Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kaptanım
Bende bimden almıştım şu an gayet iş görüyor ha biraz para biriktirsem yenilemek istiyorum daha fazla özellikli
Gecmis olsn cnm kiyamam sogan falan koyarm ben basucuna oyle durumlarda
Denerim canım saolasin
Kaç aylıktı canım
3.5 aylık canım
Gunaydinnnlarrr. Dün bebeğime mercümek corbasi icirmistim, bu gece halim harapti. Bütün vücudum ödem. Ellerim bileklerim agriyor. Hemen tartiya da yansıdı tabi 73 u göreyim derken umarim 75 i koruyabilirim
Günaydın canım daha var cumaya eksiye geçersin biraz daha
hazir marketden almistim
İlk kez duydum ben hiç görmedim sanki
teyzem ceyizime sikis makinesi almisti
8 senedir daha acip denemedim
hevesleniyorum ama bilmedigim icinde cesaret edemoyorum
Ya ne güzel ya elektronik makineyi kullanması çok kolay netten videolarla öğreniyotumm ben modeli ne ki makinenin

Yoğurdun kilo vermeye etkisi çok fazla canım.
Öğünlerse çeşiti artırmamak adına yemiyordum
Çözümü böyle buldum :))
Karbonhidrat in yanina süt, yoğurt veya kefir öneriyorlar. Glikozla kalsiyum birleşip vucuttan atılıyormuş, dolayısıyla karbinhidratin kalorisi baya düşüyor muş.

Õrnek ben listeden çıktım kilo aldım
Örnekler cok fazla ben 2 buçuk ay izinli kaldim 1 kiloyla döndüm az ama sonuçta artı oysaku bende verecegim diyordum. Gerçi benim ki biraz koronadan sebep

Günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadık beni geçtim kuzum da derin uyuyamadi genzinde balgam var ne çıkarabiliyor ne yutabiliyor çıkarması için var mıı bildiğiniz bir yöntem
Ah kuzum. Bilemedimki simdi biseyde iciremezsin,yuz ustu yatirip avucunun ortasiyla hafif hafif vur belki cikartir

Örnekler cok fazla ben 2 buçuk ay izinli kaldim 1 kiloyla döndüm az ama sonuçta artı oysaku bende verecegim diyordum. Gerçi benim ki biraz koronadan sebep
Senin masallahin varya

Evet canim karbonlu oldu malesef

Malesef oyle oldu ama patates miktarları cok azdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…