- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.941
Sağol cnm. ALLAH razı olsun.Allah şifa versin canım iyi geceler yerleşebildiniz mi ?
Aynen onu bilmek bile çok iş görür.sadece sokuk dikecek kadar ogrensem yeter aslinda
Sağol cnmAllah rahmet eylesin canim. Basiniz sagolsun.
Gecmis olsun canim.
Sağol cnm. Aynen öyle.Geçmiş olsun canım
Geçiş havalarında hasta olmak çok kolay.
Sırf bu yüzden halıları erken serdim.
Sağol cnm. Ben iyiyim hamdolsun.Gecmis olsun cnm sen nasilsn basladnmi dikkat etmeye menu de yaz istersn
Hurmalar orta boydu cnm hatta 1si kucuktu sanrm
Gecmis olsn cnm kiyamam sogan falan koyarm ben basucuna oyle durumlarda
Bende gördüm. Öyle olsaydı şimdiye kadar duyulmaz miydi. Yillardir satiyor. İnşallah fransa nin değildirKızlar az once okudum bimde satilan sut ve yogurt urunleri fransa üretiyormus nekadar dogru bilemiyorm tabi ama dogru bi kaynak gibi
Ya aynı ben
Denedim cnm onu baya da çıkaramadı bklm sağlık ocağını aradım sık sık emzir başka yapılacak bişey yok ya da gel aile hekimi gördüm bişey yazar belki dedi gidesim gelmedi geçer insAllahAh kuzum. Bilemedimki simdi biseyde iciremezsin,yuz ustu yatirip avucunun ortasiyla hafif hafif vur belki cikartir
Afiyet olsun canımMalesef oyle oldu ama patates miktarları cok azdi
kaptanım diyet işine bir türlü başlayamıyorum yaaaYok canım, üşütmüşüm
Bildirime gelmemişsin Cuma günü
Diyetten caydın mı kilondan mı memnunsun
Yüzüstü yatırıp avuç içini bombeli şekilde suratına aşağıdan yukarı doğru 3e bölüp Vurmak iyi geliyor canım tabi bunu çokça yapmak lazım genzini de serum fizyolojik ile temizlersen biraz daha rahatlarGünaydın kızlarbu gece hiç uyuyamadık beni geçtim kuzum da derin uyuyamadi genzinde balgam var ne çıkarabiliyor ne yutabiliyor çıkarması için var mıı bildiğiniz bir yöntem
O bende de var her şey aynı düzeninde olacak milim kayma olmayacakBendeki de bu derece takıntı
Bekarken babam bulaşık sepetine bakar " bu bulaşıkları Niran yıkamış" derdi
Bazen kızlar benle kafa buluyor "halı yarım mm kaymış anne, düzelt" diye
Kız eksi geleceğim diyor direkt kuyruğun başına geçiyorİzne ayrılıp liste sırası bekleyenlerin kuyruğu uzun deseydin
Yine bir şeyler deniyorduÖğünlerden 1 saat önce yoğurt yemeye karar verdim kızlar.
Dünden beri öyle yapıyorum.
Bakalım tartıya olumlu bir yansıması olacak mı
Anladm cnm bende sut urunlerine bayiliyorm malesefevet varda yinede her istedigimi bulamiyoruz.daha cok et urunleri felan aliyoruz turk marketinden
0 kan gurubuna kirmizi mercimek iyi gelmiyomus.vucut hazmedemiyomus
internetde okumustum
daha cok et tuketmesi gerekiyomus ve sut urunlerinden uzak durmasi gerekiyomus
Tahmin ettim zaten cnm :) konustnmu geliyormuBenim oğlanla yaşıt bir oğlu var, 6 yaşında da kızı var canım.
Ondan hevesli zaten çocuklar
Ohh miss tadını cıkartBugün hiç bir iş yapmama kararı aldim. Sadece 1 süpürge o kadar
Yorumumum neden komik bulundugunu anlayamadımBiber dolması hariç çok iyi , pirinç ten biraz uzak durmak iyi olabilir canım olsunnn
Bazı diyetısyenler tereyagını ve katı yagları yasaklıyot ama ben dr bılmıyorum, yorum bekleyelım bılgısı olandan , tereyag serbest mi
Afiyet olsun canım
Akşam saat olarak birazcık gece kalmış gibi ama geç yattıysan problrm olmaz bence canım afıyet olsun
Fıstık ve muzu ana öğün yerine ikindü vaktı araogunde yesen çoookkk daha iyi olabılırdı canım afıyet olsun
Denerim canım serum fizyolojik kullanıyorum zatenYüzüstü yatırıp avuç içini bombeli şekilde suratına aşağıdan yukarı doğru 3e bölüp Vurmak iyi geliyor canım tabi bunu çokça yapmak lazım genzini de serum fizyolojik ile temizlersen biraz daha rahatlatir
belki yanlışlıkla basılmıştırYorumumum neden komik bulundugunu anlayamadım
belki buyuk marketlerde vardir canim.İlk kez duydum ben hiç görmedim sanki
modelide tamda hatirlayaamadim.eve gidince bi bakip soylerim canimYa ne güzel ya elektronik makineyi kullanması çok kolay netten videolarla öğreniyotumm ben modeli ne ki makinenin
ise yariyosa ne guzel ozaman:)Yoğurdun kilo vermeye etkisi çok fazla canım.
Öğünlerse çeşiti artırmamak adına yemiyordum
Çözümü böyle buldum :))
ben birazdan ikna mesaji yaazarim
dogrudur canim:)evet Niranın dediği gibi farklı bir amaçla yapıldığı için liste farklıdır kuzum
M Manolya15 yorumladığın menüler 1 yıl öncesine ait ve çoğusu şu an takımda bile değil menü sayfasında son mesaja gidersen tarihlere göre yazılmış en son menüleri görebilirsin tabi beni dikkate alırsanTatlım geçen yılın menülerini alıntılayıp yorumlamışsın :)))
Tarihlere dikkat et alıntılarken, menülerin başına tarih atıyoruz.
Günün ve bir önceki günün menülerini yorumlayabilirsin
canim yorumladigin menuler cok cok eskiler oyuzdenYorumumum neden komik bulundugunu anlayamadım
1 yıl öncesinin menülerini yorumlamışsın.Yorumumum neden komik bulundugunu anlayamadım
Sebebini de yazdı Niran anlamıyorum ki Mesajlar mi okunmuyor ya da ben görünmez miyim beni zaten hiç görmüyorcanim yorumladigin menuler cok cok eskiler oyuzden
Seni diyete nasıl başlatabiliriz acabakaptanım diyet işine bir türlü başlayamıyorum yaaa
70 kilo gördüm pazartesi günü tartıda
akşamları gene yiyip duruyorum yok çekirdek yok tatlı tuzlu bir şeyler
balon gibi oldum aynı profil resmimdeki kedi gibiyim
kıyafetler dar gelmeye başladı yine
nereden başlasam bilemiyorum
bu ara sırf yemek için yediğimi farkettim
hayırlısı...............
Sana bakannn bir dahaaa bakarrr guzelimmmmSebebini de yazdı Niran anlamıyorum ki Mesajlar mi okunmuyor ya da ben görünmez miyim beni zaten hiç görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?