- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #402.981
Hangi bölüm canim. Bende auzef çocuk gelişimi 2 ye geçtim. Valla oluyo bi şekilde. Allah kolaylik versin.kızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
AÖF'e yazıldım ne ara derslere gireceğim ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama aklıma esti ve yaptım
Afiyet olsun :)Bugünki dersler bitti, kahvemi içiyorum
Herife de nazar ettim galiba, bugün yürüyeceğim dedi ve yattı
Tam olarak geçmiş yapamadım, gördüğüm mesajalara cevap yazdım, birazdan detaylı bakarım İnşaallah
amin kuzum sağolasınHayırlı olsun canım Rabb'im kolaylık versin
muhasebe ve vergi uygulamaları canım, zaten işim muhasebe, bilgi tazelemek bir de müşavirlik sınavına destek amaçlı girdim bakalım inşallah sonunu getirebilirimHangi bölüm canim. Bende auzef çocuk gelişimi 2 ye geçtim. Valla oluyo bi şekilde. Allah kolaylik versin.
Benım de bu yaştan sonra ogretmen olasım var :) ama hayal sadece. Muhendısım ozelde. Şimdi bebegım var işe donmek cok zor gelcek, ogretmen olsaydım 2 yıl ızın hakkı vardıHangi bölüm canim. Bende auzef çocuk gelişimi 2 ye geçtim. Valla oluyo bi şekilde. Allah kolaylik versin.
Evet ya sizi okudukca rahatliyirumBütün takıntılılar burda mı toplanmış ne
Hayırlı olsun canımkızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
AÖF'e yazıldım ne ara derslere gireceğim ne ara ders çalışacağım bilmiyorum ama aklıma esti ve yaptım
sağol canımEvet ya sizi okudukca rahatliyirumtek değilsin diyorum yürüyüş yaptık yolumuzun üstü diye babama uğradım kahve içtik sohbet ederken bile aklimda dolaşan tilkilere sahip cikamiyorum eve gidince şu yapılacak bu yapılacak diye hayat çok acımasız
Hayırlı olsun canım
Napiyon kedicik bizi özlemiyonmu
Kız şükür beni gördünOkudum okudum mesaj alındı tamamdır tesekkurler
Ne çok özlüyorum seni delü kedüüü
Heh gel şöyle iki sohbet edelim bacım tanışalım kaynaşalım 2 yıl izin Hakkı öğretmenlere özel değil tüm devlet memurları için geçerli biliyorsunBenım de bu yaştan sonra ogretmen olasım var :) ama hayal sadece. Muhendısım ozelde. Şimdi bebegım var işe donmek cok zor gelcek, ogretmen olsaydım 2 yıl ızın hakkı vardı
iyi yolculuklar kuzum sağlıkla gidip gelin inşallahKızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
normalde yarın çıkacaktık eşim sırasını arkadaşıyla değişti anca toparlanıp çıktık birkaç gün çok gözükmeyebilirim şekerler
Ben kucuge serum uyguluyordum adi tam olarak ne simdi bilemeyecrgim. Burnunun birinden sikiyorduk digerinden bosaliyordu genzinde ve burnunda olanlar. Enistenle yapiyorduk tabi tek basima hic cesaret edemedim.Denedim cnm onu baya da çıkaramadı bklm sağlık ocağını aradım sık sık emzir başka yapılacak bişey yok ya da gel aile hekimi gördüm bişey yazar belki dedi gidesim gelmedi geçer insAllah
Afiyet olsun canım
Yaa o uykusuzluklar mahvediyor. Eger uyursa hemen yanina kivril uyu sende.kızlaaaaaaar bugün bitsin artık ay çok yorgunum yeminle gece hiç uyuyamadık nerdeyse kafam gözüm çatlıyor oğlum hala huysuz ağlamaya başlayınca yatistiramiyorum demin emdi güç bela yatrdim ayağımda sallanıyor bklm uyur insAllah
Allah kolaylik versin canim.kızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Hayirli yolculuklar canim.Kızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
normalde yarın çıkacaktık eşim sırasını arkadaşıyla değişti anca toparlanıp çıktık birkaç gün çok gözükmeyebilirim şekerler
amin kuzum sağolBen kucuge serum uyguluyordum adi tam olarak ne simdi bilemeyecrgim. Burnunun birinden sikiyorduk digerinden bosaliyordu genzinde ve burnunda olanlar. Enistenle yapiyorduk tabi tek basima hic cesaret edemedim.
Yaa o uykusuzluklar mahvediyor. Eger uyursa hemen yanina kivril uyu sende.
Allah kolaylik versin canim.
Hayirli yolculuklar canim.
Guzel vakit gecirin ins
iyi yolculuklar kuzum sağlıkla gidip gelin inşallah
Teşekkür ederim canlarHayirli yolculuklar canim.
Guzel vakit gecirin ins
Canım çok tatlıydı ben ondan güldüm. Hepimiz buraya alışana kadar epey dolandırdık her şeyi. Sen de 1 sene önceki menüleri yorumlamıştın ben ona güldümYorumumum neden komik bulundugunu anlayamadım
Hangi bölüme kayıt yaptırdınkızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
elo güldürdün beni canlı derslerde çocukların sesini kapatınca boşluğa ders anlatıyormuşum gibi bir his oluşuyor bunla kaç defadır aynı his
Dün çok yürüyüp yoruldunuz ondandır bence
Bilmiyorum belli olmaz bugün şişlik varHelal kız sana bu hafta tarih yazacaksın
Şu an hissettiğim
Aynenn uyku konusunda 2. Cocukta cok rahatim. Oglum da çok ağladım.Aynen önceden en az 7-8 saat uyurdum ki uykumu alabilmek için şimdi 5-6 saat yetiyor neredeyse galiba alıştık
Alışırsın insallah. Gerçi daha diş dönemleri varTamam cnm
Bende alışır miyim acaba ya aylardr uykularim berbat
Saol cnm öyle yapıyorum bklm geceye göre biraz daha iyi ama geçer insAllah tamamrn
Zehroşum u etiketliycektim görmüş U UcanSupurgeOkudum okudum mesaj alındı tamamdır tesekkurler
Oo işin buysa çoğu kavram tanıdık gelir zorlanmazsin bile.amin kuzum sağolasın
muhasebe ve vergi uygulamaları canım, zaten işim muhasebe, bilgi tazelemek bir de müşavirlik sınavına destek amaçlı girdim bakalım inşallah sonunu getirebilirim
amin sana da kuzum
Yaşın kaç ti. Valla ben bi bölüm bitirdim branş öğretmenliği ona çalışmadım atanamadim, birde sevmediğim bir alan diBenım de bu yaştan sonra ogretmen olasım var :) ama hayal sadece. Muhendısım ozelde. Şimdi bebegım var işe donmek cok zor gelcek, ogretmen olsaydım 2 yıl ızın hakkı vardı
Özleneceksinnnn canimcimmm. Iyi yolculuklarrr olsunnn dikkat edin.Kızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
Sen hangi bölümü düşünüyorsunHangi bölüme kayıt yaptırdın
Senden cesaret almışken bende yazayım bari.
Bu yıl üniversite sınavına gireceğim, kitapları aldım, program hazırlayıp ders çalışmak kaldı geriye.
Tabi istediğim bölümü kazanırsam örgün okuyacağım
Valla sınava girecek kadar cesur değilim henüzHangi bölüme kayıt yaptırdın
Senden cesaret almışken bende yazayım bari.
Bu yıl üniversite sınavına gireceğim, kitapları aldım, program hazırlayıp ders çalışmak kaldı geriye.
Tabi istediğim bölümü kazanırsam örgün okuyacağım
İnşallah be kuzum bakalım artık
Bilmiyorum belli olmaz bugün şişlik var
Aynenn uyku konusunda 2. Cocukta cok rahatim. Oglum da çok ağladım.
Alışırsın insallah. Gerçi daha diş dönemleri var
Zehroşum u etiketliycektim görmüş U UcanSupurge
Oo işin buysa çoğu kavram tanıdık gelir zorlanmazsin bile.
Yaşın kaç ti. Valla ben bi bölüm bitirdim branş öğretmenliği ona çalışmadım atanamadim, birde sevmediğim bir alan diboşa heba ettim yıllarımi. şimdi açıköğretim çocuk gelişimi okuyorum. Formasyonda olduğu için insallah atanirim. Cocullari büyütüp atanmak var belki de nasibimde
Özleneceksinnnn canimcimmm. Iyi yolculuklarrr olsunnn dikkat edin.
Hayırlı yolculuklar canımKızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
Onlardan değil benimki ben minik minik parmak büyüklüğünde olanlardan almıştım ama büyük serumdan alıp şırınga ile sıkabiliriz snrm burnunu iyi kötü temizliyorum temizleme aparatı ile ama boğazındaki balgama ne yapacağız bilemedm onun için işe yarar mı ki uyudum biraz rahatlamıştı beraber uyuduk şimdi uyandı vala eyvahBen kucuge serum uyguluyordum adi tam olarak ne simdi bilemeyecrgim. Burnunun birinden sikiyorduk digerinden bosaliyordu genzinde ve burnunda olanlar. Enistenle yapiyorduk tabi tek basima hic cesaret edemedim.
Yaa o uykusuzluklar mahvediyor. Eger uyursa hemen yanina kivril uyu sende.
Basla cnm her dikkat etmedigmiz gun kayıp bizim icin :)Sağol cnm
Sağol cnm. Aynen öyle.
Bu sene kış gelmedi bi türlü. Bende taşınmışken serdim hepsini
Sağol cnm. Ben iyiyim hamdolsun.
Dün başlıyım dedim gözüm döndü başlayamadım. Bugün başlayacağım inşallah.
Bende gördüm. Öyle olsaydı şimdiye kadar duyulmaz miydi. Yillardir satiyor. İnşallah fransa nin değildir
Canım iş kafada bitiyor sen zamanında basarmis kisisin istesen yaparsınkaptanım diyet işine bir türlü başlayamıyorum yaaa
70 kilo gördüm pazartesi günü tartıda
akşamları gene yiyip duruyorum yok çekirdek yok tatlı tuzlu bir şeyler
balon gibi oldum aynı profil resmimdeki kedi gibiyim
kıyafetler dar gelmeye başladı yine
nereden başlasam bilemiyorum
bu ara sırf yemek için yediğimi farkettim
hayırlısı...............
Hayirlisi olsun cnm hakkindakızlar ben bir işe kalkıştım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum
Hayirli yolculumlar zehracımKızlar biz Iğdır’a yolcuyuz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?