun ogun karbon olmus
ama misafirlikte oluncada ev sahibine bence ayip oluyo ya
Gecmis olsn cnm kiyamam sogan falan koyarm ben basucuna oyle durumlardaGünaydın kızlarbu gece hiç uyuyamadık beni geçtim kuzum da derin uyuyamadi genzinde balgam var ne çıkarabiliyor ne yutabiliyor çıkarması için var mıı bildiğiniz bir yöntem
Ama başka kurallard var deglmi mesela kilo aldiysa da girebiliyormu 4. cumaEn az 2 hafta liste dışı kalınıyor canım.
Ayrıldığın Cumadan sayarsan 4.Cuma listeye tekrar girebiliyorsun
hangi meyve yediğine göre değişir balım, eğer çilek ahududu vs ise yiyebiliyor zaten ama muz elma falan yok10 gunde bi belirtisi olurdu illaki
bence yoktur
3 ha neysede 4 cokmus kaptanim
kizimda ketojenik yapiyo ama meyve yiyo
nasil oluyo ozaman
ayni benimde
evet kuzum haklısın, bundan sonra öğlen öğünümde yiyeceğimBiber dolması hariç çok iyi , pirinç ten biraz uzak durmak iyi olabilir canım olsunnn
Bazı diyetısyenler tereyagını ve katı yagları yasaklıyot ama ben dr bılmıyorum, yorum bekleyelım bılgısı olandan , tereyag serbest mi
Afiyet olsun canım
Akşam saat olarak birazcık gece kalmış gibi ama geç yattıysan problrm olmaz bence canım afıyet olsun
Fıstık ve muzu ana öğün yerine ikindü vaktı araogunde yesen çoookkk daha iyi olabılırdı canım afıyet olsun
yazacağım kuzum, başka göre disipline edemiyorum zaten kendimiAttığın listeyi gördüm canım
Menü sayfasına menülerini yazacak mısın diye sormak istemiştim
Valla kuzum kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı ben bu konularda aşırı kararsız kalıyorum bi yanım aman ne olacak kocam da gidiyor madem kardeşim de gelsin diye düşünür ama öte tarafım ayyyy iş arkadaşında çıkmış uzak durayım diye
10 gündür görüşmediyse bişey olmaz sanki cnm
Hmm zor bir soru bencede bi test yaptirma imkani varsa kafalar rahat olrdu enazindn. Ama ben gelme diyemezdim belirti de yoksa muhtemelen bisi yoktur ama ya varsa?
Bisey olsaydi 10 günde cikardi sanirim, Eger ici rahat etmicekse neden
Bugün tekrar konuşuruz, kararını netleştirmiştir muhtemelen.10 gunde bi belirtisi olurdu illaki
bence yoktur
Tabi canım.Ama başka kurallard var deglmi mesela kilo aldiysa da girebiliyormu 4. cuma
Kaç aylıktı canımGünaydın kızlarbu gece hiç uyuyamadık beni geçtim kuzum da derin uyuyamadi genzinde balgam var ne çıkarabiliyor ne yutabiliyor çıkarması için var mıı bildiğiniz bir yöntem
Bebeğe niye içirdin ki mercimek :))Gunaydinnnlarrr. Dün bebeğime mercümek corbasi icirmistim, bu gece halim harapti. Bütün vücudum ödem. Ellerim bileklerim agriyor. Hemen tartiya da yansıdı tabi73 u göreyim derken umarim 75 i koruyabilirim
hazir marketden almistimAfiyet olsun canım kahveli yoğurt nasıl oluyor
yok muzda yiyebiliyo ama gr hesabiylahangi meyve yediğine göre değişir balım, eğer çilek ahududu vs ise yiyebiliyor zaten ama muz elma falan yok
gazmi yapti bebekteGunaydinnnlarrr. Dün bebeğime mercümek corbasi icirmistim, bu gece halim harapti. Bütün vücudum ödem. Ellerim bileklerim agriyor. Hemen tartiya da yansıdı tabi73 u göreyim derken umarim 75 i koruyabilirim
Senin kızın gelişim çağında olduğum için keskin bir Ketojenik diyet uygulanamaz canım..yok muzda yiyebiliyo ama gr hesabiyla
Almadan hatta vererek dönücem inşallah kaptanım. Küçük bi internet molası vericem sadece. Bu hafta listeye biri girerse 6 kişi olursanız izne ayrılmak istiyorumEn az 2 hafta liste dışı kalınıyor canım.
Ayrıldığın Cumadan sayarsan 4.Cuma listeye tekrar girebiliyorsun
Kiz artik bebeklikten çıktı diye düşündüm. 11 aylık olacakBebeğe niye içirdin ki mercimek :))
75 bize yeter
olabilir kaptanimSenin kızın gelişim çağında olduğum için keskin bir Ketojenik diyet uygulanamaz canım..
Zayıflamak için yapılıyorsa kırmızı meyveler hariç meyve yasak oluyor
ben girerimAlmadan hatta vererek dönücem inşallah kaptanım. Küçük bi internet molası vericem sadece. Bu hafta listeye biri girerse 6 kişi olursanız izne ayrılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?