- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.901
Evet canimgazmi yapti bebekte
bende elimden geldigi kadar fransiz markasi almamaya calisicam ama burda ne kaadar yababilirsemKızlar az once okudum bimde satilan sut ve yogurt urunleri fransa üretiyormus nekadar dogru bilemiyorm tabi ama dogru bi kaynak gibi
kan gurubu 0 sa belki oyuzdende iyi gelmemistirEvet canim
Hayırlisi olsun inşallah. Cocuklari varmi cnmBugün tekrar konuşuruz, kararını netleştirmiştir muhtemelen.
Çocuklarda gelmelerini istiyor
Tabi fransada oldugn icin zor yakinlarda turk marketi varmi baribende elimden geldigi kadar fransiz markasi almamaya calisicam ama burda ne kaadar yababilirsem
Neden 0 grubuna mercimek corbasi iyi gelmiyormu bende nezaman icsem odem olurm bakliyattada meselakan gurubu 0 sa belki oyuzdende iyi gelmemistir
hazmedememistir ama bebeklerde kan guruplari farkediyomu bilmiyorum
Pratiklikle ilgili aslında bir de diktigin ürünle alakalı vakit alması,mesela dun kız uyuduktan sonra bir saat içinde diktim eşofmanı,evde giyeceğim icin cepli ve çok detayli yapmadım,daha basit diktim,bence çok vakit alan bir uğraş değil,iş olarak görmediğim ve yaparken yorulmadigim için okula başladığımda da ufak ufak dikerim bir şeyler,tabi çocuğum uyuduğu zaman,onunla geçireceğim vakti hiç bir şeye değişmemÇok vaktini almıyor mu
Çalışan kadınsın, tabi ve ve çocukta var.
Dikişle uğraşırken diğerleri eksik kalmıyor mu
Ikimizde sifiriz canim. Vardir kesin alakasikan gurubu 0 sa belki oyuzdende iyi gelmemistir
hazmedememistir ama bebeklerde kan guruplari farkediyomu bilmiyorum
evet varda yinede her istedigimi bulamiyoruz.daha cok et urunleri felan aliyoruz turk marketindenHayırlisi olsun inşallah. Cocuklari varmi cnm
Tabi fransada oldugn icin zor yakinlarda turk marketi varmi bari
Neden 0 grubuna mercimek corbasi iyi gelmiyormu bende nezaman icsem odem olurm bakliyattada mesela
İlla ayrılacağım diyorsan sayımızda sıkıntı yok canımAlmadan hatta vererek dönücem inşallah kaptanım. Küçük bi internet molası vericem sadece. Bu hafta listeye biri girerse 6 kişi olursanız izne ayrılmak istiyorum
Demekki hassas bünyesi var, bir süre daha içirme madem :))Kiz artik bebeklikten çıktı diye düşündüm. 11 aylık olacak
teyzem ceyizime sikis makinesi almistiPratiklikle ilgili aslında bir de diktigin ürünle alakalı vakit alması,mesela dun kız uyuduktan sonra bir saat içinde diktim eşofmanı,evde giyeceğim icin cepli ve çok detayli yapmadım,daha basit diktim,bence çok vakit alan bir uğraş değil,iş olarak görmediğim ve yaparken yorulmadigim için okula başladığımda da ufak ufak dikerim bir şeyler,tabi çocuğum uyuduğu zaman,onunla geçireceğim vakti hiç bir şeye değişmem
Çok iyi bir gelişme bu canım.olabilir kaptanim
hatta bu diyetin derecesi varmis.kizima en dusugunu basladik
en yuksek derecesinde hersey daha cok kisitili
kizimda kilo almaya basladi bunada cok seviniyorum:)
1bucuk ayda 2bucuk kilo aldi
kilo almasini istiyodum
dr larda kalorili liste verdiler
Babamda 0 grubu, mercimek hiç yaramaz, içine pirinç atın da pişirin der, öyle rahatsız etmiyormuş.Ikimizde sifiriz canim. Vardir kesin alakasi
Madem var makinan, YouTube den videolar izleyerek öğren canım.teyzem ceyizime sikis makinesi almisti
8 senedir daha acip denemedim
hevesleniyorum ama bilmedigim icinde cesaret edemoyorum
bide yeme duzeni cok iyi oldu boyleÇok iyi bir gelişme bu canım.
Sağlıklı beslenerek kilo alacak
Ketojenik diyince tek çeşit gibi düşünülüyor ama öyle değil, medikal olarak uygulanan bile 3-4 farklı çeşit
kv biliyo ona yaptiriyom benMadem var makinan, YouTube den videolar izleyerek öğren canım.
Ama bilmekte çok iyi değil, başın ağrımasın sonra.
Yırtığı söküğü olanlar bile kapını aşındırır, sende sessizsin, hayır da diyemezsin muhtemelen :))
mesela lahana ve karnibahar turleride hic iyi gelmiyoBabamda 0 grubu, mercimek hiç yaramaz, içine pirinç atın da pişirin der, öyle rahatsız etmiyormuş.
Sende öyle dene istersen :))
acligi kestirip ogunlerde fazla yemeyi engellemek icinmiÖğünlerden 1 saat önce yoğurt yemeye karar verdim kızlar.
Dünden beri öyle yapıyorum.
Bakalım tartıya olumlu bir yansıması olacak mı
İçirmem yakin zamanda. Yada ona da cuma günleri icireyim de bana ödem yapmasinDemekki hassas bünyesi var, bir süre daha içirme madem :))
Pirince yeminliyim koyarsam içemem.Babamda 0 grubu, mercimek hiç yaramaz, içine pirinç atın da pişirin der, öyle rahatsız etmiyormuş.
Sende öyle dene istersen :))
Cok sevindim kilo almasina canim. Şifa olsun insallah kizina.bide yeme duzeni cok iyi oldu boyle
salatasini etini herseyi cok guzel yiyo
ama cok yavas yiyo
tam 1 saat suruyo 1 ogununu yemesi
bunada sukur :)
Bi dene bakalim işe yararsa bizde yapalim.Öğünlerden 1 saat önce yoğurt yemeye karar verdim kızlar.
Dünden beri öyle yapıyorum.
Bakalım tartıya olumlu bir yansıması olacak mı
Canim lahana ve karnabahar herkese şişkinlik yapar diye düşünüyordum hepmesela lahana ve karnibahar turleride hic iyi gelmiyo
ne zman onlardan yesem bi siskinlik oluyo ne kadarda spor felan yapsam asla o yedigim donem kilo veremiyorum onu farkettim
acligi kestirip ogunlerde fazla yemeyi engellemek icinmi
amin insallh:)Cok sevindim kilo almasina canim. Şifa olsun insallah kizina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?