- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #403.001
Merhabaa
aof ne oluyo canimkızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
AÖF'e yazıldım ne ara derslere gireceğim ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama aklıma esti ve yaptım
iyi yolculuklar canimKızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
normalde yarın çıkacaktık eşim sırasını arkadaşıyla değişti anca toparlanıp çıktık birkaç gün çok gözükmeyebilirim şekerler
hosgeldin canim:)Handandandan özledim sizi burayı
Hos buldummhosgeldin canim:)
Masallah canimEşofman altı diktim canım,evde giymek için,kumaş bayağı arttı kızdan fırsat bulursam yarın da üstünü dikeyim insallah
Cok gecmis olsun kücük bebekte zor oluyor ilacta vermiyorlar bizim burdaGünaydın kızlarbu gece hiç uyuyamadık beni geçtim kuzum da derin uyuyamadi genzinde balgam var ne çıkarabiliyor ne yutabiliyor çıkarması için var mıı bildiğiniz bir yöntem
Cok sükür canim insallah dahada iyi olurolabilir kaptanim
hatta bu diyetin derecesi varmis.kizima en dusugunu basladik
en yuksek derecesinde hersey daha cok kisitili
kizimda kilo almaya basladi bunada cok seviniyorum:)
1bucuk ayda 2bucuk kilo aldi
kilo almasini istiyodum
dr larda kalorili liste verdiler
Özellikle Karin bölgesine Cok faydaliYoğurdun kilo vermeye etkisi çok fazla canım.
Öğünlerse çeşiti artırmamak adına yemiyordum
Çözümü böyle buldum :))
Baslamiyormusun canim artik Dur demek lazimkaptanım diyet işine bir türlü başlayamıyorum yaaa
70 kilo gördüm pazartesi günü tartıda
akşamları gene yiyip duruyorum yok çekirdek yok tatlı tuzlu bir şeyler
balon gibi oldum aynı profil resmimdeki kedi gibiyim
kıyafetler dar gelmeye başladı yine
nereden başlasam bilemiyorum
bu ara sırf yemek için yediğimi farkettim
hayırlısı...............
Hayirli olsun insallah canimamin kuzum sağolasın
muhasebe ve vergi uygulamaları canım, zaten işim muhasebe, bilgi tazelemek bir de müşavirlik sınavına destek amaçlı girdim bakalım inşallah sonunu getirebilirim
amin sana da kuzum
Hayirli yolculuklar canimKızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
normalde yarın çıkacaktık eşim sırasını arkadaşıyla değişti anca toparlanıp çıktık birkaç gün çok gözükmeyebilirim şekerler
Gececek bugünlerde insallah canimUzun zaman sonra oglum 2 uyku yapti ve suan 4 den beri hala uyuyor acaba geceye yattignimi sandi bilmiyorm ama bugn gec uyuycaz belli oldu :)
bu ara acayip huysuz disten ve surekli memedeyiz herseye kiziyor asabi aglamaklı. Arabayla oynarken istedigni yapamayinca bile basliyor aglamaya. Zatem ufak ufak hep vardı bu ara arttı bu huyları cıldırtıyor bazen benisag olsunda inşallah gecer bu zamanlarda
Benim bildigim acik ögretim canimaof ne oluyo canim
İnan 10 numara 5 yıldız olur ben çok zorluk çektim 1 yıl kayınvalide ile birlikte yaşadık çocuğa baktı ertesi yıl 1 buçuk yaşında kreş sürekli hastalık çok yıpranmıştımCocullari büyütüp atanmak var belki de nasibimde
Özleneceksinnnn canimcimmm. Iyi yolculuklarrr olsunnn dikkat edin.
Hayırlı yolculuklar canım
Teşekkür ediyorum canlarHayirli yolculumlar zehracım
M Manolya15 in mesajını yanlışlıkla alıntılaması belki bi sebeptir hoş geldin canım tanışmamıştık ben ZehraMerhabaacanimm...
Gel hadi o zaman bak sebep oldu sana ne güzelMerhaba Zehra'cım memnun oldum bende ahsen
Evet arkadas alıntı yapmıştı iyide oldu
Daha önce bu grupta bende vardım izne çıktım çıkış o çıkış birdaha geri gelemedim
Çok istiyorum tekrar başlamayı. İnşallah en kısa bende zamanda dahil olucam sizlereGel hadi o zaman bak sebep oldu sana ne güzel
İyiyim canımNapiyon kedicik bizi özlemiyonmu
Azeri miydin sen canım ?Kızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
sende gunluk acmissinİyiyim canım
Sıradaki şarkı senin için gelsin
Edibimmmm
Azeri miydin sen canım ?
İyi yolculuklar şimdiden
Evet canım Azeriyim teşekkür ederimAzeri miydin sen canım ?
İyi yolculuklar şimdiden
Napıyo bu zalım kedi hele ben de bi bakayımsende gunluk acmissin
hayirli olsun:)
Hoşbulduk canım :)) ayşe ben de , 36 yaşındayım ,3 yıllık evli, 4 aylık anneyim, seni kızdırdıgım için kusura bakma:)))) yapabılcekmiyim burda bılmıyorum diyet konusunda iradelıyım ve kendime guvenıyorum da ,mesajlara yetişme konusunda bebekle başedebılır mıyım bılmıyorum, koşullarda bu da var çünküİnan 10 numara 5 yıldız olur ben çok zorluk çektim 1 yıl kayınvalide ile birlikte yaşadık çocuğa baktı ertesi yıl 1 buçuk yaşında kreş sürekli hastalık çok yıpranmıştım
Teşekkür ediyorum canlar
M Manolya15 in mesajını yanlışlıkla alıntılaması belki bi sebeptir hoş geldin canım tanışmamıştık ben Zehra
Devlet memurlarının o hakkı var canım. Yani devlette mühendis de olsan yine vardı 2 yıl ücretsiz izin hakkın. Öğretmenlik yerine KPSS ye girip devlete atanman alanında daha kolayBenım de bu yaştan sonra ogretmen olasım var :) ama hayal sadece. Muhendısım ozelde. Şimdi bebegım var işe donmek cok zor gelcek, ogretmen olsaydım 2 yıl ızın hakkı vardı
Bizim branş 99 la falan alıyor, 90 fln alıyorum da fazlası zorlar benı :)) olmadı denedım bıkaçyıl , iş bulmak kolay olsa bıkaçyıl bebegı buyutup başka iş bulsam , zaten zor iş bulmak. Hayırlısı artık, sizler kaç aylıkken işe dondunuzDevlet memurlarının o hakkı var canım. Yani devlette mühendis de olsan yine vardı 2 yıl ücretsiz izin hakkın. Öğretmenlik yerine KPSS ye girip devlete atanman alanında daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?