- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.961
Daha Cumaya var, sizi riske etmeyeceğimYine bir şeyler deniyordu
Bütün takıntılılar burda mı toplanmış neO bende de var her şey aynı düzeninde olacak milim kayma olmayacak
Konuştum davet ettim ama kararsızım dediTahmin ettim zaten cnm :) konustnmu geliyormu
Sana bakannn bir dahaaa bakarrr guzelimmmm
Dün çok yürüyüp yoruldunuz ondandır benceBugünki dersler bitti, kahvemi içiyorum
Herife de nazar ettim galiba, bugün yürüyeceğim dedi ve yattı
Tam olarak geçmiş yapamadım, gördüğüm mesajalara cevap yazdım, birazdan detaylı bakarım İnşaallah
Helal kız sana bu hafta tarih yazacaksın30 dk leslie 30 dk plates yapılmıştır
Ben galiba artik uykusuzluğa alışmışım. Kızım biraz uyudu ama ben uyumak yerine spor yaptim nedensekızlaaaaaaar bugün bitsin artık ay çok yorgunum yeminle gece hiç uyuyamadık nerdeyse kafam gözüm çatlıyor oğlum hala huysuz ağlamaya başlayınca yatistiramiyorum demin emdi güç bela yatrdim ayağımda sallanıyor bklm uyur insAllah
Hastalık bi kat daha huysuzlaştırmış rahat nefes alamadığı için uyuyamıyordur canım burnunu açtıktan sonra yatırmayı dene bol bol emzir hem şifa niyetine hem boğazı daha fazla kurumasın diye Allah yardımcın olsunkızlaaaaaaar bugün bitsin artık ay çok yorgunum yeminle gece hiç uyuyamadık nerdeyse kafam gözüm çatlıyor oğlum hala huysuz ağlamaya başlayınca yatistiramiyorum demin emdi güç bela yatrdim ayağımda sallanıyor bklm uyur insAllah
Aynen önceden en az 7-8 saat uyurdum ki uykumu alabilmek için şimdi 5-6 saat yetiyor neredeyse galiba alıştıkBen galiba artik uykusuzluğa alışmışım. Kızım biraz uyudu ama ben uyumak yerine spor yaptim nedense
Tamam cnmbelki buyuk marketlerde vardir canim.
modelide tamda hatirlayaamadim.eve gidince bi bakip soylerim canim
Bende alışır miyim acaba ya aylardr uykularim berbatBen galiba artik uykusuzluğa alışmışım. Kızım biraz uyudu ama ben uyumak yerine spor yaptim nedense
Saol cnm öyle yapıyorum bklm geceye göre biraz daha iyi ama geçer insAllah tamamrnHastalık bi kat daha huysuzlaştırmış rahat nefes alamadığı için uyuyamıyordur canım burnunu açtıktan sonra yatırmayı dene bol bol emzir hem şifa niyetine hem boğazı daha fazla kurumasın diye Allah yardımcın olsun
Yaaaa:))) cok pardon, zamanla alışacagım1 yıl öncesinin menülerini yorumlamışsın.
Ondandır.
Kötü niyet yok :))
Okudum okudum mesaj alındı tamamdır tesekkurlerSebebini de yazdı Niran anlamıyorum ki Mesajlar mi okunmuyor ya da ben görünmez miyim beni zaten hiç görmüyor
Hayırlı olsun canım Rabb'im kolaylık versinkızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
AÖF'e yazıldım ne ara derslere gireceğim ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama aklıma esti ve yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?