Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzun zaman sonra oglum 2 uyku yapti ve suan 4 den beri hala uyuyor acaba geceye yattignimi sandi bilmiyorm ama bugn gec uyuycaz belli oldu :)
bu ara acayip huysuz disten ve surekli memedeyiz herseye kiziyor asabi aglamaklı. Arabayla oynarken istedigni yapamayinca bile basliyor aglamaya. Zatem ufak ufak hep vardı bu ara arttı bu huyları cıldırtıyor bazen beni sag olsunda inşallah gecer bu zamanlarda

kızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
AÖF'e yazıldım ne ara derslere gireceğim ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama aklıma esti ve yaptım
aof ne oluyo canim

Kızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
normalde yarın çıkacaktık eşim sırasını arkadaşıyla değişti anca toparlanıp çıktık birkaç gün çok gözükmeyebilirim şekerler
iyi yolculuklar canim
yolunuz acik olsun:)

Eşofman altı diktim canım,evde giymek için,kumaş bayağı arttı kızdan fırsat bulursam yarın da üstünü dikeyim insallah
Masallah canim bende basit seyler yapiyorum.. Ama böyle giysi tarzi Hic yapmadim
Günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadık beni geçtim kuzum da derin uyuyamadi genzinde balgam var ne çıkarabiliyor ne yutabiliyor çıkarması için var mıı bildiğiniz bir yöntem
Cok gecmis olsun kücük bebekte zor oluyor ilacta vermiyorlar bizim burda
Cok sükür canim insallah dahada iyi olur
Yoğurdun kilo vermeye etkisi çok fazla canım.
Öğünlerse çeşiti artırmamak adına yemiyordum
Çözümü böyle buldum :))
Özellikle Karin bölgesine Cok faydali
Baslamiyormusun canim artik Dur demek lazim
amin kuzum sağolasın

muhasebe ve vergi uygulamaları canım, zaten işim muhasebe, bilgi tazelemek bir de müşavirlik sınavına destek amaçlı girdim bakalım inşallah sonunu getirebilirim
amin sana da kuzum
Hayirli olsun insallah canim
Kızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
normalde yarın çıkacaktık eşim sırasını arkadaşıyla değişti anca toparlanıp çıktık birkaç gün çok gözükmeyebilirim şekerler
Hayirli yolculuklar canim

Gececek bugünlerde insallah canim zor oluyor Ama geciyor
aof ne oluyo canim
Benim bildigim acik ögretim canim

Cocullari büyütüp atanmak var belki de nasibimde
İnan 10 numara 5 yıldız olur ben çok zorluk çektim 1 yıl kayınvalide ile birlikte yaşadık çocuğa baktı ertesi yıl 1 buçuk yaşında kreş sürekli hastalık çok yıpranmıştım
Özleneceksinnnn canimcimmm. Iyi yolculuklarrr olsunnn dikkat edin.

Hayırlı yolculuklar canım

Hayirli yolculumlar zehracım
Teşekkür ediyorum canlar
Merhabaa canimm...
M Manolya15 in mesajını yanlışlıkla alıntılaması belki bi sebeptir hoş geldin canım tanışmamıştık ben Zehra

M Manolya15 in mesajını yanlışlıkla alıntılaması belki bi sebeptir hoş geldin canım tanışmamıştık ben Zehra
Merhaba Zehra'cım memnun oldum bende ahsen
Evet arkadas alıntı yapmıştı iyide oldu
Daha önce bu grupta bende vardım izne çıktım çıkış o çıkış birdaha geri gelemedim

Hoşbulduk canım :)) ayşe ben de , 36 yaşındayım ,3 yıllık evli, 4 aylık anneyim, seni kızdırdıgım için kusura bakma:)))) yapabılcekmiyim burda bılmıyorum diyet konusunda iradelıyım ve kendime guvenıyorum da ,mesajlara yetişme konusunda bebekle başedebılır mıyım bılmıyorum, koşullarda bu da var çünkü

Benım de bu yaştan sonra ogretmen olasım var :) ama hayal sadece. Muhendısım ozelde. Şimdi bebegım var işe donmek cok zor gelcek, ogretmen olsaydım 2 yıl ızın hakkı vardı
Devlet memurlarının o hakkı var canım. Yani devlette mühendis de olsan yine vardı 2 yıl ücretsiz izin hakkın. Öğretmenlik yerine KPSS ye girip devlete atanman alanında daha kolay

Devlet memurlarının o hakkı var canım. Yani devlette mühendis de olsan yine vardı 2 yıl ücretsiz izin hakkın. Öğretmenlik yerine KPSS ye girip devlete atanman alanında daha kolay
Bizim branş 99 la falan alıyor, 90 fln alıyorum da fazlası zorlar benı :)) olmadı denedım bıkaçyıl , iş bulmak kolay olsa bıkaçyıl bebegı buyutup başka iş bulsam , zaten zor iş bulmak. Hayırlısı artık, sizler kaç aylıkken işe dondunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…