- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.921
Eski makineler çok daha kaliteli güzeldir bence, hevesin varsa denemelere videolar izleyerek başlayabilirsinteyzem ceyizime sikis makinesi almisti
8 senedir daha acip denemedim
hevesleniyorum ama bilmedigim icinde cesaret edemoyorum
Yeniiilerini almak lazimmmamin insallh:)
gecen seneki elbiseleri olmuyo diye cok mutlu oluyorum:))
ama lahana corbasi yapip zayiflayanlar da varCanim lahana ve karnabahar herkese şişkinlik yapar diye düşünüyordum hep
sadece sokuk dikecek kadar ogrensem yeter aslindaEski makineler çok daha kaliteli güzeldir bence, hevesin varsa denemelere videolar izleyerek başlayabilirsin
aynen:)))Yeniiilerini almak lazimmm
Benim oğlanla yaşıt bir oğlu var, 6 yaşında da kızı var canım.Hayırlisi olsun inşallah. Cocuklari varmi cnm
Günaydın kaptanımGünaydın Hanımlar
Tartıya son 3 gün
Menülerde karbonhidrat mümkünse olmasın
Şişlik ve ödem yapacak unlu besinler, baklagiller ve turşu mümkünse olmasın
Bu hafta hedef büyük biliyorsunuz
Sporları da aksatmayalım
Bende bimden almıştım şu an gayet iş görüyor ha biraz para biriktirsem yenilemek istiyorum daha fazla özellikliEvet canım dikiş makinesiyle,ben a101 den singer 1408 almistim,hem ucuz hem de iş görür ama çok iyi bilenler hatta satış yapıp kazanç sağlayanlar için basit bir makine olabilir,benim işimi fazlasıyla görüyor
Denerim canım saolasinGecmis olsn cnm kiyamam sogan falan koyarm ben basucuna oyle durumlarda
3.5 aylık canımKaç aylıktı canım
Günaydın canım daha var cumaya eksiye geçersin biraz dahaGunaydinnnlarrr. Dün bebeğime mercümek corbasi icirmistim, bu gece halim harapti. Bütün vücudum ödem. Ellerim bileklerim agriyor. Hemen tartiya da yansıdı tabi73 u göreyim derken umarim 75 i koruyabilirim
İlk kez duydum ben hiç görmedim sankihazir marketden almistim
Ya ne güzel ya elektronik makineyi kullanması çok kolay netten videolarla öğreniyotumm ben modeli ne ki makineninteyzem ceyizime sikis makinesi almisti
8 senedir daha acip denemedim
hevesleniyorum ama bilmedigim icinde cesaret edemoyorum
Yoğurdun kilo vermeye etkisi çok fazla canım.acligi kestirip ogunlerde fazla yemeyi engellemek icinmi
Õrnek ben listeden çıktım kilo aldımİzne ayrılıp liste sırası bekleyenlerin kuyruğu uzun deseydin
Karbonhidrat in yanina süt, yoğurt veya kefir öneriyorlar. Glikozla kalsiyum birleşip vucuttan atılıyormuş, dolayısıyla karbinhidratin kalorisi baya düşüyor muş.Yoğurdun kilo vermeye etkisi çok fazla canım.
Öğünlerse çeşiti artırmamak adına yemiyordum
Çözümü böyle buldum :))
Õrnek ben listeden çıktım kilo aldım
Örnekler cok fazlaÕrnek ben listeden çıktım kilo aldım
Aaaa bak beni unuttun
hazir marketden almistim
yok muzda yiyebiliyo ama gr hesabiyla
Senin kızın gelişim çağında olduğum için keskin bir Ketojenik diyet uygulanamaz canım..
Zayıflamak için yapılıyorsa kırmızı meyveler hariç meyve yasak oluyor
Ah kuzum. Bilemedimki simdi biseyde iciremezsin,yuz ustu yatirip avucunun ortasiyla hafif hafif vur belki cikartirGünaydın kızlarbu gece hiç uyuyamadık beni geçtim kuzum da derin uyuyamadi genzinde balgam var ne çıkarabiliyor ne yutabiliyor çıkarması için var mıı bildiğiniz bir yöntem
Senin masallahin varyaÖrnekler cok fazlaben 2 buçuk ay izinli kaldim 1 kiloyla döndüm az ama sonuçta artı oysaku bende verecegim diyordum. Gerçi benim ki biraz koronadan sebep
Evet canim karbonlu oldu malesefbence guzel olmus afiyet olsun
bence guzel afiyet olsun
hurma kucuklerdense guzel olmus
aksam cok hafif gecirmissin
hafif bu gun olmus afiyet olsun
tatli krizlerinde tarcinli sutde icebilirsin canim oda kesiyo
hurmayi tekli sayida yemek gerekiyomus
burdan duymustum ama kimin dedigini hatirlamiyorum
tekli rakamda yenince kg yapmiyomus
muz olmasad olurmus sanki
bilrmedim.cnm
afiyet olsun guzel bence
butun ogun karbon olmus
ama misafirlikte oluncada ev sahibine bence ayip oluyo ya
Malesef oyle oldu ama patates miktarları cok azdiMuhallebi patatesli köfte varmış gündüz akşam da patates yemeseymisin keşke miktarlar çok değil ama aynı anda olması kötü olmuş canım Afiyet olsun
Aman MaşAllah ne diktin canım
Kız ben Başak değilim ama bende böyleyimdr kağıt paraları da hem dıştan içe büyükten küçüğe sıralar hem dr Atatürklerin hepsini aynı yöne baktıririm
Afiyet olsun canım kahveli yoğurt nasıl oluyor
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?