Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
AÖF'e yazıldım ne ara derslere gireceğim ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama aklıma esti ve yaptım
Hangi bölüm canim. Bende auzef çocuk gelişimi 2 ye geçtim. Valla oluyo bi şekilde. Allah kolaylik versin.

Hayırlı olsun canım Rabb'im kolaylık versin
amin kuzum sağolasın

Hangi bölüm canim. Bende auzef çocuk gelişimi 2 ye geçtim. Valla oluyo bi şekilde. Allah kolaylik versin.
muhasebe ve vergi uygulamaları canım, zaten işim muhasebe, bilgi tazelemek bir de müşavirlik sınavına destek amaçlı girdim bakalım inşallah sonunu getirebilirim
amin sana da kuzum

Benım de bu yaştan sonra ogretmen olasım var :) ama hayal sadece. Muhendısım ozelde. Şimdi bebegım var işe donmek cok zor gelcek, ogretmen olsaydım 2 yıl ızın hakkı vardı

Bütün takıntılılar burda mı toplanmış ne
Evet ya sizi okudukca rahatliyirumtek değilsin diyorum yürüyüş yaptık yolumuzun üstü diye babama uğradım kahve içtik sohbet ederken bile aklimda dolaşan tilkilere sahip cikamiyorum eve gidince şu yapılacak bu yapılacak diyehayat çok acımasız

Bu kadeh senin şerefineee emmoooğluu Handandandan
Afiyet olsun canım

Eki Görüntüle 2711450

AÖF'e yazıldım ne ara derslere gireceğim ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama aklıma esti ve yaptım
Hayırlı olsun canım

sağol canım

Okudum okudum mesaj alındı tamamdır tesekkurler
Kız şükür beni gördün
Ne çok özlüyorum seni delü kedüüü
Benım de bu yaştan sonra ogretmen olasım var :) ama hayal sadece. Muhendısım ozelde. Şimdi bebegım var işe donmek cok zor gelcek, ogretmen olsaydım 2 yıl ızın hakkı vardı
Heh gel şöyle iki sohbet edelim bacım tanışalım kaynaşalım 2 yıl izin Hakkı öğretmenlere özel değil tüm devlet memurları için geçerli biliyorsun

Ben kucuge serum uyguluyordum adi tam olarak ne simdi bilemeyecrgim. Burnunun birinden sikiyorduk digerinden bosaliyordu genzinde ve burnunda olanlar. Enistenle yapiyorduk tabi tek basima hic cesaret edemedim.
Yaa o uykusuzluklar mahvediyor. Eger uyursa hemen yanina kivril uyu sende.
Allah kolaylik versin canim.
Kızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
normalde yarın çıkacaktık eşim sırasını arkadaşıyla değişti anca toparlanıp çıktık birkaç gün çok gözükmeyebilirim şekerler
Hayirli yolculuklar canim.
Guzel vakit gecirin ins

amin kuzum sağol

Yorumumum neden komik bulundugunu anlayamadım
Canım çok tatlıydı ben ondan güldüm. Hepimiz buraya alışana kadar epey dolandırdık her şeyi. Sen de 1 sene önceki menüleri yorumlamıştın ben ona güldümEn alta gel menü sayfasında en sondaki sayfadaki yeni tarihli menüleri yorumla

Hangi bölüme kayıt yaptırdın
Senden cesaret almışken bende yazayım bari.
Bu yıl üniversite sınavına gireceğim, kitapları aldım, program hazırlayıp ders çalışmak kaldı geriye.
Tabi istediğim bölümü kazanırsam örgün okuyacağım

elo güldürdün beni canlı derslerde çocukların sesini kapatınca boşluğa ders anlatıyormuşum gibi bir his oluşuyor bunla kaç defadır aynı his

Dün çok yürüyüp yoruldunuz ondandır bence

Helal kız sana bu hafta tarih yazacaksın
Bilmiyorum belli olmaz bugün şişlik var
Şu an hissettiğim

Aynen önceden en az 7-8 saat uyurdum ki uykumu alabilmek için şimdi 5-6 saat yetiyor neredeyse galiba alıştık
Aynenn uyku konusunda 2. Cocukta cok rahatim. Oglum da çok ağladım.
Tamam cnm

Bende alışır miyim acaba ya aylardr uykularim berbat

Saol cnm öyle yapıyorum bklm geceye göre biraz daha iyi ama geçer insAllah tamamrn
Alışırsın insallah. Gerçi daha diş dönemleri var
Okudum okudum mesaj alındı tamamdır tesekkurler
Zehroşum u etiketliycektim görmüş U UcanSupurge
amin kuzum sağolasın

muhasebe ve vergi uygulamaları canım, zaten işim muhasebe, bilgi tazelemek bir de müşavirlik sınavına destek amaçlı girdim bakalım inşallah sonunu getirebilirim
amin sana da kuzum
Oo işin buysa çoğu kavram tanıdık gelir zorlanmazsin bile.
Yaşın kaç ti. Valla ben bi bölüm bitirdim branş öğretmenliği ona çalışmadım atanamadim, birde sevmediğim bir alan di boşa heba ettim yıllarımi. şimdi açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum. Formasyonda olduğu için insallah atanirim. Cocullari büyütüp atanmak var belki de nasibimde
normalde yarın çıkacaktık eşim sırasını arkadaşıyla değişti anca toparlanıp çıktık birkaç gün çok gözükmeyebilirim şekerler
Özleneceksinnnn canimcimmm. Iyi yolculuklarrr olsunnn dikkat edin.

Sen hangi bölümü düşünüyorsun

Valla sınava girecek kadar cesur değilim henüz
Hangi bölüm istiyorsun, 29 ekim son gün kayıt için
Ben muhasebe ve vergi uygulamarına kayıt oldum

İnşallah be kuzum bakalım artık

Hayırlı yolculuklar canım
Onlardan değil benimki ben minik minik parmak büyüklüğünde olanlardan almıştım ama büyük serumdan alıp şırınga ile sıkabiliriz snrm burnunu iyi kötü temizliyorum temizleme aparatı ile ama boğazındaki balgama ne yapacağız bilemedm onun için işe yarar mı ki uyudum biraz rahatlamıştı beraber uyuduk şimdi uyandı vala eyvah

Basla cnm her dikkat etmedigmiz gun kayıp bizim icin :)
Insallah degildir ama muhtemelen öyle
Canım iş kafada bitiyor sen zamanında basarmis kisisin istesen yaparsın
Hayirlisi olsun cnm hakkinda
Hayirli yolculumlar zehracım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…